הסדרות של ילדותנו

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

יוליקה

Member
מנהל
מגי, תבורכי, שלחתי מייד במייל

לשלושת ילדי. זה הנוסטלגיה שלהם. לי דווקא האגדה לבית פורסיית הזכירה נישכחות: יום ששי - עוצר! לא יוצאים לבלות או לחברים עד שהפרק מסתיים.

p a l o m a

New member
קו אונידין, נעימת הנושא -חצ'טוריאן

"ספרטקוס" זוכרים?? איזה נפלא היה לשמוע את זה כשעל המסך שטה לה הספינה עם המפרשים??

magy

New member
אני חושבת שהבאתי את הנעימה

לפני כמה חודשים...............ביחד עם האתר

murphy13

New member
כרגיל, חסרה סדרה מסויימת

כאילו שלא היתה סדרה כזו, עני ועשיר. לפני הסדרה הזאת פיטר שטראוס היה מקבל תפקידי משנה ב"ברנבי ג'ונס" לכל היותר, וניק נולטה היה בדרך כלל ניצב בסצנות אלימות. הסדרה לא ממש דמתה לספר של ארווין שו, אבל הדמויות בה היו אמינות. היא הוקרנה בימי שישי בערב (וסדרת ההמשך בימי חמישי). הדמות המרשימה ביותר היתה דווקא של המלח המרושע והאלים אנטוני פלקונטי (וויליאם סמית) והקרב בינו ובין נולטה בלתי נשכח.

יוליקה

Member
מנהל
צודק!! איזו סדרה ענקית - פלקונטי

השם הזה משמש עד היום במשפחתנו לתאר מישהו מפחיד. ועוד משהו קשור לפלקונטי: בסדרה היתה לו אחות שמה כמובן לא מוכר לי. אבל גיליתי אותה בסרט אחר - וכל הזמן אנחנו קוראים לה אחותו של פלקונטי - הסרט הוא ה"עוקץ": היא שיחקה בסרט את האישה מהמסעדה שרוברט רדפורד מתחיל איתה לבסוף מתברר שהיא תכננה להרוג אותו ואחר יורה בה בראש. מישהו זוכר?? ניק נולטה באמת התחיל את דרכו בסדרה.

magy

New member
אף אחד לא זז מהבית

עד שהפרק נגמר. אם היה משהו דחוף, כולם ישבו מול המסך ורק אחר כך...... התחילו לדבר. ממש סדרת פולחן.. של אותה תקופה... לפני שהתחלנו לייצר בעצמנו טונות של טלנובלות ולפני שהביאו את כל הג'אנק הספרדי....... (סליחה, אבל לא ראיתי שום סידרה ) גם הסדרות הבריטיות....."אדונים ומשרתים" למשל היו מעולות..............מעולות.............

murphy13

New member
האחות

את תפקיד מריה פלקונטי (בסדרת ההמשך) גילמה השחקנית דימיטרה ארליס.

murphy13

New member
ועוד משהו עליה

מלבד התפקיד ב"העוקץ" היא הופיעה גם בסרט "אלני", סיפורו של סופר אמריקני ממוצא יווני, ניקולס גייג', בחיפושו אחר אלה שרצחו את אימו. בתפקיד ניקולס מופיע ג'ון מלקוביץ', הרבה לפני שהחל להופיע בתפקידי רוצחים פסיכופטים (באופן מאד משכנע, לדעתי).

כמה שנאתי את פלקונטי

הוא היה מפחיד ודוחה, לא יודעת מה היה מרשים בו

יוליקה

Member
מנהל
את מתכוונת לפונז שאני מתכוונת??

הסדרה happy days? לשחקן קראו וינקלר משהו...

למעלה