ה"סוד" - הטיפשות בהתגלמותה. הנה ציטוט אופייני
"הסוד הגדול של החיים הוא חוק המשיכה. ע"פ חוק המשיכה, דומה מושך דומה, לכן כשאתם חושבים מחשבה, אתם גם מושכים אליכם מחשבות דומות. מחשבות הן מגנטיות ויש להן תדר. בשעה שאתם חושבים מחשבות, הן משוגרות החוצה אל היקום ומושכות באופן מגנטי את כל הדברים הדומים להן שנמצאים על אותו תדר. אתם, כמו מגדל שידור אנושי, משדרים תדר באמצעות המחשבה שלכם." פשוט להקיא. אני מתפלא בכל פעם מחדש כשאני קורא דברים כאלה. כשאני קורא שטויות ובמיוחד שטויות שכותביהן מנסים לחבר לסוג של ג'יבריש מדעי כביכול כדי לנסות ולתת להם תוקף, עולה לי קצת הסעיף. עצוב לי שאנשים קונים את זה, זהו סוג של ניצול בעיני. "כח המשיכה"? "מחשבות נמשכות באופן מגנטי..."? נו באמת. בסיס נכון? כן, גם אני סבור שאנשים שמאמינים בעצמם וביכולותיהם, אנשים החושבים באופן אופטימי יותר גם יצליחו יותר -בגלל שינסו יותר, לא יהססו לקחת יותר הזדמנויות. אבל הנימוקים שם... לפני חודש ירו באדם בצפון קוריאה כי ניהל 13 שיחות בינלאומיות. חרא של מזל, הא? נראה למישהו שזה יעזור לו אם היה חושב מחשבות אופטימיות? shit happens אלה החיים. להגיד לאנשים אחרת כדי לקחת מהם את כספם זה פשוט ניצול התמימות שלהם.