אכן כן
את אובר מנתחת.
אינני טוען שהבחור הוא נוכל. הוא בוודאי לא ידע שהתחלה שזה יגיע למה שהגיע.
אינני טוען שאת טיפשה או מתוסבכת.
ואני בכוונה כותב פשטני, כעי איפה שפשוט, כדאי להישאר פשוט.
זה לא הולך מינית וגם - וזו טענתי - זה לא ישתנה.
יותר פשוט מזה אין.
גם לא אמרתי שזה קל. נהפוכו. אמרתי גם שזה קשה. אבל קל או קשה לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה מה נכון לך. ודעתי, שהיא רק דעתי, היא שנכון לך לסיים את הקשר הזה בצורה חברית ולהישאר ידידה טובה שלו, במידה ושניכם מעוניינים.
איך למנוע שזה יקרה שנית שתתעוררי אחרי חצי שנה או שנה ואין יותר סקס? אין לי נוסחה לזה, אבל אני באמת מאמין שזו לא איזו קללה שרודפת אחרייך אלא מקרה חד פעמי.
אם יהיו לך חלילה שניים כאלה, אז כבר נלך לפסיכולוג וננסה לגלות מה אצלך יותר - אולי - דפוס כזה. בינתיים זה מקרה יחיד. לכי הלאה, עם כל הכאב.
את אובר מנתחת.
אינני טוען שהבחור הוא נוכל. הוא בוודאי לא ידע שהתחלה שזה יגיע למה שהגיע.
אינני טוען שאת טיפשה או מתוסבכת.
ואני בכוונה כותב פשטני, כעי איפה שפשוט, כדאי להישאר פשוט.
זה לא הולך מינית וגם - וזו טענתי - זה לא ישתנה.
יותר פשוט מזה אין.
גם לא אמרתי שזה קל. נהפוכו. אמרתי גם שזה קשה. אבל קל או קשה לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה מה נכון לך. ודעתי, שהיא רק דעתי, היא שנכון לך לסיים את הקשר הזה בצורה חברית ולהישאר ידידה טובה שלו, במידה ושניכם מעוניינים.
איך למנוע שזה יקרה שנית שתתעוררי אחרי חצי שנה או שנה ואין יותר סקס? אין לי נוסחה לזה, אבל אני באמת מאמין שזו לא איזו קללה שרודפת אחרייך אלא מקרה חד פעמי.
אם יהיו לך חלילה שניים כאלה, אז כבר נלך לפסיכולוג וננסה לגלות מה אצלך יותר - אולי - דפוס כזה. בינתיים זה מקרה יחיד. לכי הלאה, עם כל הכאב.