הסוף.

אז הנה עוד צפוי אחד.

הארי וולדי מתאהבים והולכים יחד לכבוש את הוגוורטוס כדי לחיות שם באושר ובעושר עד סוף החיים.

The Immortal Me

New member
(תקראו לי נקבה אבל) אני בעד 3../images/Emo210.gif

כי מה הסיכויים שמשהו אחר יקרה? בסדר, אז אנג'ל נגמר ב2, אבל כשמדברים על ה"פ מדברים על סדרה בסדר גודל ענקי, ורולינג צריכה גם לענות לצורך הקוראים, ולא נראה לי שהיא תעשה משהו בסגנון 2. ובקשר לבלתי צפוי, טוב, אולי זאת לא תהיה חתונה הרמי/רון-ית, מי יודע? אולי לונוויל? רוני
.

נקבה. [ ../images/Emo3.gif ] ../images/Emo133.gif

לונוויל יהיה גדול, ואני לא אוהב הרמירון.
ורון ימות~
רולינג אמרה שהיא רוצה לסגור את הסדרה הזאת בצורה כזאת שלא יוכלו לפתוח אותה שוב אחרי מותה. ואיזה סגירה יותר טובה ממותו של הארי, ללא ילדים? =]

רק כי פוטריסטים רוצים? ../images/Emo6.gif../images/Emo133.gif

הארי ימות, זה כ"כ צפוי~

ZoHaRoT

New member
ובגלל זה זה לא יקרה!

אולי הוא יאבד את הזיכרון או משהו.... זה יכול להיות מגניב.

../images/Emo133.gif אולי...

הזיכון של וולדי ישכח - ובכך כל הסיפור של הארי פוטר נפתר. ^^

ZoHaRoT

New member
חחחח... כן, זה יכול להיות נחמד ../images/Emo6.gif

"היי למה אני נראה ככה? למה אני כזה מכוער? היי ילד! יש לך צלקת ממש מגניבה על המצח!"

The Immortal Me

New member
חחח../images/Emo210.gif

אני לא חושבת שהארי ימות, כי אם הוא ימות (בלי כל החרא של הימות ביחד עם וולדי, יהרוג את וולדי וימות, ישלח בוולדמורט אבדה קדברה שתקפוץ בחזרה [שהוא ידע איך זה מרגיש פעם!] בלהבלהבלה) אז וולדי יהיה בשלטון וכל עולם הקסמים (והמוגלים המסכנים, חוששני) ילך פייפן, וחזרנו לסוף עצוב וטראגי. אני לא אוהבת את הארי (כי הוא גרם למוות של... של... סיר... אע!) אבל לא נראה לי שהוא ימות... שוב, זה אפל מדי. אע~! איך אפשר לא לאהוב הרמירון?! רוני
.

black robe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo133.gif גמאני חשבתי על זה../images/Emo63.gif

אבל אין לי מושג למה. מה כבר יכול לגרום להם לאבד את כוחות הקסם שלהם?

Guid

New member
אני חושב...

שהסוף יהיה סוף טוב אבל פתוח. ואני ממש מקווה להישאר פעור פה, במובן החיובי כמובן! ^^``

Pikaso171

New member
גם אני לא כתבתי מלא זמן אבל....

לדעתי הסוף יהיה טראגי ויעצבן את כולנו...

black robe

New member
אני חושבת ש1 ו2 הם הכי סבירים../images/Emo63.gif

זה יהיה סוף טראגי שיציף אותנו בדמעות + סוף שישאיר את הפיות שלנו פתוחים עד אין קץ... מין הסתם סוף צפוי בצורה בלתי צפויה שכזאת... מעכשיו אני מתחילה לבכות

למעלה