הסוס חולהה..

הבעיה היא שגם בחווה אמרו לו כלום

כלום כלום- לא אמרו לו להזמין וטרינר או משהו. ואם הוא לא ידע אם החווה בסדר עכשו הוא יודע אבל מה? הוא כותב שאי אפשר להעביר את הסוס. מזה אי אפשר? בסוף הסוס יפגע- הוא צריך לקחת בחשבון. הוצאות- הוא צריך לקחת בחשבון. אם הוא לא ידע שהחווה לא בסדר- עכשיו הוא יודע. אם הוא לא ידע שצריך וטרינר- עכשיו הוא יודע. אז שיזמין כבר וטרינר וזהו.

ושכחתי להוסיף קודם. בדיקת וטרינר

אף פעם לא מזיקה אם חושבים שהסוס חולה ורואים שיש לו נזלת, שהוא רזה, שהוא אדיש- גם תלוי ברמת האדישות כמובן. ועוד אמרו לו שעוד מעט תצא מוגלה. במצב כזה בדיקת וטרינר לא תזיק ובקשר לתשלום- המחיר הוא לכ כל-כך זול וזה נכון, אבל למען הסוס שישלם את זה. הוא יוכל להתאושש מזה. "מי מתקמצןןןןןן?????אין לייי אם היה לי הייתי שם אותו בכזאת חווה?" זה ציטוט של אחת ההודעות. מכאן שהוא הבין שהחווה אל בסדר- אבל הוא לא יכול להעביר את הסוס למקום טוב יותר. אז למה הוא לא משיג מישהו שיעזור לו?! למה הוא בכל זאת לא מנסה למצוא חווה יותר טובה שאולי הוא יוכל להגיע בה להסדר שלא יהיה כל-כך יקר- כי גם עכשיו זה חצי פנסיון?! אפילו וטרינר לא, וזה בסדר?! וזה שהוא אמר תילוע לא ממש עוזר, יופי, שיתלעו את הסוס אבל עכשיו הסוס צריך וטרינר, ע-כ-ש-י-ו אז הוא הזמין?! אז הוא מודע עכשיו שהחווה לא בסדר, שהסוס צריך בדיקה, ושהוא צריך עזרה בטיפול של הסוס (אני ועוד כמה אמרו לו שהוא לא יכול לטפל בסוס לבד) אז שיזמין כבר וטרינר לסוס, שיעביר אותו חווה/שימצא מישהו שיעזור לו!!!

ה צ י ף

New member
חיפשתי חוות אחרות ולהגיע איתם להסדר

אבל אף אחד לא קיבל את ההצעה שלי

ממ.. איפה חיפשת?

ובאיזה סביבה אתה גר? (כי אולי חלק מהפורום יעזור לך למצוא חווה) ושוב, איפה אתה רוכב? אין בחווה אנשים שיכולים לעזור לך בלהחזיק את הסוס (אפילו עם תשלום)?

jgut

New member
זה כי אתה קמצן וחאפר

למה שמישהו יסכים לקבל אותך???

איזה הצעה?

כמה לשלם? תספר מה ההצעה ואל תגיד סתם שהם לא קיבלו אותה. הם בטוח לא קיבלו אותה מאיזו שהיא סיבה.

אז לפי מה שתיארת שאין לך מספיק

אני מבינה למה הם לא קיבלו את ההצעה שלך. ההצעה צריכה להיות גם נוחה להם, לא רק לך.

לא אבל אם הוא לא הזמין וטרינר וגם

בחווה לא אמרו ו שהוא צריך וטרינר אז אפשר כבר מזה להבין שהחווה לא משהו.

סוני DSCH1

New member
אז מה את בדיוק רוצה לעשות יעני

מה כבר יש לך לעשות חוץ מלזיין את השכל?כי לפי דעתו זה מה שאת עושה

אני מסבירה לך שהוא לא בסדר כמו שאת

חושבת. אני מנסה להסביר לו שזה לא בסדר זה שהוא מתייחלס יותר לעלויות מאשר לבריאות הסוס.

daniel1235

New member
כי אם לא שמת לב

הוא על כל דבר שואל כמה אוכל צריך לתת ודברים בסיסיים שצריך לדעת לפני שמקבלים סוס! אפילו שהוא קיבל אותו בהפתעה הוא יכל לסרב

popi199

New member
אתה צודק!

הוא לא יודע לטפל בסוס! אז בוא פשוט נרדים אותו!

popi199

New member
להגיד לו למסור את הסוס

זה לא רלוונטי כי הוא לא יעשה את זה, אפילו אם זה הדבר הנכון לעשות. אפשר להציע לו לעשות דברים שהוא כן אולי יעשה כמו ללמוד יותר על החיה שהוא מחזיק.

למעלה