הסיגריה של אחרי ...

כמעשן

יש שלוש סיגריות שהן עונג צרוף. - הסיגריה הראשונה עם הקפה של הבוקר. - הסיגריה שאחרי ארוחה טובה. - הסיגריה שאחרי סקס. לא מיתוס כלל ועיקר. תענוג צרוף. בעיקר אם גם בת הזוג מעשנת ואז מתרגעים יחד, לפני סיבוב נוסף

P u s s i c a t

New member
שמעי

שנה וקצת לא עישנתי (ולא רק מסיגריות נגמלתי, כזכור) אבל ברגע שחזרתי "לעניינים" אי אפשר בלי סיגריה. במיוחד זו שאחרי. אמרתי אז לבחור ששעשע אותי באותו לילה שעכשיו אני מבינה איך יכולתי להמנע מסיגריות שנה פלוס....

הספרנית

New member
לא מעשנת...

אבל אולי יספרו לנו המעשנים שביננו, מה יש בה באותה סיגריה של אחרי סקס שהיא כ"כ מענגת?

®Hada

New member
אנסה לענות...

הקדמה: כאשר אדם מעשן, חלק מהניקוטין זורם לכיוון הריאות וחלק קטן יותר אך משמעותי לא פחות דורם בנימים וכלי הדם כעת, ראינו ושמענו שיש כמה מצבים בהם הצורך לסיגריה גדל 1. אחרי האוכל 2. לאחר הביקור ב00 3. בבוקר, לאחר השינה 4. לאחר סקס 5. זמן מה לאחר פעילות גופנית מאומצת והסיבות העיקריות לכך הינן 1. לאחר האוכל פעילות מערכת העיכול הפרשת החומצות והפעילות בכי הדם מדללת את ריכוז הניקוטין בכלי הדם, ולכן הצורך בסיגריה גדל 2. אותו עיקרון... מערכת העיכול פועלת, דילול ריכוז הניקוטין - סיגריה 3. לאחר כמה שעות ללא סיגריה הגוף זועק לניקוטין 4. במאמץ גופני זרימת הדם גוברת והניקוטין שהצטבר נשטף, האנדורפינים שמופרשים במהלך הפעילות הגופנית מאפילים על תחושת הריוויון הניקוטינית, לכן גם כאן הצורך לסיגריה. 5. ראו תשובה 4 אני לא איש מקצוע ואין לי שום הסמכה שתוכל להוות גיבוי לדברי מלבד העובדה שאני
ובתור מעשן אני לא רק מכיר את ההרגשה אלא יודע גם את הסיבות לה...

®Hada

New member
מדעית ?

משרד הבריאות קובע כי העישון מזיק לבריאות וגורם למחלות חמורות אבל מצד שני... היום גם דגים עלולים לגרום לסרטן

®Hada

New member
והנה משהו...

When tobacco is smoked, nicotine is absorbed by the lungs and quickly moved into the bloodstream, where it is circulated throughout the brain. All of this happens very rapidly. In fact, nicotine reaches the brain within 8 seconds after someone inhales tobacco smoke. Nicotine can also enter the bloodstream through the mucous membranes that line the mouth (if tobacco is chewed) or nose (if snuff is used), and even through the skin. Nicotine affects the entire body. Nicotine acts directly on the heart to change heart rate and blood pressure. It also acts on the nerves that control respiration to change breathing patterns. In high concentrations, nicotine is deadly, in fact one drop of purified nicotine on the tongue will kill a person. It's so lethal that it has been used as a pesticide for centuries. So why do people smoke? Because nicotine acts in the brain where it can stimulate feelings of pleasure. זה מסביר לפחות למה הצורך בסיגריה אחרי סקס הוא כל כך חזק...

®Hada

New member
אני בשוונג...../images/Emo6.gif

אז כמו שאמרתי גם לאנדורפינים יש חלק בזה הן בגלל שהם מופרשים בעת פעילות גופנית, וגם בגלל ההשפעה של הניקוטין עליהם הנה הסבר... Endorphins are natural pain killing substances found in the human brain. The name comes from endogenous (meaning within) and morphine (morphine being a pain killer). Endorphins are one of the neurotransmitters in the brain. Levels of endorphins in the brain may be changed by taking a number of drugs including alcohol, anabolic steroids and heroin and other opiates. Electro-acupuncture and binaural sound have been used to stimulate the production of endorphins . Time and again you've experienced the intense effects that food can have on your moods. Cakes, cookies, and fudge are known as pleasure foods not only because they delight your taste buds but because they can make you feel calm and happy - at least temporarily. This sugar induced sense of euphoria comes from several chemical mechanisms in your brain. First of all, the sheer pleasure of tasting a chocolate treat or powdery donut stimulates your brain's pleasure pathways and the release of dopamine and endorphins, the chemicals that makes you feel exhilarated. You also get a quick surge of energy as the sugar hits your bloodstream.

יש גם תוך כדיי.........

בתנוחה מאוד שרלילית על הכורסא רגל אחת על השולחן,השניה על הכתף שלו,ההוא מתעסק שם בחפירות ארכיאולוגיות,מחליט לבצע אנאליסטיות מעמיקה,ואני עם כוס יין ביד.......ומחייב סיגרעעעעעעעעע. והסיגריה של אחריי פשוט חותמת את הסיום. לגביי זו התענגות לשמה,אוהבת לעשן,אוהבת את ההרגשה.

כמעשנת, תמיד תהיתי ...

אצלי הסיגריה של אחרי באה במקרים מאוד ספציפיים ... זו בד"כ הסיגריה של אחרי שהוא הולך ... אם אני עם מישהו שאני אוהבת והולכת לבלות את כל הלילה איתו אז אני מעדיפה את ההתכרבלות של אחרי על פני הסיגריה של אחרי ... הרבה יותר מוצלח !!! הסיגריה של אחרי הכי חשובה, זו הסיגריה של אחרי האוכל ! עליה אי אפשר לוותר !

יש מצבים ש...

אני כבר מכין מראש את הנרגילה ואחרי הסקס מדליק את הפחם. לפעמים זה כייף לפעמים זה סתם...לרוב אני פשוט אוהב להמשיך לשכב בשקט צמוד אליה,להרגיש אותה,את חום הגוף שלה,לשחק לה בשיער,ללטף את הפנים... אין משהו יותר טוב מזה...

לוודא שאתה אכן מקיים את כל מה שכתבת

ואני אפילו אזכיר לך מזה זה היה: " אני פשוט אוהב להמשיך לשכב בשקט צמוד אליה,להרגיש אותה,את חום הגוף שלה,לשחק לה בשיער,ללטף את הפנים...".

המממממ...

אולי כשאתפנה...כרגע אני מקושר למישהי... וזה גם רק עם מי שיש לי משהו אליה,לא עם כל אחת !!! היו כאלה גם,שאמרתי להן להתלבש וללכת... שמעי תלוי מי זו...אם נדלקתי עליה או לא...
את חושבת שאני אידלק עלייך ?! תוכיחי לי...

מותק אם הייתי מאמין למילים...

היום הייתי כנראה מיליונר ומאוהב עד מעל הראש...מסתבר שהאימרה שאומרת...תמונה שווה לאלף מילים ומראה עיניים שווה כפליים !!! הבנתיני ?!
(יש לך עין יפה)

למעלה