הסיגריות האלה...

superiormath

New member
להגמל מסיגריות . מה הבעיה?!!?!?

יש חומרים הרבה יותר קשים להגמל מהם.. אני יתן לך דוגמא... סיגריות אתה יכול פשוט לא לגעת וזהו.... כמה ימים זה הדבר היחיד שאתה חושב עליו .. לא לגעת בסיגריה ואז בהדרגה אתה מפסיק לחשוב על זה כל הזמן... וזהו... נגמלת! אבל תחשוב על בן אדם שמן שצריך להגמל מאוכל... הוא חייב לאכול... וכשהוא לא אוכל המחשבה היחידה היא על אוכל... ומתישהו אתה חייב לאכול... ז"א את "המנה" שלך אתה חייב לקבל... וחוץ מזה... גם המחשבות לא דואכות או מפסיקות.... אז צא מזה.. להגמל מסיגריות זה קלי קלות.

nute kram

New member
מההההה?

אתה סתם אומר שטויות ואתה עושה מזה סתם עניין גדול, אם אתה רוצה להפסיק אז פשוט תפסיק אבל אם כל הזמן תתלונן על זה זה לא יעזור לך בשום דרך.

הפסקתי לעשן, בשעה טובה, ../images/Emo9.gif

הפסקתי לעשן, בשעה טובה, לפני חמישה חודשים!(טפו טפו טפו) עישנתי 12 שנים בערך קופסא ליום. נכון להיום ההרגשה מעולה ! אז כמה עצות:
קודם כל תקבעו תאריך ושעה להפסקת עישון, רצוי תאריך כזה שלא יחזור מהר כמו יומולדת או יום מיוחד, ולעמוד בו בכל מחיר! אני קבעתי שנה(!) מראש וזה נתן לי זמן להתרגל לרעיון ולארגן שלא יהיו לי סיגריות וכו´.
ספרו לכולם על התאריך. צפו לתגובות של "כן, בטח".
מהרגע שנקבע יש להפסיק לגמרי! לעשן, לא "רק אחת ביום" או "שתים בשבוע", אין כזה דבר, אם זה היה יכול להיות הייתם עושים את זה כבר מזמן.
אין סיגריות בבית! או באוטו או במשרד או בתיק או במגירה - אין! לא לשעת חירום ולא נעלים - הפסקתם לעשן לתמיד וזהו.
מסטיקים, סוכריות, קשים, סיגריות פלסטיק, מקלות קינמון - הכל הולך.
כל פעם שבא לכם סיגריה, שבו בשקט תנשמו עמוק ותנשפו, עד שעובר הגל חשק. הגלים האלו בהתחלה בלתי אפשריים, אבל אחר-כך יורדים גם באורך וגם בתדירות, עד שנעלמים לגמרי.
מתפנה המון זמן אז פתחו תחביבים : גידול עציצים, ציור, נגינה, כל ספורט שהוא.
אפשר ורצוי להעזר בקבוצות תמיכה ובחברים.
אתם תמיד תהיו בקבוצת סיכון, כל החיים, אז תמיד שימו לב! לא להחליט אחרי חודשיים שאתם כבר נקיים ואפשר סיגריה אחת - זאת הסיגריה שהופכת לקופסא מהר מאוד. הנה עוד מידע : יש אפשרות לטיפול תרופתי בכדורים כמו זאיבאן או זריקות. שאלו את הרופא שלכם.
רק שתדעו - אחרי שבועיים אתם כבר לא מכורים גופנית יותר, מה שנשאר זה רק בראש!
מה שכן - עליתי במשקל ואפילו הרבה יחסית לממוצע, אבל זה בגלל שאני גם ככה סובלת מבעיות השמנה, והרשתי לעצמי, ולכן לא הפסקתי לאכול, הרוב מעלים עד 5 קילו בחודשים הראשונים, אבל אם אתם לא בעיתיים בנושא, צ´יק צ´ק זה יורד.

mashumashu

New member
אלוהים ישמור כמה תגובות ../images/Emo2.gif

כיף לדעת שאנשים תומכים... בכל מקרה, אני לא רואה את עצמי מפסיק בזמן הקרוב. הסיגריות הן פשוט חלק בחיים שלי, חלק שנטבע כל כך עמוק... כל מקום סיגריה, יושב עם מישהו, תמיד תדלק סיגריה ביד שלי. הולכים הביתה מביה"ס ? סיגריה חובה. כ-ל הפסקה בביה"ס ? סיגריה. כ-ל פעם שאבא שלי יוצא ל-5 דקות מהבית, סיגריה. ניסיתי להפסיק לפני כמה חודשים בערך... כל הניסיונות נכשלו אחרי כמה ימים. כולם סביבי מעשנים, אני לא יכול לא לעשן כשאני רואה מישהו מעשן לידי, או אפילו בצד השני של המדרכה אם אין לי סיגריות, אני אבקש.

למעלה