הסבר בבקשה

שבלוז

New member
צר לי שאתה חושב ככה

עלי , אבל אין לי מה לעשות ואני מכבד את זה שאתה מוכן לחשוף את הרגשות. מאידך, בדיון עדיף לא להיות רגיש אלא לכתוב לגופו של עניין. אף אחד לא ניצח לידיעתך, אני ממש לא מרגיש שניצחתי. הרצון שלי הוא לדון על הנושאים וזה ממש לא תחרות. אני לא טענתי שהדעה שלי זה עובדה אלא ניסיתי להסביר את הבעייתיות שבהגדרת הבלוז מהשקפת מבט של המוזיקה הקלאסית בלבד שזו כמובן דעתי ולא חשבתי שזה עובדה יותר ממה שאתה חושב שדעתך היא עובדה. בריאות זה דבר חשוב ואם אתה מתרגז מדיון בהחלט מומלץ לך לפרוש מהדיון אבל לא פרשת כי הפסדת כי אין מנצחים ומפסידים פה, זה לא מלחמה !

הייתי בכיף מתדיין

אם רק היית מתייחס לדיון בכבוד שאני מתייחס אליו במקום לחפש מפלטים דמגוגיים על פני נתינת תשובה ישירה לעיקר ההודעות שלי.

שבלוז

New member
אני נתתי תשובה לכל

מה שאמרת. אתה מוזמן לציין משהו שלא התייחסתי אליו.

אתה מוזמן לצוטט

את המקום שבו אמרתי שאפשר ליצור בלוז בכלים של תיאוריה קלאסית. ובאותה הזדמנות תענה לי על שאלה אחת, שהיא בעצם הטענה היחידה שלי בכל העניין של איך להפריד בלוז מג'אז - האם זה נכון או לא נכון ש99% מהבלוז ה"קלאסי" נשען על מבנים של 12באר (ולעתים 8, 16, 24, 11, 32באר למיניהם)?

שבלוז

New member
אמרת שניתן לתאר בלוז

באמצעים קלאסיים. זה מה שאתה עושה בהודעה הזו ממתחת מנסה לדבר על הבלוז במונחים ששאולים מהתאוריה הקלאסית. התשובה לשאלה היא "לא נכון".

לא נכון?

אז איך אתה מסביר את זה ש99% מהקטעים של הנגנים שאתה זורק את השמות שלהם כל הזמן הם במבנה של 12באר? אתה מתעלם פה מעובדות חביבי.

למעלה