הסוסיתא חוזרת לחיים!

בקיצור - החיים קצרים מדי

אם את כל כך סובלת שם בבארבי, מי אני שאתווכח? לא באתי להתווכח איתך. אני רק חושב שהכל זה פשרה בסוף. אין ברירה אלא למצוא פשרה. גם אני חובב דיסקים ובית, אבל לפעמים חייבים לצאת ולפגוש אנשים. אין ברירה, ואני לא רואה את זה משתנה בשנים הקרובות. אל תשכחי לקנות עותק נוסף של סוסיתא.....

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון, ולפעמים אני אכן מתפשרת

כמו במקרה הזה. וזוכרת אותך, למרות שנראה לי שהמפגש שלנו יהיה חיפאי, לא בטוח שבשבועיים-שלושה הקרובים אני אהיה שוב באיזור.

meirone

New member
הי טריל

כן מחרימה, לא מקטרת.... רק רציתי להגיד שזה משמח ומרגש לדעת שגם יושבי המפרץ יבואו לחגוג איתנו את היום המרגש נתראה שם (ובעזרת השם, במפגש פורום השכן הבא אני מקווה להפגין סופסוף נוכחות כדי לשמוע אותך מנגנת)

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא יושבת המפרץ! ../images/Emo3.gif

אני יושבת ההר, בדירתי בנו"ש (הייתי אומרת משקיפה, אבל מהדירה שלי אין נוף, צריך לרדת לאיזורים הנמוכים יותר של השכונה כדי להשקיף על המפרץ). למעשה אני גבעתיימית בלב (ובמקור, ולמחצה) ומבלה חלק מסופי השבוע אצל הורי, בפרט כשיש סיבה להיות באיזור המרכז...
לשמוע אותי מנגנת זו לא חוויה כ"כ מרטיטה, באמת. קח בחשבון שהמקום היחיד שאני מרשה לעצמי לנגן בו זה מפגשי פורום (ולצערי לא יוצא לי לנגן גם הרבה מעבר) אז הכל בהתאם. עדיף לא להגיע עם ציפיות מראש (בפרט בתור בן אדם שרגיל לשמוע חלילנים שבאמת יודעים לנגן טוב). אתה מוזמן לבוא למפגשי הפורום השכן, שמייח אצלינו.

למעלה