הסדרה האדירה 24

amitk80

New member
הסדרה האדירה 24

היי, אני משער שבטוח שיש פה אנשים ששרופים על 24 כמוני (אני מקווה לא להתאכזב). תגידו איך היתה העונה השלישת של 24? התחלתי היום לראות את הפרק הראשון והוא היה די מעניין. היה מדהים לראות את ג'ק באוור מזריק לעצמו סמים בעקבות ההפללה של סלזר. אם הייתי עכשיו שואל אותכם את השאלה הבאה: איזו עונה של 24 הייתם מגדירים כהכי טובה (ראשונה, שניה, שלישית, רביעית, חמישית או שישית) מה הייתם עונים לי? ? לילה טוב, עמית

unholy

New member
ממממ

אז ככה...אני חושב שבתואר העונה הכי טובה יש מאבק צמוד בין ה-4 ל-5 לטעמי. השישית נפתחת רע...ממשיכה נהדר (באמת שהפרקים בין ההכי טובים בסדרה בכלל) והסוף שלה גרוע ברמות.

gesus

New member
השלישית הייתה נחמדה

אבל ה-5 הייתה הכי טובה לדעתי. ה-6 אכזבה מאוד... אם אתה באמת בקטע של "24" אז יש פורום פה בתפוז.

Lady in red2

New member
וואוו, עונה 3 נראית לי כבר רחוקה...

בעיקרון אהבתי את כל העונות, אבל עונה 1 הכי ריתקה אותי, אולי בגלל שאז הסדרה הייתה חדשה ומיוחדת.

amitk80

New member
אנשים כלבבים

אני אוהב שמדברים על 24. היום נראה את הפרק השני בסדרה ואולי גם את השלישי. באיזה שעה נינה מאיירס מופיעה בסדרה השלישית? עמית

Lir האחת

New member
שבלי שום קשר ...

הנמלטים חזרו

ושהכי חשוב

שב"אבודים" לא יאבדו את הצפון ושהעלילה לא תהפוך לגרועה ב-3 העונות הבאות שמצפות לנו (ולא סיימתי את השלישית, לא לספיילר).

ViolSastrad

New member
ולא פחות חשוב..

שהמומינים משודרים עכשיו בלופ בערוץ הקזחסטאני...

Lady in red2

New member
ששששש, עוד לא סיימתי את העונה השנייה

אח, איזו סדרה
וגם אבודים
אוף, מחכה כבר ש"תקופת המבחנים" הלא נגמרת הזאת תסתיים.

unholy

New member
האמת

ראיתי את פרק הפתיחה והתאכזבתי... זה פשוט more of the same...כאילו הסדרה לא התפתחה לשום מקום

Philip Jr

New member
כנראה שהעונה הראשונה!

כי אני עדיין זוכר איך נדהמתי מהקונספט הזה שפשוט פרץ גבולות של טלויזיה, ואיך הפסקתי לישון ולאכול רק כדי לראות עוד פרק ב - DVD, ואת אהבתי לבת של ג'ק.. ואת נינה.. אחחחח MEMORIES

amitk80

New member
וואי היה קטע אדיר בעונה שניה

שבה מתגלה במרדף אחר הסרבים כי נינה עזרה להם. היה לה את המבט הרע בעינים! שחקנית אדירה! מסתכלים לה בעינים ופשוט רואים את הרוע נודף ממנה! ! איזו שחקנית. ואיזו מכוערת קים באוור בעונה השלישית זה מדהים. בעונה הראשונה והשניה היא היתה יותר מדהימה!

למעלה