הסטוריה :(

דוש2

New member
הסטוריה :(

אז הבגרות הבאה היא הסטוריה, מי מבניכם שעשו גם את היום הבגרות בתנ"ך התחיל ללמוד? אני אמורה להתחיל ללמוד ואין לי כח, פשוט גמורה מעייפות ... יאללה שירשור היסטוריה! על כמה הגישו אותכם? כמה קיבלתם בהסטוריה א'? כמה זמן אתם מתכננים ללמוד? איך אתם לומדים? בהצלחה לכולם..השבוע הקטלני והחלומי ביותר שהיה לי, לסיים עם תנ"ך והסטוריה לכל החיים(בתקווה שלא צריך להשלים כן?חח)

ענבאך

New member
../images/Emo45.gif

אני עוד לא יודעת על כמה הגישו אותי, בא' קיבלתי בסופי 80, אני מקווה ללמוד שעתיים, נראה. אני אקרא את הספר לפי המיקוד ואקווה להברקות בזמן אמת.

onix 88

New member
לי אמנם אין הסטוריה, אבל יש ביו'

ביום שישי (מתכונת) וגם לי לא היה כח להתחיל ללמוד. אז היום רק ארגנתי קצת את החומר ואני אלמד מחר. תראו את החתולה, היא יצאה מפחידה בתמונה, אבל היא הייתה ממש חמודה, ראיתי אותה מתחת לבניין שלי.

דוש2

New member
חחח

לא אוהבת חתולים ! :) בהצלחה בביולוגיה ! נראה לי עדיף על הסטוריה :/ מחר אני כבר אתחיל או אולי היום ב-9 ככה.. אותי מגישים על 90 וסיימתי בהסטוריה א' על 90..

m i r u s h i

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

איזה עיניים
תביא לה חלב או משהו D:

onix 88

New member
הורדתי לה מים.. זה היה בצהריים

כשהיה את החמסין.. בהתחלה היא לא הבינה מה זה, אבל אח"כ היא התיישבה ושתתה, היא באמת הייתה מסכנה בחום הזה.

m i r u s h i

New member
מעשה טוב עשית [:../images/Emo108.gif

אם הייתה אפשרות,הייתי שולחת לה את המזון המיובש לחתולים [בונזו או איך שלא קוראים לזה
] חתולים זה כזה..גרר

K e R e N18

New member
../images/Emo178.gifמזל שסיימתי עם הבגרות הזו

בהצלחה בכל מקרה!!

Eowyn of Rohan

New member
בעע כמה בגרויות!! הצילו../images/Emo10.gif

על כמה הגישו אותכם? 95
כמה קיבלתם בהסטוריה א'? 89 כמה זמן אתם מתכננים ללמוד? לא יודעת.. יומיים? איך אתם לומדים? קוראת שוב ושוב ושוב ושוב את הסיכומים שלי.

ממממור

New member
כיף לי

סיימתי שנה שעברה!!! אבל אני אענה- היסטוריה א: מגן- 100 בגרות- 100 (היה שאלות מאגר...) היסטוריה ב: מגן- 100 בגרות- 88 (זו בגרות ממש קשה!) קיצר סופי יש לי 97 נראה לי- נכון נחמד? בכל אופן כשלמדתי היה לי ממש קשה להשיג חומר- אז חיפשתי במלא מקומות וסיכמתי- זה תואם למיקוד של שנה שעברה אבל אולי זה יעזור לכם בכל זאת מי שצריך יש את הקובץ. (חוצמיזה יש לי עוד מלא חומר על המחשב אז אם חסר לכם בנושא מסויים תגידו ואני אבדוק אם יש לי מה לשים)

דוש2

New member
הסטוריה ב' זה 60 %

בכל אופן יפה לך.. השנה הורידו הרבה חומר במיקוד...

ממממור

New member
זה 50% אצלנו בגלל...

שעשו עלינו ניסויים עם השאלות מאגר... חחחחחחחח- הכל משחק לטובתנו...

Taam YutvatA

New member
גם לנו עשו שאלות מאגר../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

בהיסטוריה א', וזה לא משנה, זה עדין 60-40 לטובת היסטוריה ב'!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifגם אני לא התחלתי ללמוד.

אבל גם לא תכננתי ללמוד היום.
על כמה הגישו אותכם? לא יודעת עדיין. כמה קיבלתם בהסטוריה א'? אממ.. לא זוכרת
כמה זמן אתם מתכננים ללמוד? ממחר, אז יומיים. למרות שעם ההפסקות שאני עושה לעצמי- לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה יומיים.
איך אתם לומדים? קוראת סיכומים בעיקר. הספר הזה מייאש מידיי:| בהצלחה לכולם!!

למעלה