הסבר על תואר שני

king iverson

New member
הסבר על תואר שני

אני לפני תחילת תואר ראשון, אני כרגע חושב על משפטים ועסקים בבינתחומי.
מכיוון שאני עדיין חסר הבנה בסיסית בעולם האקדמי, הייתי שמח לשמוע לאיזה תוכניות לתואר שני אוכל להירשם בסיום התואר הנ"ל. האם לימודי תואר שני במנהל עסקים בלבד הם גם רלוונטים או שתהיה ברשותי האופציה ללמוד תואר שני רק במשפטים (שהבנתי שהוא לא יעיל במיוחד). כמו כן, עד כמה פשוט המעבר בתואר שני למוסד אחר (אני חושב כרגע 4 שנים קדימה על אוניברסיטת ת"א או אוניברסיטה בארה"ב) לעומת המשך ישיר לתואר שני בבינתחומי.

תודה רבה לכל העוזרים.

GuestOfHonor

New member
תואר שני במנהל עסקים בהחלט רלוונטי

אפשר להתגלגל אליו גם מתחומים לא קשורים. בדרך כלל מדובר לא בתואר מחקרי אלא ב mba ותמצא אנשים מכל התארים עושים את התואר הפופולארי הזה.

לבינתחומי יש את אחת מתוכניות ה mba החזקות בארץ (דורגה 2 בדירוג כלכליסט ב 2008, יש סטודנטים בת"א שיאמרו שת"א דורגה ראשונה מסיבות של מסורת ופחות של איכות ההוראה). סביר שעם התואר שלך ועם מכלול קריטריונים נוסף כמו gmat טוב וממוצע ראוי תוכל להמשיך ל mba בתל אביב, ובהחלט יש בוגרי בינתחומי שהמשיכו ל mba בארה"ב.

כדאי לקחת בחשבון שmba בבינתחומי ובארה"ב זה יקר מאוד. אבל היי, אתה הולך ללמוד בבינתחומי, אתה הולך להכיר את 'יקר' כבר מעכשיו
.

king iverson

New member
תודה על התשובה + שאלה

איך אני אתמודד בתואר השני מול תלמידים שהתואר הראשון שלהם הוא במנהל עסקים? לא יהיה להם יתרון מהותי עלי? או שמא יהיה עליי להשלים מספר קורסים בשביל זה?

למעלה