הסוף

בדי

New member
הסוף

שלום לכל אזרחי העולם מחר תקראו עלי בעיתון ידיעה צדדית קטנה על מתאבד שירה בעצמו למשפחתי אני אוהב אותכם ולאשתי ולילדים .... להתראות....

נ י מ י

New member
רגע רגע

אני מקווה שאתה לא מתכוון לכך .אבל אם כתבתה כאן אז כנראה שאתה צריך עזרה אולי נוכל לעזור לך אם תשתף פעולה .תוכל להתקשר אליי 051695847

בדי

New member
תודה

רציתי לכתוב שחבל שאין הרבה כמוך בעולם אולם שהתקשרתי לא היתה תשובה סתם זרקת מס´ בגללך אני אקפוץ מנייק

mga-abir

New member
בדי יקר../images/Emo39.gif

אם תרצה עזרה אעשה במידת יכולתי חשוב על משפחתך, האם ראוי להענישם? האם חסר שווה חיים? ראה את מצבך כפזל מתמונה, ולא כתמונה שלמה. שלב זה יחלוף אם רק תמשיך. תוכל לכתוב אלי ואם תשאיר מספר טלפון אצור קשר. התובת: [email protected] אפילו עכשיו בתקווה שתשנה את החלטתך לפחות עד שתשמע ואולי תתעשת. החיים יקרים מכדי לאבדם ולא רק לך חייך יקרים אלא לאוהביך. בברכה אביר

בטי בם

New member
מלבד הקושי שתגרום למשפחתך,

כנראה שתגרום גם לעצמך. לא במקרה בכל הדתות יש איסור על התאבדות. לפי עדויות של אנשים שכמעט הצליחו הסתבר להם שהם מצויים בעולם הבא "תקועים" יותר מאשר נשמות אחרות. במקרה קראתי השבוע את "אור מעבר לאפלה" של דורה דרוול, הוצאת תלתן, היא מספרת על בנה שהתאבד ועל חקירה רוחנית שהתחילה בעקבות כך ועל התגליות שגילתה. יש עוד ספרים בנושא, אם תרצה לדעת אוכל לתת לך פרטים.

wee man

New member
היי באדי

אתם לא מכירים אותי, סתם קפצתי לראות מה יש בפורום כאן ולצערי הרבה ההודעה הראשונה שראיתי היא שלך, באדי. אני מצטער על הבנאדם שסתם נתן מספר טלפון אבל אם באמת תיהיה מעוניין תגיד לי ואני יימסור לך בפרטי את מספר הטלפון שלי אני אשמח לעזור לך!!! שלך ינון

Tal_Ya_Tal

New member
פפוווווףף../images/Emo42.gifאיזה מאמץ לתפוס כותרת

קטנה בעתון!!!! צר לי לאכזב אותך,BUDDY אבל איןדבר כזה ´סוף´. סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר. וזה אומר שיש מעבר לפאזה אחרת, רובד אחר. אבל לא סוף. אז אם החלטת לעשות ´ויברח´ מן ה´בעיות´, זה פשוט לא עובד ככה. חוזרים אחר כך לאותן ´בעיות´ רק סבוכות יותר. זה בדיוק כמו להישאר כתה. (או להבחן במועד ב´) בכל מקרה, את מה שצריך ללמוד, צריך ללמוד. אין דרך לחמוק מכך. א-ב-ל, אם כבר הגעת אלינו, סימן שהתחלת להרהר שאולי לא הכל הוא בדיוק כפי שנראה על פני השטח. אולי יש תקווה?!? תמיד כשמגיעים לתחתית המדרגה, אפשר רק לטפס משם למעלה. וזה בהחלט מבטיח. אשמח אם תיצור קשר דרך תיבת המסר האישי, או במייל ותשאיר את מספר הטלפון שלך. כך תוכל ליצור קשר איתי או עם אחד מחברי הפורום ולדבר ישיורת, לשאול שאלות או להתיעץ בעניינים רוחניים, שלעתים יכולים להראות לך נקודת ראות שונה על מה שנראה בעינייך כדרך ללא מוצא. מאד מקווה שתימלך בדעתך. L&L TALYA

desert water

New member
התאבדויות.

צר לי שאיני מתיחסת לבאדי עצמו, אבל תחושתי האישית לגבי באדי... אומרת כי זה לאו דווקא איום התאבדות אמיתי. התאבדויות לדעתי נרקמות ברגע... אישית, אינני חושבת שהתאבדות נרקמת במחשבת האדם זמן מה ואז מבוצעת...התאבדות...יותר קל לי לחשוב על התאבדות בתור אימפולס עוצמתי של נקודת שבירה...כביכול...כי אחרי כל נקודת שבירה אחת נגלות מליוני נקודות אחרות...רק צריך לתת לערפל זמן להתפנות. הבעיה היא השניה שלא רואים אותן... והבעיה הגדולה יותר היא שמתאמצים כל כך לחבר סטיגמות ל"אופי" של מתאבד או "התנהגות" של מתאבד שמדביקים את יצר ההתאבדות לסוג מסויים של אנשים ומגלים בהפתעה גמורה כי רוב המתאבדים כלל לא נכללים בהגדרות האלו. מצטערת על הסטיה מנסיון ההצלה.

mga-abir

New member
על בדי

אתמול לאחר שכתבתי, ראיתי את המענה של בדי כשבסיומה המילה מניאק. כה רבה היתה האנרגיה האצורה במילה זו עד כי חשתי שאדם זה רחוק מלהתאבד. אך היה מאוחר והשארתי הודעת עזרה כנה. בברכה אביר

בדי

New member
מצטער

מצטער סתם התלוצצתי עם חבר אחר נ י מ י שמו מבטיח לא להתאבד ולא לכתוב הודעות שקריות בעתיד לא חשבתי שהרבה טובים כמוכם ישקיעו מאמץ במתן תשובה אני מבטיח גם להיות חבר רציני בפורום זה להתראות בדי

Tal_Ya_Tal

New member
פפוווו../images/Emo12.gif טוב בדי, סלחנו../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

wee man

New member
תשמע, באדי

סתם באתי לפורום הזה בלי להכיר אף אחד, ותאמין לי לא ידעתי אם אתה הולך להתאבד או לא אז הדבר הראשון שעשיתי היה להציע את עזרתי, הסיבה היחידה שנכנסתי לפורום חזרה כל כמה שעות היה כדי לבדוק אם מתקדם משהו איתך כי לא מצאתי עניין רב בנושא של הפורום עצמו. חבל שאומרים דברים כאלה סתם כי באמת הצעתי בכנות את עזרתי מקווה שלא נדע צרות ינון

למעלה