הסדרי ראיה

הסדרי ראיה

מהם הסדרי ראיה מקובלים עבור ילד בן 3? נכון להיום הוא אצל האב כל סופשבוע שני + פעם אחת באמצע השבוע כולל לינה (לוקח אותו בערב ומחזיר בבוקר לגן). מה ה"סטנדרט"? (עדיין אין הסכם כתוב...עוד מעט...)

עזבי את הסטנדרט

הוא טוב רק כשאתם לא מגיעים להסכמה ואם כרגע יש בינכם הסכמה - זה הכי טוב... גם לילד וגם עבורכם

shon שון

New member
למה ?

מה אכפת לך מה עושים האחרים ? אם זה טוב ככה אז להשאיר

cheshire9

New member
ממה שאני יודע

(בעיקר דרך הגרושות שאיתן יצאתי.......) מקובל שהאבא לוקח את הילד פעמיים בשבוע בנוסף לסופשבוע שני. לשם גילוי נאות - אני די אינטרסנטי במקרה הנוכחי......

תותים5

New member
אתה צודק

אני גרושה פעמיים מכל אקס יש לי ילדה והם לוקחים את הילדות פעמיים באמצע השבוע (שני וחמישי) וכל סופ"ש שני.... הגדולה (בת 7) ונראה לי שתופס גם לגיל 3 .....ישנה אצל אביה ...... (ביום חמישי לסירוגין תלוי אם ישנה אצלו בסופ"ש) הקטנה שנה ותשעה..... לא ישנה אצל אביה והסופ"ש הוא או שישי או שבת לסירוגין..... אם יש שאלות (לפעמים אני מסתבכת בעצמי....) אשמח לענות..... אני חושבת שבדרך כלל זה מה שמקובל.... בהצלחה בהסכם מחפשת....

רומנteaת

New member
הם לפחות לוקחים אותן באותו סופשבוע?

כי חשבתי לעצמי שאם הם היו רוצים לעשות לך דווקא- אז הם היו לוקחים כל אחד את הילדה שלו בסופ"ש אחר, ואז יוצא שלך בעצם אין יום חופשי... אני פותחת קורס לגרושים מניאקים- מישהו מעוניין? יש לי המון טיפים באמתחתי

תותים5

New member
תודה את מתוקה../images/Emo140.gif

האמת שאני ממש משתדלת שהעניינים יתנהלו על מיי מנוחות..... אבל אם אזדקק לעזרה.....אדע למי לפנות

cheshire9

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif בנים ! בנות !

להתעורר. אם לא הבנתם - זאת לא שאלה תיאורטית. זקוקים לאינפוט שלכם. כל קול משפיע. לא להתעצל. כל אחד - שיגיד איך זה אצלו. ואחר כך נספור קולות - פעם\פעמיים בשבוע.

אצלנו יש יומיים באמצע השבוע

לאחרונה כולל גם לילה אחד באמצ"ש (בהמשך לאחד הימים). וסופ"ש אחת לשבועיים (התחיל ללא לינה ועכשיו עם).

crossroad10

New member
מה זה משנה מה הסטנדרט ?

ואם טוב לך שהילד יהיה אצל האבא 4 פעמים בשבוע ? ואם זה יועיל לנפש הילד להיות פעמיים בשבוע אצל האבא ? ממתי עושים חישובים לפי ה"סטנדרט" ????. עשי מה שטוב לילד ושימי פס על מה שכולם עושות... טוב לך ולילד שהוא אצל האבא ? שיהיה אצלו ! לא מבין אותך

רק שיר

New member
בעיקרון

מקובל פעמיים באמצע השבוע וכל סופשבוע שני. אצלי הפעמיים בשבוע לא כוללים לינה <מבחירתו של האב>. ובשבוע שהם אצלו שישי שבת אז הוא לוקח אותם פעם אחת באמצע השבוע ושישי שבת.

אצלנו...

היום הם בני 9, 6, 2 (נפרדנו לפני יותר משנה) בהתחלה הם היו הולכים אליו באמצע השבוע יום כן יום לא וזה נורא בלבל את כולנו, אח"כ עברנו לפעמיים בשבוע ללא שינה +סופי שבוע כל שבועיים וזה מסתדר יופי

../images/Emo26.gif מסקנת ביניים ../images/Emo12.gif

נשים עונות לעיניין גברים עונים בשאלה על שאלה אז תודה בנות
הסבר לבנים: עד לא מזמן לא היו שום הסדרי ראיה. הילד היה תמיד איתי ואבא בא מתי שנוח לו (כאשר זה הגיע למצב של נשיקת לילה טוב מדי פעם - וזהו...). וזה הרגיש מצויין לכולנו... במאמץ לא מבוטל הגענו עד הנה. ורק עכשיו מבינים שמה שהיה לפני ממש (!) לא טוב. אם אנחנו ב"סטנדרט" (פחות או יותר) - אולי זה האופטימום - כי יש סיבה ל"מקובל", לא? משום שמדובר על ילד שלי לא בא לי ללכת בשיטת ניסוי והטעיה. ומי שלא הבין - הטריגר היה "ויכוחון" ביני לבין החתול.

רומנteaת

New member
אני בעד

שהחתול ילך פעמיים בשבוע לאבא, בלי שינה, וכל סופשבוע שני תעשו שלישיה.

למעלה