הסדרה הזאת סאקס !

דיברתי על הושי מהאנטרפרייז.

וצודק, באמת ספוק הוא זה שמסתכל ב'משקפת'. וראיתי את הסדרה המקורית, אבל על אמת, בתור ילד, היו פרקים שעשו לי סיוטים. לא אהבתי אותה. אבל זו לא היתה הנקודה שלי!!!!!!

עכשיו רואים כמה אתה באמת מבין.

היא לא יפנית, היא קוריאנית. אבל גדלה בארה"ב בקליפורניה בעיר בשם san jose, שזה בעמק הסיליקון. אזור שמאד הומה ביוצאי קוריאה. אז אל תשתחצן אם אתה לא יודע. ואמרתי סינית בצורה הומוריסטית. חבל שלא הוספתי סמיילי ליד.

TUVIX

New member
הושי היא יפנית, בפרק ההוא עם

השיגור הראשון שלה, ארצ'ר יצר קשר הם ההורים שלה באוקינאוה יפן.

TUVIX

New member
הפרוש של הושי ביפנית, זה כוכב דרך

אגב

תתש

New member
אוקיי

כולכם פה שכחתם שמבחינת קו הזמן של ST אנטרפרייז היא לפני כל הסדרות, הספינות והקפטנים.

TUVIX

New member
כל הנשמה של הדרך זה האידיאולגיה

של הפדרציה, כל הדילמות של הקפטנים, זה בגלל הפריים דירקטיב. איך אתם רוצים את זה אם אין פדרציה?! אי אפשר להנות מכל העולמות, אם רוצים לראות סדרה על מה שקרה לפני הפדרציה, צריך להשלים עם קפטנים שלא תמיד יודעים מה לעשות, כי אף אחד לא הכשיר אותם לזה, ואין להם guide lines כמו הPD. פיקארד מעולם לא היה גונב תמזרקי פלזמה שהוא צריך ומשאיר ספינה זרה חסרת אונים במסע של שנתיים וחצי הבייתה, ג'יינוויי לעולם לא הייתה מענה אסיר בהוצאת האוויר מתא הכליאה. אבל יוני שלנו עשה זאת, כן זה לא "טרקי" ואיפה הPD שצריך אותו - עדיין לא נכתב, אין פדרציה יש ספינה אחת, קפטן חדש, צוות לא מנוסה, והם אמורים לעשות טעויות, ומעשים לא טרקים, אחרת אין שום פאונטה לסדרה. ובקשר לאמריקקיות, כן יש הרבה ממנה, אבל הרוב בגלל ה9/11 דבר שדלף להרבה סדרות. דיי להתלונן על כל דבר, בראגה ריק זה בלע בלע בלע, בילעדיהם, לא היה TNG לא היה DS9 ולא היה VGR, ככה ששקט, כל אחד חושב כאן שהם הרסו הכל והוא היה יכול לעשות תעבודה שלהם הרבה יותר טוב. הם עושים עבודה מצויינת בהתחשב במציאות - רייטינג נמוך, צורך בתקציב גבוה, ותלונות של אנשים כמוך על כל דבר, לא נראה לך אל תראה תסדרה, אף אחד לא קושר אותך לכסא ומכריח אותך לראות אנטרפרייז, הסדרה הזאתי מעולה, גם כסדרת מד"ב וגם כסדרת טרק.

TUVIX

New member
גרררררר רק הודעות שלי לא מקפיצות

הודעות!!! מנהלים לטיפולכם :|

Broken Bow

New member
הסדרה "הזו" מעולה....

אני חייב לציין שממש נדהמתי מההשמצה הזו על אנטרפרייז, ולא לדבר על הטעויות שיש בדבריו (אנטרפרייז רק בתחילת עונה 4...). דבר ראשון אני רוצה להגיד שלדעתי מדובר בסדרה מעולה, גם בתור ST וגם בתור מד"ב, הסדרה מכילה כל מה שאוהבים ב-ST - דילמות מוסריות, מסרים חבויים (מדי פעם), התייחסות לאירועים בימינו) ואקשן. אנטרפרייז היא הסדרה שהתחילה הכי טוב, פרק הפיילוט שלה הוא המעולה ביותר מבין כל 5 הסדרות, וגם הפרקים הראשונים היו טובים. הבעיה שכולם מדברים עליה היא שבשלב מסויים החלו למחזר סיפורים, היו פרקים שהיו דומים 2 טיפות מים לפרקים מסדרות טרק אחרות, ואז החלה הבעיה. אבל למרות זאת היו כמה וכמה פרקים מעולים, פרקי טרק קלאסיים בעונות 1 ו-2. חשוב לציין שאף סדרת טרק לא החלה חלק, בעונות הראשונות של TNG רואים שהם לא כ"כ בטוחים מה קורה שם, ויש שם כמה פרקים שהם פשוט די דביליים (לא לדבר על כמה מהפרקים של TOS), גם DS9 לא התחילה חלק וייסדה את עצמה לקראת העונה השלישית, שלא לדבר על וויאג'ר ששתי העונות הראשונות שלה ממש גרועות ורק לקראת אמצע עונה 3 החלה לתפוס כיוון יותר טוב, אבל לקראת עונה 7 החלה לאבד מקוריות, וזו הבעיה - שאותו צוות כותבים (פחות או יותר) נמצא שם כבר 18 שנים. ריק ברמן היה שם מהרגע הראשון של TNG והיה אחראי מלא עליה מעונה 5 והלאה ועל כל סדרה/סרט מאז. בראנון בראגה היה שם קצת אחריו אבל הוא גם מהוותיקים. אז להגיד שהם הורסים הכל זה לא נכון - הם בנו את עולם ST כפי שאנחנו מכירים אותו. בכל מה שנוגע ל"מני שמני" כפי שקראת לו אז אולי כדאי שתדע שמני קוטו הצטרף שנה שעברה לצוות הכותבים וכתב את אחד הפרקים הטובים ביותר של אנטרפרייז וללא ספק יכול להיכלל ברשימת הטובים ביותר של הטרק - Similitude, ובנוסף היו לו עוד כמה פרקים טובים. השנה, בעונה הרביעית, הוא נבחר כמפיק בפועל הראשי של הסדרה ואחראי על התסריטים, ואם כל הכבוד לך אם לא מצאת את שני הפרקים (עד כה) עם ברנט ספינר טובים ו"פרקי טרק קלאסיים" אולי כדאי שלא תגדיר את עצמך חובב טרק. חשוב לציין שמני קוטו מגדיר את עצמו כמעריץ של הסדרה המקורית ואפילו סיפר שהוא עמד פעם בתור ארוך בכנס ST כדי לקבל חתימה של וולטר קוניג (צ'כוב), אז אני לא חושב שאפשר להגיד שהוא לא רק ST.... כשאתה אומר שאתה מדלג על קטעים משעממים אני מניח שאתה מתכוון במיוחד לפרק HOME, דבר שרק מראה שלא באמת הפנמת על מה זה בכלל ST. שאלה נוספת - מדוע וולקן לא יכול להיות שחור??? איפה זה כתוב? ראינו די מעט וולקנים ב-ST ובשום מקום לא מוזכר מה צבע העור שלהם... כמובן שכל אחד רשאי לדעה משלו, אבל גם שרוצים לצאת נגד משהו, אפשר לעשות את זה קצת יותר יפה ולא להתשמש במילים כמו "סאקס" ולקלל את היוצרים והכותבים של ST... לדעתי אנטרפרייז היא סדרת STAR TREK טובה שעכשיו בעונה 4 הופכת לאט לאט, תחת ידיו של מני קוטו, לסדרת STAR TREK מעולה!

למעלה