הסדרי ראיה

aviavram

New member
הכי טוב מה טובת הילד-תחשבי על זה

אצלי פעמיים לפחות באמצע השבוע ובדרך כלל בא מרצונו יותר אבל הוא גדול יחסית

aviavram

New member
כן-אבל השיקול צריך להשאר לטעמי טובת הילד-הקשר

עם 2 הוריו איתך יש בודאות

shon שון

New member
אנחנו עושים מה שבא

לנו מתי שבא לנו, מלבד שבתות הכל פתוח כל הזמן

מיתי

New member
טובת הילד!!!!

האם נראה לך סביר שאבא שלו לא יראה אותו שבוע רצוף? אני חושבת שילד צריך לראות את שני הוריו מקסימום שאפשר. אצלנו המשמרות היא משותפת. יש לי שתי בנות (2, 4) והן נמצאות יום אצלי, יום אצלו וסופ"ש לסירוגין. לפני חתימת ההסכם כולם אמרו לנו שזה "לא סטנדרטי" ו"ישגע את הבנות", אבל זה הדבר הכי נכון שעשיתי בכל הגירושים האלה. הם זוכות לשני הורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 שרונית

New member
אז איפה הבית ??

איפה המקום "הזה "שלהן?? המקום שהן יוצאות ממנו וחוזרות אליו ותמיד יהיה שם?? טובת הילד - אין לי ספק אפילו לרגע, אבל לא בטוחה שטובת הילד זה לנדוד בין בית לבית, ילדים בייחוד בגיל צעיר צריכים מסגרת יציבה, מקום בטוח,חוקים וכללים . אז כן קשר רציף עם האבא, כן אפשרות להתגמש לגבי הסדרי ראיה, וכן גם גיחות קצרות זה מעולה, אבל יום פה יום שם , מצטערת אבל נראה לי שזה מזיק יותר מאשר מועיל.

tintong

New member
סליחה!!! אפא הבית? מקום? מסגרת יציבה ......

מקום בטוח חוקים וכללים (וביגדי צבא , האם שרונית בקבע)???????????????????????????????????????? זכותך להביע אך זה נראה לך. אך להיצטער אל תיצטערי, חיוך ושימחה של 2 נסיכים . ובשבילך -2 ו-4 !!! להיות, לחוות , ולגדול עם אבא ועם אמא ועם אושר בעיניים.......... ל 2 הנסיכים לא מזיק!!!...........למשהוא אחר אוליייייייייייייייייייייייי וזה בקצרה.

3 שרונית

New member
תנסה לנדוד בין 2 בתים כל יום

נראה כמה חיוך ואושר יהיו לך בעיניים....... משמורת משותפת זה נהדר, אבל גם את זה צריך לעשות נכון.!!

tintong

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif.........

עצם הסכמתך למשמורת משוטפת .... עם הסדרי ראייה הכי פיירים שיכולים להיות. מעיד על אופייך...........דבר גם נכון ..וגם גדול. חח בשבילך.

משמורת משותפת לא מתאימה לכולם

אני ממש לא מונעת מאבא לראות את הילד - להפך, אני זאת שדוחפת ויוזמת. יש לי עסק עם אחד שהסתדר יופי בלי שום הסדרי ראיה. אז גם אין שום רצון מצד שני. וגם אין כל כך אפשרות - הוא עובד סביב השעון, גם לפנות ערב אחד בשבילו די סיפור. האם הסידור הקיים טוב לילד? שום דבר לא בדיוק טוב. הכי טוב זו משפחה - אמא ואבא ביחד. אבל במצב הקיים - אני מנסה להגיע לסידור טוב מספיק...

תותים5

New member
אם ככה

אז מזלו של הילד שלך שיש לו אותך....... ולקבוע הסדרי ראיה זה רק על סמך משהו שיחזיק לתווך הרחוק......ולא משהו שיוצר ציפיה ולאחר מכן אכזבה אצל הילד......

לילי301

New member
מיתי..

את צודקת שטובת הילד היא להתראות עם ההורים (שניהם) כמה שיותר, גם אצלינו זה כך, וגם אנחנו זכינו לתגובות ה"לא אוהדות" שאתם זכיתם להם. אבל יש לקחת בחשבון שלא כל ההורים מסוגלים לכזה שיתוף.. ולא כל הילדים מסוגלים לסגל עצמם לאורח חיים שכזה. לנו זה נכון, לא בטוחה שגם לאחרים!!

למעלה