הסיגריה של אחרי ...

emh

Member
גם אני לא מעשן

אבל זה רק אומר שאין לי מושג מה זה עושה בכלל. בכל מקרה מסיגריות אני לא אמצא הנאה בעתיד וזה TURN OFF עבורי.

גמני לא.

הקטע הוא שאני גן לא מוכן שיעשנו לי בחדר, ואיןןןן דבר יותר מעצבן מלקום אחרי סקס, להתלבש ולרדת למטה, רק בגלל שהיא רוצה סיגריה...

P u s s i c a t

New member
לקום לרדת למטה ?

בררר.. מבאס. אפשר פשוט לדבר לפני ולהבהיר שזה ממש מפריע. אני למשל - האחרון שהיה אצלי - אמר לי עוד לפני, שהוא לא מעשן ולא אוהב סיגריות, אז למרות שהיו לי האורגזמות של החיים, לא עישנתי, כי נראה לי לא פייר אחרי מה שהוא עשה בשבילי לבאס אותו. לא ככה? זה לא עניין של חיים ומוות. תקשורת,פותרת הרבה

בדיוק

כשהיו לי פרטנריות לא מעשנות, פשוט שאלתי אם זה יפריע. ובמקרים שהתשובה היתה חיובית, פשוט ויתרתי על הסיגריה (או על הפרטנרית, אבל זה כבר בא ממניעים אחרים לגמרי
)

אני מעשנת מדי פעם...

באופן מאד מפתיע זה אף פעם לא אחרי סקס... כאילו, תסבירו לי, למה? למה להרוס את הטעם של הסקס <תרתי משמע>? יעני, אצלי זה סתם מיתוס. מצד שני, הייתי עם מישהו <בעצם שניים, לא באותו זמן, להירגע...
> שהקטע שלהם, בה"א הידיעה, זה סיגריה אחרי סקס... ובשבילהם זה צורך ממשי. אבל ממש ממשי. אני מסתפקת בחיבוק. תודה.

שנים שאני לא מעשן , אבל יש צורך

אחרי כל דבר ולא רק אחרי סקס . זה לא קשור לגמירה או לאקט . תשאלו מי שניסה להפסיק . הוא יגיד - טוב אני מפסיק לעשן , אבל רק אקח אחת אחרי האוכל ... ואז כמובן חייבים אחת אחרי הזיון ... ועוד אחת אחרי "בילוי" בשירותים ... ככה מצטברים להם הרבה "אחרי" ........

זה מעצבן ומגעיל בדיוק כמו להסתובב

לצד השני ולהירדם
לא רואה שום תענוג/צורך בסיגרייה אחרי (לפחות) אורגזמה אחת טובה, אבל מצד שני, מה שלא עשה הזין ייעשה הניקוטין |אייקון של סיגריה? מישהו?|

לורן29

New member
מי שלא מעשן כנראה לא יבין

והנה אייקוני סיגריה לשימושך והנאתך: |סיגריה| _******(תודי שזה מקורי!!!)

זה הדבר שייגרום לי להפסיק לעשן

|סיגריה| (כל הזכויות שמורות ללורן) אפילו יצאתי לשטח לבדוק מה כ"כ טוב בסיגרייה אחרי זיון סוער, הממצא היחיד והבולט שחזרתי איתו היה ריח מגעיל בידיים...

לורן29

New member
בגלל זה אחרי זיון אני נותנת לו

להדליק את הסיגריה והוא משקה אותי שאכטות מה חשבת?

למעלה