הסוסיתא חוזרת לחיים!

הסוסיתא חוזרת לחיים!

להקת סוסיתא חוזרת להופיע בגדול! ביום שבת הקרוב, ה 8.1.2005 בבארבי ת"א תתקיים הופעה חגיגית לכבוד השקת הדיסק החדש! נראה אתכם שם!

ItayAmdurski

New member
כמה יעלה?

כמה יעלה האלבום וכמה תעלה ההופעה? תודה רבה מראש. (מע לעשות, לחצים כלכליים)

כל הסיפור 90-100 שקלים

ההופעה 40 (בערך), והאלבום 40-50 (לא סגור על זה). ממליץ לקנות את הדיסק בהופעה, כי לך תדע אילו חנויות יפיצו אותו.

dimfo

New member
וחוץ מבהופעה

יהיה ניתן להשיגו בדרך אחרת? חנויות? הזמנה אישית דרך חברי הלהקה? משהו?...

דרכים אחרות...

אנחנו כרגע מבררים איך לעשות את זה אז אין תשובה סופית אבל בקרוב נדע. כרגע מדובר במכירה בהופעות או באמצעות יצירת קשר דרך האתר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אפילו אני מתכננת להגיע ../images/Emo98.gif

למרות החרם האישי שלי על הברבי. אטמי אוזניים במצב הכן, לא נחפוף שיער ונלבש בגדים לא הכרחיים... ההקרבות הקטנות של החיים...

נ.ב. בארבי

דעי לך ששאול מזרחי מוכן לעזור ללהקות רוק מתקדם ישראליות למרות שהוא מפסיד כסף על חלק ניכר מן ההופעות הללו. קחי את זה בחשבון בפעם הבאה שאת עושה "אגודל למטה" לבארבי.

trilliane

Well-known member
מנהל
ועל כך כל הכבוד לו, אבל מה הקשר?

אני מחרימה את הבארבי מסיבות אחרות שכבר פירטתי, וזה שהוא עושה עבירה במקום אחד לא נמחק לו ע"י מצווה במקום אחר. אני אשמח לעזור לו בצמצום הפסדים ברגע שהוא יאפשר לי לנשום אוויר נקי ולא יחרים לי שתיה בניגוד לחוק.

טריליאן

השורה התחתונה היא: אי אפשר להאשים את הבארבי על כך שהוא לא מוכן להתאכזר לקהל לקוחותיו. אנשים רוצים לעשן במועדון רוק, אז שיעשנו. אם יש חוק כזה - אז הרשויות צריכות לאכוף אותו. הרשויות לא אוכפות אותו - אי אפשר להאשים את הבארבי. אין חוק ללא אכיפה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא משפטנית

ואני לא רוצה להיגרר לפתיל נוסף בסגנון, אז רק אציין בקצרה שיש דבר שנקרא 'סיוע לדבר עבירה' וכשאתה יודע שאנשים עוברים על החוק בשטח שלך ולא מניד עפעף, אפשר להאשים אותך. מעבר לנושא החוקי - אם לא נעים לי במקום מסויים, אני לא אבוא אליו. בברבי לא נעים לי, אז אני לא באה, אלא אם זה באמת אירוע מיוחד ואין אלטרנטיבות.

בסדר, בסדר

רק קחי בחשבון ששאול מזרחי הוא איש חשוב לקידום הרוק המתקדם בישראל. ולכן אני לא עושה לו צרות כי זה לא מוביל לשום מקום...

עושה צרות, תאמיני לי

מחרימה = חסר משמעות, רק הלהקות סובלות מזה מקטרת = לא משפיע על שאול

trilliane

Well-known member
מנהל
אם זה לא משפיע, זה לא צרות

מחרימה - אני חושבת שנסחפת שהלהקות סובלות מזה. אם כוח הקניה שלי היה מזיז למישהו, אולי המצב בשטח היה אחרת. כשאני לא מרגישה שלמישהו אכפת ממני, אל תצפה ממני להיות אמפתטית חזרה. אם אני צריכה לסבול כדי להיות נוכחת בהופעה של להקות מסויימות, אז המצב הנוכחי משאיר אותי בצד הנכון של המשוואה. מקטרת - לא אמור להשפיע על אף אחד מלבדי, אני פולניה. להוצאת קיטור יש אפקט פסיכולוגי מסויים, קצת כמו קבוצת תמיכה (ומהו פורום אם לא סוג של קבוצת תמיכה לחבריו?)

זה צרות מפני ש....

"אם כוח הקניה שלי היה מזיז למישהו, אולי המצב בשטח היה אחרת" אם אין לך כוח קנייה - אז אין סיבה להחרים
זה מין קטע לוגי כזה: אם אין לך כוח קנייה אין סיבה להחרים, דהיינו את אדישה לחלוטין לכל הסצינה. אבל את לא - את לא אדישה, באמת איכפת לך. "מקטרת - לא אמור להשפיע על אף אחד מלבדי, אני פולניה" זה משפיע, מפני שאת כותבת על זה בפורום ומשנה קצת את המציאות בדרכים שקשה לכולנו להבין או להעריך. "להוצאת קיטור יש אפקט פסיכולוגי מסויים, קצת כמו קבוצת תמיכה" מסכים. גם אני סובל מאוד מן העשן ומן הרעש וכולי, אבל אני יודע שהמצב לא ישתפר בקרוב ואין שום טעם שאריב עם האנשים היחידים שבאמת איכפת להם בארץ הזאת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חולקת עליך

יש לי סיבה להחרים, כי חבל לי לבזבז כסף ולהרוס את הבריאות במקום שאני לא נהנית / סובלת בו. זה שזה לא מזיז למישהו זה משהו שאני מצרה עליו, אבל זו כנראה העובדה בשטח, מה לעשות. חלק מהקיטור שלי נובע מהסיבה שאני לא מרגישה שאני מזיזה למישהו, אבל אם אני סתם לא באה אף אחד לא יודע שרציתי בכלל להגיע... אם בעצם הכתיבה שלי אני משנה את המציאות - קטונתי, אבל הלוואי! אני לא מנסה לריב עם אף אחד, אז חבל אם אתה רואה בזה ריב... לאנשים מסויימים אכפת מאספקטים מסויימים של המצב, לי אכפת (גם) מאחרים. ללא ספק יש פחות מדי אנשים שאכפת להם מהאספקטים שמטרידים אותי, או שהם פשוט שומרים את זה לעצמם, כי בפועל עושה רושם שהמציאות לא מתחשבת בטרדות האלה.

לא יכול להתווכח

בשורה התחתונה, גם אני מתעב עשן סיגריות (אין לך מושג עד כמה), אבל החיים קצרים וחייבים לראות הופעות רוק מתקדם לפני שהופכים להורים בורגנים שאין להם זמן לנשום בערב.

trilliane

Well-known member
מנהל
החיים קצרים, לא צריך לקצר אותם יותר

האמת, הרבה מעבר לאספקט הבריאותי, אפילו מעבר לעובדה שאני שונאת לחזור הביתה עם ריח של מאפרה, לדעת שאני שמה על הכרית שיער מסריח מעשן וכשכולי שפוכה אני צריכה לצאת למרפסת ולתלות את הבגדים לאיוורור (מה שלא ימנע ממני להריח אותם גם מחר, אל דאגה)... זה מסתכם בכך שבזמן ההופעה עצמה, ההנאה שלי נפגמת קשות. אם אני סובלת תוך כדי, וכשמעשנים עלי אני באמת סובלת, זה פשוט לא שווה את זה. זה כמו לנסות לאכול ארוחת גורמה כשמישהו מרביץ לך תוך כדי - איך אתה יכול באמת להנות מהאוכל?

למעלה