היי לא יפה! לא שמת אותי! אני ספיר.. שימי אותי אני ספיר!
ג גיגי123 New member 17/9/04 #12 רגע... ../images/Emo98.gif אני רוצה להיות עם תומררררררררררררררר כי גלעד לא רוצההה למה אני לא עם תומרררררררר?
רגע... ../images/Emo98.gif אני רוצה להיות עם תומררררררררררררררר כי גלעד לא רוצההה למה אני לא עם תומרררררררר?
ש שירנוששש המקורית New member 17/9/04 #15 תגידי הסמיילי עם המשקפיים זה אמור להיות פולנסקי???חח סתם את תיהיה עם.......וואי סידרתי לך משהו חבל"ז! בואי לצ'טט
תגידי הסמיילי עם המשקפיים זה אמור להיות פולנסקי???חח סתם את תיהיה עם.......וואי סידרתי לך משהו חבל"ז! בואי לצ'טט
ג גיגי123 New member 17/9/04 #17 עם********** ../images/Emo98.gif חחחחחחחחחחחחחח שום פולנסקי!!! זה צופי!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מותק שכמוני New member 17/9/04 #29 אני ליאת!!! תוסיפי גם אותי! אני יודעת שאני קרציה אבל פליז תוסיפי גם אותי!!!!! ותשימי לי בבקשה איזה שהוא בן זוג לא כפת לי מי...
אני ליאת!!! תוסיפי גם אותי! אני יודעת שאני קרציה אבל פליז תוסיפי גם אותי!!!!! ותשימי לי בבקשה איזה שהוא בן זוג לא כפת לי מי...
ג גיגי123 New member 17/9/04 #18 יש לי רעיון../images/Emo58.gif ../images/Emo98.gif גלעד יחטוף איידס כי גילו שהוא שכב עם ספיר שיש לה איידס והוא ימותתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםם
יש לי רעיון../images/Emo58.gif ../images/Emo98.gif גלעד יחטוף איידס כי גילו שהוא שכב עם ספיר שיש לה איידס והוא ימותתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםם
ש שירנוששש המקורית New member 17/9/04 #20 חחחחחחחחח לירררררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותחפשי בן זוג..... חוץ מתומר
חחחחחחחחח לירררררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותחפשי בן זוג..... חוץ מתומר
ג גיגי123 New member 17/9/04 #22 ../images/Emo10.gif לאאא ../images/Emo98.gif רק תומררר בעלדיו אני ½ בן אדם!!!
ש שירנוששש המקורית New member 17/9/04 #19 ../images/Emo58.gif לגלעד-אתה בפגישה עם ליר בקניון,אתה הולך שניה להביא לה הפתעה ונעלם...
G GILADOS New member 17/9/04 #1 רעיון מי יהיה הרע חשבתי שאולי כדאי שאריאל (Prophet) יהיה הרע של הסיפור, הרי תמיד חייב להיות דמות רעה, אז הוא נראה לי מתאים לתפקיד.
רעיון מי יהיה הרע חשבתי שאולי כדאי שאריאל (Prophet) יהיה הרע של הסיפור, הרי תמיד חייב להיות דמות רעה, אז הוא נראה לי מתאים לתפקיד.
G GILADOS New member 17/9/04 #1 נו, מה דעתכם על הרעיון שלי? ??????????????????????????????????????????
ג גיגי123 New member 18/9/04 #40 מה??????????????? ../images/Emo98.gif חחחחחחחחחחחחח מה השאלה???????????????????????