חמודי, תלמד לקרוא
ותלמד להתנסח. השאלה שלי לא הייתה איך להבדיל למי יש יותר טכניקה, אבל אני בטוח שאם תתן לגילמור קטע של מלמסטין הוא יצליח לעשות אותו כמו גדול, ואולי אפילו יותר איכותי ממנו, אבל זה שלא עושה לו את זה לרדת ולעלות סולמות ב300 BPM זה עניין של גילמור. עכשיו לעיקר, אם היית מכיר אותי, היית יודע שאני רחוק מלהיות פנאט גילמור מטורף, אבל כן, גדלתי על פינקפלויד, אני גיטריסט כבר אוטוטו ארבע שנים, ואני מאוד מושפע מגילמור וחבריו בנגינה שלי. אני לא יודע מה עובר עלייך, אבל ממש, אבל מ-מ-מ-מ-מ-מ-מ-מ-ש לא כל גיטריסט שמסוגל לנגן מהר ינגן מהר ככל יכולתו, זאת גישה ילדותית ותינוקית לגיטרה ולנגינה. "לי יש זין יותר גדול, אז אני אשתמש בו ממש הרבה!!!1", משנאמר- זה לא הגודל שקובע, זה המצב רוח. בכל מקרה, שמעתי את כל הגיטריסטים שציינת פה, ואתה מעוות כל דבר שאני אומר. לא אמרתי שגילמור היחידי שמנהל דו שיח עם הגיטרה שלו, כל גיטריסט שמסוגל להעביר רגש דרך הגיטרה עושה את זה בדרכו שלו, וגילמור עושה את זה בדרך מיוחדת מאוד, שאף גיטריסט עד היום לא הצליח לעשות כמותו, לא משנה כמה תתווכח (וזה מה-זה וויכוח סרק). שמעתי מיכאל אנג'לו, שמעתי יינגווי מלמסטין (ויש לציין שאני לא סובל את הפוזר וואנבי-כוכב-רוק-לא-יוצלח הזה, אם תראה [ואני בטוח שראית, עפ"י הויכוח הדבילי הזה] את G3 בדנבר עם מלמסטין, תראה איך וואי וסטריאני משתלבים יופי ורק מלמסטין עומד תקוע כמו איזה נאד נפוח ומדבר עם עצמו, מנסה להסגר על איזה סולם לעשות את אותו תרגיל חימום ב1000BPM), שמעתי ואי ושמעתי סטראיני, ואף אחד מהם לא מגיע לגילמור. זה שהם מנגנים מהר ומציגים דברים טכניים- כולי רטטים ואגינליים בנוגע לזה, אבל זה כל גיטריסט עם טיפה יכולת והרבה, ה-ר-ב-ה זמן פנוי יכול לעשות, וזה בדיוק מה שהיה להם, אבל מה שיש לגילמור אי אפשר לפתח לרמה שלו. אפשר לנסות להתקרב, והרבה התקרבו, אבל אף אחד לא הצליח להגיע לגילמור.