הסוף.

CharmedRulez

New member
הסוף.

כן אני יודע שאני קצת לא קשור, (וכותב רק פעמיים בשנה בערך בפורום...) אבל מה דעתכם- הספר האחרון כבר ממש ממש ממש ממש (ממש) קרוב אלינו, ועזבו שעצם זה שהספטולוגיה הזאת נגמרת זה עצוב, איך לדעתכם יהיה הסוף? -דרמטי כזה שנשאר פעורי פה לנצח נצחים (נסחפתי) ? -עצוב. טראגי. הספר ישאר ככתם שחור מרוב דמעות בפרקי הסיום? -אושר ועושר, שמחה וחתונה שתשאר אותנו מחוייכים לעד? או משהו אחר בכלל? קשה לי בכלל לתאר איך יהיה הסוף, זה כל כך מוזר לדעת שזה כל כך קרוב להסתיים... זה פשוט ... שאין לתאר!

wine forever

New member
קשה לכתוב אבל...2

אני ממש לא רוצה שזה יקרה אבל... בינינו כולם מתחמקים מהאמת... בו נגיד ככה... נבכה בסוף הספר... לא משנה מאיזו סיבה, נבכה, נבכה, נבכה אני כבר מתגעגעת....

אממ,

עצוב ומורכב אני חושבת. אני מאוד מקווה שיהיה שמץ של הפי אנד, לא הפי אנד קיצ'י כזה כי זה "יאכככס" אבל לא טראגי אמא'לה כזה.

דניאלה צודקת - שהסוף יהיה מורכב~

מורכב, טראגי, עצוב, ודרמטי. שנבכה, שהסוף יהיה בלתי-צפוי בעליל... ושנשאר פעורי-פה. אמן.

אנה92

New member
צפוי? :|||||

מה זה כבר יכול להיות.. מעניין. צפוי בצורה בלתי צפויה חחחח

חח,

הארי חי, וולדי מת - צפוי. הארי ימות, וולדי חי - צפוי. שניהם חיים, זה לעומת זאת... לא צפוי~

The Immortal Me

New member
הנה, ציפית את זה כרגע.../images/Emo210.gif

כמו שאמרו בפאנל, הכל יכול להיות צפוי. הנה, אפילו וולדי פורש לחווה ומגדל ארנבוני בר יהיה צפוי, אחרי שהיא אמרה. רוני
.

לאלאלאלאלאלאללאאללאלאלא../images/Emo6.gif

ג'ניה: "הארי יהרוג את וולדמורט -פתח סוגריים- אלא אם כן וולדמורט יחליט לגדל ארנבוני בר גזעיים -סגור סוגרים..." בחור מהקהל: "וולדמורט ישאר הרוצח של ההורים של הארי -פתח סוגריים- גם אם הוא יחליט לגדל ארנבוני בר גזעיים -סגור סוגריים-..."
כל הקהל היה על הרצפההה!!!!~

The Immortal Me

New member
זו הייתה בחורה מהקהל!../images/Emo210.gif

כי היא ישבה לידי... היה ממש מצחיק. גם הילד הקטן הזה שישב לפני, הוא הצביע בערך כל השעתיים וישן על אמא שלו ואז אמרו לו "כן, פשוש, אתה!" "אני? טוב, הארי בטוח יחזור להוגוורטס כי שם את הכתר של האפלפאף וזה הורקרוקס!" ואף אחד לא ידע מה לענות לו ואני מזה התאפקתי מלצחוק. הוא היה נורא חמוד! רוני
.

The Immortal Me

New member
חח (רק עכשיו נזכרתי) ../images/Emo210.gif

ושוולדי בסוף הספר ישב על סלע איפשהו ויתנדנד, ממלמל "אמא... אמא..." רוני
.

היו לה בדיחות לא מצחיקות. :|

שנאתי אותה, היה לה דיבור מעצבן... מתנשא כזה.

The Immortal Me

New member
אני...../images/Emo210.gif

אני מפחדת להסכים, כי אולי היא פה... הא, בעצם, היא לא מכירה אותי! יש לי מעטה כינויי! הו, גאון מי שהמציא את הכינויים! כל כך קל לרדת על אנשים ולהעליב אותם! אני מסכימה, גם התיאוריות שלה היו מופרכות די מאוד... הרי אי אפשר לכבול למישהו את הכוחות בפוטרוורס, זה לא מכושפות פה, זה זורם בעורקים של הקוסם הHPיסטי. בכלל, הרעיון של אם נשמיד את ההורקרוקסים וולדי יחזור להיות טום רידל לא נכון משתי סיבות: 1. המעשים שלו לא מושפעים מהכוחות שלו, הוא עדיין רצח את כל האנשים -פתח סוגריים--סגור סוגריים. 2. כי הגוף הגשמי שלו (זה שיש לו כוחות קסם... בעצם גם להורקרוקסים יש כוחות קסם... אבל לא באותה רמה, זה לא שאיזה קומקום בחדר מורים יקפוץ ויגיד 'הא-הא! אני הורקרוקס של לורד וולדמורט! אבדה קדברה!') לא קשור להורקרוקסים, ולפיכך גם לא לכוחות הקסם שלו. עד שהארי לא יהרוג את הגוף הגשמי שלו, לורדמורט עדיין יהיה צ'רמד אנד הקסינג (על משקל still charmed and kicking. לומשנה.) רוני
.

Fairywitch

New member
ואיך אני הייתי../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

אשכרה צחקו מהבדיחות המאולתרות שלי

למעלה