הסטוריה :(

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifתודה, ענית גם בשבילי:]

C u b e

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש היסטוריה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ciocD-nHb2M תראו עד הסוף

m i r u s h i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

"אני אוסטרי אני יפני אני...ספגטי!"
והחבל סטודנטים[?] הרג אותי XD

a 90s Noah

New member
טוב אין לי כוח לפתוח את הביוטופ

המשעמם שלי, אז אני אענה אפילו שכבר סיימתי. על כמה הגישו אותכם? ב-א' 95, ב-ב' 88 כמה קיבלתם בהסטוריה? ב-א' 96, ב-ב' 82 (סופי 85) כמה זמן אתם מתכננים ללמוד? א' היתה הבגרות שלמדתי אליה הכי הרבה בכל התיכון נראה לי. ב-ב' לא ממש השקעתי. איך אתם לומדים? את א' שיננתי..ידעתי את כל המחברת מילה במילה. ב' סתם קראתי עד שנקלט. יש יותר מדי חומר מכדי לשנן. בהצלחה לכולם!!

לומינגו

New member
כבר סיימתי עם היסטוריה ../images/Emo13.gif

אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לענות! על כמה הגישו אותי? גם היסטוריה א' וגם היסטוריה ב' (או איך שזה לא היה נקרא אצלנו....) הגישו על 100. כמה קיבלתי? היסטוריה א'- 94 סופי (כן,כן, קצת פיקששתי בבגרות) היסטוריה ב'- 100 סופי
כמה למדתי? להיסטוריה א' שנבחנו בי' לא הספקתי בגלל הבגרות במתמטיקה. להיסטוריה ב' כבר למדתי ת'לקח וחרשתי. איך למדתי? ירדתי עם הספר לסלון, ופשוט הסתובבתי במעגלים ודיקלתי לעצמי את החומר. והיי, זה עובד! שיהיה לכל מי שנבחן המון המון הצלחה

Taam YutvatA

New member
למי שסיים עם זה מותר לענות?../images/Emo19.gif

זה לא פייר שאתם מפלים אותי כי סיימתי עם זה בחורף
על כמה הגישו אותכם? בא' 86 בב' 100 כמה קיבלתם בהסטוריה א'? בבגרות 92 סופי 89, ובב' בבגרות 92 (מה יש לי מ92?!) וסופי 96 ככה שיוצא סופי סופי בהיסטוריה 93 שזה נחמד
כמה זמן אתם מתכננים ללמוד? להיסטוריה א' אני חושבת שלמדתי משו כמו יומיים-שלושה, בהיסטוריה ב' תכננתי ללמוד יותר, אבל אני חושבת שלמדתי ככה 4-5 ימים.. איך אתם לומדים? פשוט קוראת את הדף/קטע/סעיף רואה אם אני זוכרת וזה... ואז מדברת לעצמי... אין מה לעשות אני חייבת לשנן בע"פ
שיהיה לכם המון בהצלחה!

למעלה