הסטראט המוזרה שלי

Caraya

New member
הסטראט המוזרה שלי

היא אמריקאית שנת 84'. שמתי לב ל-2 דברים יוצאי דופן בה: 1) נק' החיבור של הכבל היא לא כמו שיש בסטראט בד"כ, מישהו יודע אם זה ככה בעוד סטראטים של פנדר משנות השמונים? 2) וזו הסיבה שפתחתי את הפוסט- הגשר הוא מאוד מוזר. לא טרמולו רגיל. אין לי מושג איפה למצוא ידית לגשר הזה! אם מישהו יודע שיגיד בבקשה...

RoieL

New member
חחח

בדיוק היום חשבתי לשלוח לך מסר בקשר לזה, אני מזמין בשביל קרוב שלי כזאת מאיביי. חקרתי קצת והגיטרות האלה יצאו בתקופת CBS, בין השנים 83' ל- 85', במקביל לסטראט Elite ולסטראט טום סמית'. ראיתי אנשים שקראו לסטראט הזו resived. בכל מקרה- קראתי איפשהו שידיות המוברגות של פנדר [לעומת הפופ אין שיש לי בדלוקס] אמורות להתאים אבל אתה יכול לשלוח מייל לפנדר והם יעבירו לך את כל הפרטים [ואל תשכח לעדכן!!]

Caraya

New member
הצליל אחלה

אה... למה הכוונה שהיא יוצרה במקביל ל-Elite? יש משהו מיוחד בגיטרה הזו? היא לא סטראט סטנדרטית?

Katarzis

New member
היא דגם הסטנדרט של שנת 84

עלתה ב84 650$ - פחות ב245$ מהמחיר של הElite - שעלתה 995$. הסטראטוקסטר עברה הרבה תהפוכות בשנים האלה.

Katarzis

New member
יש לי טעות -

היא עלתה ב245$ פחות מהסטנדרט הרגילה, בעוד שהElite עלתה 100$ יותר מהסטנדרט הרגילה.

RoieL

New member
ותקן אותי אם אני טועה

אמנם באותה תקופה CBS עדין ניהלו את פנדר אבל הרמה של הגיטרות עלתה מאוד לעומת הגיטרות שיוצרו עד שנת 81, נכון?

Katarzis

New member
לא נעים לי מבעל הגיטרה ../images/Emo9.gif

אז אני שומר על זכות השתיקה.

Katarzis

New member
אבל לך תדע

גם על 71-75 אמרו לפני 10 שנים שהם הכלים הכי גרועים שפנדר ייצרו והם לא שווים יריקה
. שלשום התקשר אלי מישהו שנשמע מבוגר מחסוי ואמר לי שיש לו פנדר 62 מקורית, שהוא לא יודע כמה המחיר של הגיטרות האלה עלה, צועק עלי שאני נוכל שאני מוכר גיטרה של CBS ב3,000$ ומנתק.

Katarzis

New member
אני אישית לא ניגנתי על הדגם הזה

אבל בתקופה הזו פנדר היתה בנקודת השפל שלה. כמובן שתמיד יהיו אספנים שישלמו מעבר, וכמו שהדברים נראים עכשיו עוד כמה שנים טובות גם המחיר שלה צפוי לעלות.

Caraya

New member
אם כבר מדברים על הנושא

לפי מה קובעים את שווי השוק של גיטרה? רק מלהסתכל ב-Ebay או שיש משהו קצת יותר מסודר מזה?

למעלה