אוקיי....אני עושה סדרה כזו על הפורום וקוראים לה:922 כי זה מספר הפורום.. כל חברי הפורום יהיו פה אז לא לדאוג ובשביל זה פתחתי שירשור שמות! טוב אז הפרק הראשון ב922 מתחיל ליר לוקחת ספרים מהספריה והולכת,מכיוון שליר לקחה הרבה ספרים לא ראתה כלום,והתנגשה באיש. ליר:אידיוט אחד!תראה מה עשית! ליר קמה,ורואה את ה"אידיוט" ועיניה נוצצות ה"אידיוט":שלום..שמי גלעד(במקרה וגלעדוס)מה שמך?ואני ממש מצטער! ליר: לא לא זה בסדר גם אני מצטערת שקראתי לך אידיוט גלעד:זה בסדר..אני אפצה אותך ואת הספרים בקניון מחר ב-20:00 ליר: לא צריך באמת.. גלעד:מחר ב-20:00 בקניון וזהו!הנה הטלפון שלי....שניה....זהו!ניפגש מחר!ביי ליר: בי..... --------------------מרי ושירן בלונה פארק---------------(שירן זו אני) מרי: שירן אני הולכת שניה לקחת בובה..רק צריך לנחש מה האיש חושב וזהו שירן: כאילו תצליחי....אני בספסל.... מרי: טוב! --שירן יושבת ליד מישהו-- פתאום הספסל מתנדנד..וזה ספסל כזה גבוה מיוחד..והילד ליד שירן ניצל ושירן נפלה והתעלפה.......הילד ניסה בכל הכוח להעיר אותה ושפך עליה מים אה?מה?מי זה?????איפה אני??? הילד: הספסל התפרק ונפלת והתעלפת..... שירן: תודה לך!עזרת לי!תעזור לי לקום? הוא תופס לה את היד ועוזר לה לקום.. שירן: באמת תודה!אתה רוצה לאכול גלידה כפיצוי על המים? אהה ולא שאלתי מה שמך!!מה שמך? הילד: תומר(בכל זאת).. שירן: שם יפה!לי קוראים שירן! יאללה בוא לגלידה תומר: בואי עברו כבר כמה שעות והלונה פארק נסגר..אין איש..שירן לא מוצאת את מרי... שירן מוצאת את מרי שוכבת מדוממת על הכביש.....המשך יבוא!!
הזה משהו טוב צוף אני משאית משאית? מה פתאום מי שכניס לך את השטויות האלה לראש זה הגמד הזה נכון? יש לך אחלה גיזרה צוף אני נשאית!!!!! וגם הקטע ה2 היה טוב אני מת אני מת אלוהים מה עשיתי רע מה? לא עשיתי רע לאף אחד..נו טוב חוץ מלכונפות.. זה היה קורע אה ו... מ ר י ! !