הסדרי ראיה

רומנteaת

New member
../images/Emo12.gif הילד שלך פרוותי?

אחת יש לה ילדים פרסומת לקונדומים, אחת יש לה ילד פרוותי. מה נהיה איתכם? אני עוברת פורום!

אני בסדר, תודה על התעניינות ../images/Emo9.gif

אראה. במצ"ש כנראה... התחלת לבדוק את הקרקע? מתכוונת לעזוב אותנו
?

../images/Emo6.gif

אין לי זמן כרגע. יש לי עד 12 לסדר חצי בית. בוקר יום שישי...ילד בגן...תביני כשתהיי גדולה
אז נשארת איתנו? נרגעתי
(ואת יודעת דעתי בעניין. את לא דוסית. את מתחזה!)

רומנteaת

New member
רוצה תמונה מהחתונה, שתשתכנעי?

תאמיני לי שאני דוסית. אני פשוט עכשיו בתקופת המרד של גיל ההתבגרות.

רומנteaת

New member
אבל.. אה...

זאת היתה שאלה רטורית! התמונות מהחתונה אפילו לא אצלי! טוב, נראה אם אפשר לקמבן לך משהו...

אצלי אין שאלות רטוריות ../images/Emo132.gif

לא יודעת מה זה. לכי תתחפשי (שמלה, עקב 15 ס"מ, איפור מלא), תצטלמי ותשלחי לי תמונה. קדימה, לעבודה.

רומנteaת

New member
זה לא לגמרי מופרך.

חוץ מהעקבים. זה אין לי. אבל בחתונה הייתי בלי עקבים... ניסיתי לסרוק לך מהאינדקס אבל זה לא הולך. אולי בהזדמנות אני אסרוק ישירות מהנגטיבים. או שניפגש ללזאניה ואני אראה לך בלייב את התמונות המגניבות באמת

cheshire9

New member
../images/Emo45.gif

יפה....... החינוך שלי מתחיל להשפיע. את כבר רואה שלישיות בכל פינה..... אוטוטו זה יהפוך רפלקס אצלך.

אני רוצה לומר לך, שאני דווקא כן

הייתי בעד הדרגה. לנו זה היה נכון. התחלנו מפעמיים בשבוע ושבת אחת לשבועיים. עברנו להוספת שישי אחה"צ (לא כולל לינה) אחת לשבועיים (צמוד לשבת). הוספנו לינה בשישי בערב ולבסוף - הוספנו לינה באמצע השבוע (לילה אחד). אני יודעת שלנו זה היה נכון. הגרושלי היה זקוק להדרגה הזו כדי לעכל, כדי להכיר את הבנים שלו וכו'. אם הייתי 'מפילה' עליו מההתחלה פעמיים בשבוע + לינה אחת באמצ"ש + סופ"ש כולל לינה - הוא פשוט לא היה עומד בזה. בסה"כ המטרה, כמובן, היא טובת הילדים והקשר שלהם עם אבא שלהם. התוצר החיובי הוא הזמן שלי לעצמי, אבל זה שלב ב'.

גם אנחנו עשינו מעבר בהדרגה

השאלה פה כנראה מה השלב הסופי. פרט חשוב אולי - אנחנו גרים מאד מאד קרוב, בכוונה - בגלל הילד. וגם ההורים שלי שעוזרים המון קרוב. גם כשהילד אצל אבא בסופשבוע - הם באים לבקר סבאסבתא... הילד תמיד באותה סביבה מוכרת, עם אותם אנשים (פחות או יותר), עם החברים שלו. לכן לא מרגישים עליו שיש איזושהי טראומה מהעניין.

השלב הסופי ברור:

פעמיים בשבוע אני מוציאה את הנכדים מהגן/מקבלת אותם לצהרים אחרי בי"ס. פעם בשבועיים ביום שישי הם מגיעים לאכול ארוחת ערב או להתארח לשישבת. מה, לא?

Nילים כדורבנות SISTER!! אצלי -

אצלי זה פעם בשבועיים עם שינה ועוד פעם אחת (!!!!) באמצע שבוע לדעתי זה ממש לא מספיק! ממה שאני יודעת - ה"סטנדרט" הוא בהחלט פעמיים באמצע שבוע +סופ"ש שני. (פעמיים לפחות בשבוע שאין סופ"ש) גברים......נו. שיואווווווווווווווווווווו

למעלה