הסבל הזה

מצטערת בישבלך באמת

מה שעוזר זה אולי קצת לצאת להתאוורר .מצטערת בישבילך שגם את חווה את זה .

חייבת להגיד שהדבר היחידי שעוזר טיפול

&nbsp
אני נמצאת בקבוצה חברתית והערב שפכתי שם
&nbsp
הכל והמדריכה שם מאד מאד עזרה לי וכעת אני
&nbsp
מרגישה קצת יותר טוב .אז אני מקווה שגם לך יש
&nbsp
מקום שאת יכולה לפנות אליו .אני אומרת לך היום
&nbsp
פשוט לא יכלתי לשאת את זה יותר ואף פעם לא דיברתי
&nbsp
שם על משהו כל כך אישי .אז אני מקווה שתמצאי
&nbsp
מישהו שיוכל לעזור לך .
&nbsp
גם אני אגב לא היה לי תיאבון בכלל ביומיים האלה אז
&nbsp
אכן אולי דבר אחד חיובי .אז מקווה שתקבלי עזרה
&nbsp
כי לבד או באמצעות פורומים אי אפשר לצאת מזה.
&nbsp
הפורומים זה מקל .זה נכון עוזר לפרוק אבל זה לא
&nbsp
כמו לשבת פנים מול פנים .בקבוצה המדריכה היא
&nbsp
פסיכולוגית ורק הערב אחרי כמעט שנתיים שאני שם
&nbsp
הבנתי כמה היא מדהימה .איזו רגישות שם .
&nbsp
ממש אני חשה הקלה גדולה.פשוט גוש שישב לי
&nbsp
מאז הפרידה והיום סוף סוף ..בטוח שיהיו עוד כמה
&nbsp
רגעי שבירה כאלה אבל פשוט הקלה גדולה מאד.
&nbsp
דברי איתי כאן אם את רוצה אם אני יכולה לעזור
&nbsp
בכיף.

אין לי משפחה

אני אישה לבד .בודדה . וההוא יצור נאלח אני מבינה את הסבל שלך .איחולי היום הולדת זה נראה לי סתם זהלא אמיתי . גם הוא לא רואה אותי ממטר זה בסדר .והוא מאד פגע ביבן אדם נמצא איתך ממש יום יום במשך חודשיים ופתאום הוא נעלם .ואז זה חזרה לבדידות .חזרה של לחזור מהעבודה הביתה .אלא עם כןאני הולכת עם חברה .אין לי כלום בחיים האלה אל תקנאי בי .אני עמוק עמוק בתוך בריכת הדיכאון .היום לדוגמא מה עשיתי : קמתי בבוקר העוזרת הייתה .הלכתי לקניוןלבד לרבוץ שם .אכלתי שם ארוחת בוקר קטנה .חזרתי הביתה עשיתיקניות .נירדמתי על הספה לאיזה ארבע שעות .קמתי הכנתי קפה.לא עשיתי כלום בהיתי בטלוויזיה אפילו לא יודעת במה .יצאתי לחצי שעההליכה .חזרתי אכלתי ארוחת ערב .וזהו הנה אני .סתמיות מוחלטת .כלום .. אין לאף אחד במה לקנא בי .עם היית יודעת מה עברתי בחיים האלהועדיין גם כיום כל הסבל הזה .וכמה כאב ..

לשתיכן

אין טעם להשוואת להתחרות או לקנא
לכל אחת מכן קשה בדרכה שלה,
והנצחון בתחרות המסכנות אינו נותן דבר.
אחת היקרה,
את מילקי אני מכירה כבר תקופה ארוכה ( רק וירטואלית)
ואני יכולה לספר לך שהיא עשתה עבודה קשה כדי להגיע למצב הזה שיש לה עם מי לדבר
וגם את מסוגלת לכך.
ראיתי שכתבת שאינך מאמינה בפסיכולוגים, ואני מניחה שהיה לך נסיון לא טוב
אבל חשוב שתביני שהדבר הכי חשוב בטחפול זה הקשר שנוצר בינך לבין המטפל/.ת
ומאוד יתכן שהיית אצל מישהו שלא התחברת אליו, זה קורה גם אצל הטובים ביותר. זו לא סיבה לפסול את כולם. יש המון מטפלים, ויש שיטות שונות בין אם טיפול בדיבור (שגם הוא מורכב מהמון סוגים) ובין אם פסיכותרפיה כופנית/ טרנספרסונלית וכדומה.
אםתרצי, מוזמנת לספר על עצמך יותר ואוכל לנסות לעזור לך לחפש איפול מתאים.

אני איך שזה קרה שנפרדנו

העפתי אותו מהכל : מהוואטסאפ ', מהפייסבוק.גם אני בהתחלה הייתי מסתכלת וידעתי שאם יש לו חברות חדשותזה אומר שהוא מחפש .כל הזמן היו מופיעות תמונות חדשות ואז הייתיבודקת וכעבור כמה זמן הן היו נעלמות .זה בטח היו נשים שהוא התחילאיתן ואז או שהן זרקן אותו או ההפך והוא בטח גם יצא איתן לדייטים .נראה לי שמעולם לא עיניינתי אותו .הייתי אחת מיני רבות.זה היה חסר משמעות מצידו .והנה מתקשרת אחת בטלפון גם אמרהלי שהוא היה איתי בישביל להתגבר על מישהי אחרת .שהייתי נחמה.ושכיום יש לו מישהי ...כנראה אותה אחת.הוא בעצמו סיפר לי שאין לו רגשות לאף אחת אבל אולי הוא שיקראולי הוא מרגיש לאישה ההיא והוא מדחיק או שהוא שיקר במצח נחושה.יש איזו אחת אישה בת גילו שהם יזיזים והוא סיפר לי איך שהם היו נפגשיםאחת לחודש .ושהיא אפילו לא סיפרה לילדיפ שלה שיש לה מישהו.כי הנה ברגע שנפרדנו אז שבועיים אחרי הוא נסע לים המלח ואני יודעתכי זה היה מתוכנן מראש ואני יודעת שהוא הזמין אותה .היא לא באהאבל הוא הזמין אותה.וגם כאשר היינו יחד אז הוא סיפר לי שכאשר ערב אחד כאשר ביטלתיפגישה איתו אז הוא אמר לי שהוא היה בכזה דיכאון שהוא הלך לשתותאיתה קפה . אז אולי הוא רוצה גם קשר איתה .קשר מעבר לזיזות והיאלא רוצה .אולי זאת. זאת.

הסבל הזה

הסבל הזה בילתי ניסבל קשה לי כל כךלא הייתי כאן מזמן אני יודעת אבל רע לי ברמות.התמכרתי לאיזה ערוץ מיסטיקה בטלפון וכל הזמן אומרים לי שם דבריםעל הנוצרי וזה כואב לי .אני מתקשרת רק כדי לדעת האם אכן יש תקווהותהיה לי זוגיות ומבלי לשאול עליו הם אומרים דברים .שהוא מבולבל .שיש לו מישהי ...וזה כואב לי ...ובכלל החיים האלה זה נאחס .הנה בדרך הביתה באוטובוס אמרתי לחברתי הטובה שאני זקוקהלדבר איתה והיא אמרה בסדר .אמרתי לה שכאשר אגיע הבייתה נדברועכשיו התקשרתי והיא בשיחה ממתינה .אנשים אף פעם לא שם כאשרצריכים אותם.היום ה"רנטנגן" אמר שהנוצרי נוכל וזה כאב לי לשמוע .אני יודעת שהואמסריח ומגעיל ושאני צריכה להמשיך הלאה אבל זה עדיין כואב ...הבעייה היא אצלו שיש לו בעייה עם מחוייבות .זה לא אני אבל עדיין..הדחייה . הכאב הזה . ואין לי הורים .ואם אני מדברת על זה עם אנשיםחברות הם אומרים עזבי ברוך שפטרנו .אף אחד לא מבין מה זהלהיות לבד בחיים .פשוט לבד .לבד ....בתוך תהום ..לבד ....וכן יש חברות אבל עדיין בסוף כל אחד הולך לביתו .ואני חוזרת ללבד .התחלתי ללכת לפסיכולוגית פעם בשבוע .ויש לי את הקבוצה אבלעדיין התהום היא עמוקה .הכאב הוא גדול מאד .פשוט סבל מתמשך שאיןלו סוף .כואב לי .

מסביב כולם עם אריזות של מתנות לחג

שונאת גם את כל השנה טובה הזה .חג שמח זה עושה לי רע.בערב החג ככל הנראה אלך לארוחת חג של חב"ד בישביל לא להיות לבדרע לי .אני תובעת בתוך בריכת הדיכאון .כאב לב גדול .נקווה שזה כמו אז שאחרי התהום הגדולה התחילו לזוזדברים כי כרגע אני פשוט רוצה למות .ממש כך .כאב גדול .בנוסף לכל מה שהיה לי בחיים הרי גם עברתי פרידה כמה חרא עודהחיים יאכילו אותי .וזה לא עובר לי

זה לא שהכל דבש ממש לא

יש כאב תמידי ..זה לא שמאתמול וואו קמתי אדם חדש ממש לאאבל אתמול פשוט הייתי על הפנים והיום היה קצת יותר טובאבל עדיין אין תיאבון .ודיכאון ..ומשעמם להיות לבד בבית .ולהיות לבדבשישי שבת .בחג ..אני מתגעגעת לזוגיות זה כן שיש מישהו שאיכפת לו ממניועושים דברים .גם רק לשבת ולראות טלוויזיה .וגם מתגעגעת מאד למגעלאו דווקא סקס. לחיבוק .לנשיקה .לחום .. .זה חסר לי מאד ...

זה לא בהכרח קשור לאהבה נכזבת

זה התחיל מזה והתפשט לדיכאון . תודה רבה נעמה על התגובה החמה .פוסט כזה קשה וכואב .תודה רבה לך .

זה לא בהכרח קשור לאהבה נכזבת

זה התחיל מזה והתפשט לדיכאון . תודה רבה נעמה על התגובה החמה .פוסט כזה קשה וכואב .תודה רבה לך .

מילקשיק היקרה

זו כבר הפעם השלישית שאני עונה לך,
איכשהו בכל פעם מפריעים לי ומה שכתבתי נמחק :(

הרגשתי מאוד בחסרונך וקיוויתי כי זה מכיוון שאת בתקופה טובה.
נראה שאת עדיין פגועה ומתגעגעת לקירבתו של הנוצרי.
ואם תחפשי אחורה לתקופה שהייתם ביחד, תיזכרי שבעצם לא ממש היה לך טוב איתו,
אך הוא הציע לך משהו שמאוד חסר לך, וזאת אהבה.
את צמאה כל כך לאהבה שאת מוכנה לקבל את כל מי שיהיה מוכן לתת לך אפילו קצת ממנה.
אני מאוד שמחה שהתחלת ללכת לפסיכולוגית, ואני כל כך מקווה שהיא תצליח ללמד אותך לאהוב את עצמך,
כשתרגישי מלאה, תוכלי לפגוש את האדם שיאהב אותך כמו שאת,
ויהיה ראוי לאהבתך, (בניגוד לנוצרי שממש אינו ראוי לך)

בינתיים שולחת לך חיבוק ענק
ומקווה שיעזור ולו בקצת להפגת הכאב

תודה נעמה וסליחה שגערתי בך

את עזרת לי מאד באחד הערבים הקשים בחיי .לא אשכח את זה. היה שבוע מאד קשה נעמה בגלל שהיה לי משעמם בעבודה אז התקשרתי לקו כזה של מיסטיקה ואחד מיסטיקן אמר לי שהנוצרי היה נוכל ושהוא בגדבי ושכעת יש לו מישהי .ועוד אחת אמרה לי שהוא היה איתי בישביל להתגברעל מישהי אחרת ושאני הייתי רק נחמה בישבילו וזה גרם לי לדיכאוןקשה .ביותר.האם את נעמה מאמינה בכל מיני מתקשרים וטארוט ??? מצטערת נעמה פשוט היה לי שבוע מאד קשה .אני במחשבות שאיש לאיאהב אותי .שהוא לא אהב אותי .ולא אכיר איש לעולם.

יקרה שלי

אני מבינה שאת בתקופה קשה,
ולגבי הנוצרי, בלי קשר למתקשרים למינהם, אני זוכרת את אותה פעם שראית אותו בטיול בזרועותיה של אחרת, והוא לא טרח להראות שהוא מזהה אותך -
רק זה אומר שהו אוכל ומגעיל ואינו ראוי לך.
לגבי מתקשרים וטארוט -
אענה בנפרד ברשותך.
טארוט - מעולם לא ניסיתי ואני לא יודעת איך זה פועל.
אם הכוונה לניבוי העתיד - לא מאמינה בזה. העתיד תלוי בנו ויש לנו את היכולת לשנות ולכן לא יתכן שניתן לנבא את העתיד.
לגבי מתקשרים -
ישנם כאלה שבאמת מתקשרים, ומקבלים ידע ממקורות שאינם ברורים. גם אני הצלחתי מספר פעמים לחוות ידע כזה אם כי לא בתקשור. ולכן אני מאמינה שזה אפשרי, אבל וזה אבל מאוד מאוד חשוב - יש המון שרלטנים.
מאוד קל לעשות כאילו, והרבה רמאים מקבלים על זה הרבה מאוד כסף.
כך שלא הייתי ממהרת ללכת לדברים כאלו.
אגב, שמחתי לקרוא שהצלת להיפתח בקבוצה והדבר עזר לך.

הוא לא בדיוק לא זיהה אותי

דיברתי על זה עם הפסיכולוגית .בתחילת הטיול בחנות כמו yellow הוא אמר את לא חייבת להיות ברוגז איתי ואחרי שלא הגבתי הוא אמר איךשאת רוצה .נכון שהוא כל הטיול הלך עם מישהי שהייתה שם והתנהג מגעילאבל הפסיכולוגית אמרה לי שהוא חשב שאני מתעלמת ממנו .וגם ביום ההולדת שלי לפני חודשיים הוא שלח לי יום הולדת שמח ולא עניתי לווכעבור חודש שלח "את עדיין כועסת " ולא עניתי לו ..פשוט קשה לי עם העובדה של לחשוב שזה לא היה אמיתי שזה היה סתםאחת מיני רבות .קשה לי ..עם כל זה שהוא לא ראוי וכו' פשוט קשה לי לחשוב שזה היה חסר משמעות לחלוטין ...

מוצאת חן בעייני הפסיכולוגית שלך

היא מצליחה להראות לך את הדברים בצורה יותר אובייקטיבית.
את לא היית סתם, עובדה שהוא ניסה לדבר איתך, והתקשר לברך ביום ההולדת, אבל את לא רואה דברים כאלה - בדיוק כמו שלא ראית את איחולי המזל טוב שכתבנו לך בפורום עד שאמרו לך להסתכל.

ניסית לכתוב פתק של משפטים טובים על עצמך ליד המראה בבוקר ( הצעתי לך מזמן מזמן)?
את צריכה ללמוד לקבל את עצמך ויותר מזה לאהוב את עצמך. רק אז תוכלי לראות את האהבה שרוצים לתת לך. היןםם את לא מסוגלת לראות את זה ואולי את מפספסת ישהו?

אנחנו לא בתחרות שתינו סובלות

גם אני לא ציפיתי לקבל מכה זה בסדר אין כאן תחרות שתינו סובלות כל אחת בדרכה . והוא לא התקשר אלא שלח מסרון יש הבדל אבל בסדר ... לא נעמה לצערי אין בי כוחות למה שהצעת ואני גם לא מאמינה בכלוםלא מאמינה שמשהו יעזור לי ..הפסיכולוגית זה בישביל לפרוק ... הקבוצה .זה בישביל בדידות וגם קצת לפרוק.הכל חסר משמעות .מגעיל כאן ..

יקירה

מקווה שתמצאי את הכוחות כדי לקדם את עצמך. את יודעת לעשות זאת נהדר.
אני יודעת שקשה לך אבל כדאי לך להתאמץ כדי להמשיך להתקדם.

רע לי

מחר יש לי פגישה עם הפסיכולוגית אבל אני מיואשת מהחיים האלהלא חושבת שיהיה לי טוב .שאכיר מישהו שיאהב אותי וירצה בי .

היאוש הוא הדבר המסוכן

אני בטוחה שיהיה לך טוב
אבל אסור להתייאש.
לפני שנל האמנת שגבר יסכים להסתכל עלייך.
ואיפה את היום?

כשמסתכלים על השיפור, מרגישים יותר טוב.
את צריכה לחשוב איך את מצליחה להרים את עצמך קצת כדי שתוכלי להמשיך ולעבוד.
אפילו אם יש צורך בעזרה תרופתית לתקופה מסויימת, זה גם בסדר.
רק היאוש הוא אסור!

שתהיה שנה מדהימה,
שנה של הגשמת משאלות
ואהבה

למעלה