הסדרות של ילדותנו

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

יוליקה

Member
מנהל
את משפחת פאליסר אהבתי יותר

מהאגדה לבית פורסיית. סוזאן המפשייר עם האף הסולד - זכורה גם מתוך סרט עם קליף ריצ'ארד

p a l o m a

New member
סוזן המפשייר מופיע עכשיו בקביעות

בביביסי פריים בסדרה הנקראת "בחזרה לאחוזה העמק". שווה לצפות.

magy

New member
אח אח אח

פעם היו סדרות..........מעולותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ה-סדרה שלי היא "כן אדוני השר"

וסדרת ההמשך, "כן אדוני ראש הממשלה". הרבה תהליכים פוליטיים עם כל הציניות שלהם ניתן ללמוד מהסדרה הזאת.

יוליקה

Member
מנהל
כן אדוני השר/רוה"מ

יש לי כמעט את כל הפרקים מוקלטים. בעלי גם קרא את הספר. יש לסדרה קשר ישראלי - אחיין של אבא אבן קשור להפקת הסדרה

magy

New member
אני רואה מדי פעם פרקים ישנים

אבל לא מצליחה להזכר באיזה ערוץ אני חושבת שבערוץ הצחוק........ב- הוט..........

p a l o m a

New member
אולליי??? בטעות??? מישו צופה

EASTENDERS ?? סדרה שכבר "הולכת" באנגליה 20 שנה! רב השחקנים הראשיים לא התחלפו עם השנים. פשוט סדרה מדהימה בפשטותה .. כל שנה זוכים בפרס ראשון באנגליה לסדרות טלויזיה. יש מישו שצופה בזה? חוץ ממני?? כל מי שאני שואלת לא שמע עליה... ימי שני-חמישי מדי ערב בשעה 20.30. יוליקה??????

יוליקה

Member
מנהל
לא, מצטערת

אבל יש סדרה אחרת ב-BBC PRIME שבעברית ניקראת "מה יגידו השכנים" גב' הייסנת בוקט (שמה הוא דלי אבל היא מתעקשת לקרוא את זה בעגה צרפתית) אני לא מפספסת אף פרק - אנחנו מתגלגלים בבית מצחוק.

אפשר לקנות את כל הסדרה ב DVD

בקישור הזה. יצא לי לעבוד כמה ימים ב- BBC בלונדון ואז קניתי בחנות המיועדת לעובדים את הפרק בו הקר הפך להיות ראש ממשלה. זה פרק נפרד מהסדרה ובדך כלל לא משודר. ובכך השלמתי סט מלא של הסדרה מוקלטת אצלי בבית.

יוליקה

Member
מנהל
לנו יש את הפרק כשהקר הופך לרוה"מ

את רוב הקטעים הקלטנו מה-BBC PRIME כי לא רצינו שהתרגום יפגום בהנאה שלנו. אני אישית הכי אוהבת את הפרק "המפתח" כי בפרק הזה סוף סוף האקר מתעלל בהמפ'י....

magy

New member
אילו דיברו שם עברית

אפשר היה בקלות לחשוב שמדובר על ..............ישראל. אותם תככים, ואותן קומבינות.......... וכמה שאתה יותר אידיוט, כך אתה עולה יותר בסולם הזרגים........ עין :כנסת ישראל

פרק המפתח...מממש את הפתגם

"מי שלא יכול להכנס דרך הדלת, נכנס דרך החלון..."

למעלה