הסדרות הכי יפות שיש

fuzzyfify

New member
הסדרות הכי יפות שיש

-Homcide:Life on the street -the A team -airwolf רציתי לדעת כמה דברים : אם ישדרו את הסרט שיצא בשנת 2000 לסידרה Homcide:Life on the street בAXN? כי אני מאוד מעוניין לראות וגם אם אפשר לשים את זאב אוויר וצוות לעיניין בשעות נוחות יותר? זה משודר ב 8:00 בבוקר וזה מוקדם ויש שידור חוזר ב 1 בלילה

shlomielicomp

New member
תראה גם נאש ברידג'ס.

וזאב אוויר אחלה סדרה ראיתי את כל הפרקים כמעט . אטולי הפסדתי 2 -3 חוץ מזה הכל , תראה נאש ברידג'ס אתה תאהב את זה .

fuzzyfify

New member
אני כבר רואה...

אני רואה נאש ברידג'ס אבל זה לא כל כך אמיתי וזה קצת מדזוייף אבל זה עדיין סידרת מישטרה יפה, מה שאני אוהב ברצח לאדום לשחור שזה אמיתי מאוד ומראים שם גם את כל הפרטים לא כמו שנגיד בחלק מהתוכניות שמתעלמים מהפרטים וזה עושה את זה לא אמיתי ומה שאני אוהב בצוות לעיניין זה הכל האקשן וזה גם מצחיק וגם זאב אוויר זה תוכנית מאוד יפה, אבל אני גם חושב שנאש ברידג'ס ופסיפיק בלו זה תוכניות יפות פשוט אלה ה3 הכי יפות, ראיתי כבר קודם רצח מאדום לשחור פשוט עכשיו שמראים שוב אני רואה הרבה פרקים שפיספסתי ואני עדיין פיספסתי עוד כמה אחרי ששידרו בפעם השנייה אז אני מקווה שישדרו עוד פעם ואז אני לא אפספס כלום ובכלליות זה תוכנית ממש יפה ואפילו עם כבר ראיתי זה מעיין לראות

ala40

New member
ראיתי את הסדרה ואין

כמו הפלימות ברדוקה רודסאר 1971 של דון גו'נסון בכל מקרה הבסיס הוא מיאמי וויס עם הפרארי 356GTB-4 דיטונה ספידר והתסריט כמעט זהה

shlomielicomp

New member
:)

כן אחלה אוטו יש לנאש חבל"ז .. fuzzyfify - מה יפה ברצח מאדום לשחור ? לא אוהב סדרות כאלו זה לא מעניין , בנאש ברידג'ס יש הכל שמה צחוקים הכל הכל לא רק פשע , וזה אמיתי תאמין לי אם תקרא טוב טוב את מה שכתוב ( התרגום של הסדרה ) אז תאמין לי שאתה תבין הכל איך הם הגיעו לחקירה הזאת והזאת.. חבל .

ala40

New member
אתה צודק אך

כמעט הכל אמיתי בסדרות האלה הרי הבמאים נעזרים בפורשי המשטרה ורוב סדרות המודיעין הבמאים פרשו או עבדו במודיעין אגב המכונית שנאש מהממת ,מזנקת מ-0 ל-100 ב6 שניות לא רע עבור פלימות ברקודה זקנה מודל 1971 וגם ביצור מוגבל כלומר כמו כל מכוניות השרירים לאספנים והיא אחותה של אולצמוביל 442 ופונטיק GTO

fuzzyfify

New member
זה בכלל לא קשור לתרגום

אני מבין אנגלית מצויים וזה בכלל לא רשוק לתרגום.. אני אוהב את שתי הסדרות גם נאש ברידג'ס וגם רצח מאדום לשחור אבל יותר את רצח מאדום לשחור. כל הסדרות שאני אוהב בAXN : -רצח מאדום לשחור -צוות לעיניין -זאב אייור -נאש ברידג'ס -פסיפיק בלו -העולם האבוד אה וגם שאלתי עוד קודם אם ישדרו את הסרט של רצח מאדום לשחור שיצא בשנת 2000 ?

cwn

New member
AXN לא משדרים סרטים של סדרות

ובאופן כללי הם הפסיקו לסדר סרטים לפני שנתיים-שלוש, אז אני מניח שהתשובה היא לא.

fuzzyfify

New member
:(

טוב. איזה באסה, אבל. תודה על התשובה ואגב shlomielicomp אתה מהפורום של ELICOMP.CO.IL?

ala40

New member
ושאלה שעדיין לי תשובה עליה

יש לי חבר בערוץ ה-1 שעובד שם מסוף שנות ה-70 והוא סיפר לי שרוב הסדרות הותיקות האלה קנו את כל העונות והפרקים רק ש.............. היו יכולים להקרין את רובם אך זה לא נעשה ,וגם היו שמועות שהיה אמור להיות ערוץ כמו ערוץ 3 של סדרות בלבד עוד בתחילת שנות ה-80 וקרה נס וזה לא קרה ויש עוד רשימה ארוכה שאם היו ממשים אותם ישראל הייתה נראית אחרת בכל מקרה אני לא סובל ולא אסבול את הערוץ ה-1

למעלה