האם אנחנו באמת 'מכורים' ו'בורחים'?
ניבלונגים את הקטע הבא כתבתי בהתייחסות לנו בפורום הזה שבאנו להכות את עצמינו במצח אוייש כמה אנחנו 'מכורים' 'בורחים' ולא בסדר.. למעשה זה היה אמור להיות הודעה ראשית
אבל אתה כזה מנהל שרשרן
אז מצאתי לנכון לשרשר לכאן
בבחינת אם אין לחם יאכלו עוגות אם אין לאן לשרשר משרשרים לאן שהכי מתאים
: _________ הנה המקטע
_________ לפורום אנשים ואינטרנט אנשים די לרדת על עצמנו אני לא רוצה להגדיר את עצמי מכורה כי זו מילת גנאי מילה שלילית כי במשך שנות האינטרנט שלי התקדמתי בכל מיני תחומים בחיים שבהם נכנסתי להתייעץ מסקנה : התייעצות אנונימית באינטרנט מפיקה הרבה יותר מאשר התייעצות עם חברים אני יכולה לספק המון דוגמאות של נושאים בחיי ה-א-מ-י-ת-י-י-ם שההתייעצות עם חבר'ה בטלפון/פגישה עזרה גם עזרה, ההתייעצות באינטרנט עזרה פי כמה אולי נגדיר את הצורך באינטרנט 'אינסטינקט בריא' ולא רק נרד על עצמינו 'מכורים מכורים עופו' וכו'? מה דעתכם לשנות את גישת הירידה העצמית? ולך ניבלונגים? מה זה פה השטויות האלו 'הפרסונה הוירטואלית שלי טובה יותר מהאמיתית' בולשיט שבבולשיט! האמיתית סבבא על מה אתה מדבר??? אפילו יותר מהוירטואלית איזה שטויות אמרת
הוירטואלית יותר טובה מהאמיתית??? נדמה לך!!! בחלומות הלילה! האמיתית עשר
{אתה
מצחיק
אותי שבתור אדם שאמר שהוא מזהה כל אחד באינטרנט עוד לא זיהית אותי
בכוונה לא אמרתי לך שאני זאת אני אמרתי K נו נראה את המזהה הזה
) הוירטואלית שלך קצת מעצבנת לפעמים
כל הקטע של מנהל פורום לשרשר פה לשרשר שם
האמיתית
אחד הדברים המטריפים שראיתי בחיי!!!! פגז של אישיות!!!! משהו!!!
היחמאתי אה? אוף אני כבר מ
סמיקה מרוב המחמאות שלי
עכשיו ת'שמע תראה וגם אימג'ין וכל הפורום הזהסתכלו אנחנו מקטרים על עצמינו 'כמה לא טובים אנחנו' בקטע של 'מכורים' ראבק
אנחנו טובים
יש קטע כזה של לרדת על עצמך 'תראו איך אני בורח לאינטרנט' שטויות
מה זה בריחה? אדם אסור לו להיות איפה שהכי טוב לו??? כאן זה יותר עולם אמיתי מהעולם האמיתי כי בעולם ה"אמיתי" שופטים אותך לפי לבוש , מראה, תואר, מקצוע וכו' בעולם כאן רואים אותך נטו!!! האישיות שלך אתם תגידו לי מה יותר אמיתי?
ניבלונגים את הקטע הבא כתבתי בהתייחסות לנו בפורום הזה שבאנו להכות את עצמינו במצח אוייש כמה אנחנו 'מכורים' 'בורחים' ולא בסדר.. למעשה זה היה אמור להיות הודעה ראשית