הסאלאר בבוליביה

Black Star

New member
גם אני אצרף כמה תמונות

לא שלי, של חברות שלי ששלחו את התמונות מדרום אמריקה..
אני מצרפת את המוצלחות מביניהן - הן באמת עשו דברים מגניבים לאללה.

jeshu

New member
ואכן,איך שהמלח מתגבש שם הוא יוצר משטח כל כך שטוח. אני לא חושב שראיתי משהו כל כך שטוח מלבד הים ביום הכי שקט שלו.

dafmic

New member
ממש יפה!

עכשו חבל לי עוד יותר על האיכות של התמונות שלנו...

Black Star

New member
האמת, לא ידעתי על זה

נשמע לי לא לעניין אבל כל אחד והכיף שלו. התמונות שאני קיבלתי משם כוללות אנשים נשענים על בקבוקי יין ענקיים, ישנים על מיתר של גיטרה, יושבים בתוך קופסת שימורים, עושים מדיטציה על הלונלי פלנט של דרום אמריקה.. בקיצור תמונות שוות. בחלקן הצל הורס את האפקט אבל לרוב לא שמים לב, לקח לי איזה 2-3 תמונות בכלל להבין מה הולך..

dafmic

New member
נכון

אמנם כל אחד והכיף שלו, ואני מכירה אנשים טובים ומוצלחים מאוד, שיש להם את הקטע של להצטלם בעירום במגוון מקומות. ובכל זאת, כשזה מגיע לרמה כזו שנהגי הג'יפים רואים ישראלים וישר מניחים שהם הולכים להצטלם בעירום, זה קצת מוגזם... מה גם, שכמו שאמרת, יש מספיק תמונות שוות (ומקוריות לא פחות) אחרות שאפשר לעשות בסלאר. אבל מילא. אם זו הייתה הסטיגמה השלילית היחידה על ישראלים שנתקלתי בה, מצבנו היה טוב...

jeshu

New member
לבטל את אפקט הצל לא יהיה קשה צריך לצלם כך שגוף המצולם הוא לפני הצל שלו.

Amoureuse

New member
מה הקטע? למה דווקא שם?

בבקשה אולי אפשר להסביר למי שלא היה בדרום אמריקה... הרי אפשר לעשות תמונות תעתועים בכל מקום, מה מיוחד שם?? מאיפה המסורת? (דרך אגב יש באמת כמה תמונות ממש יפות!)

shaishoo

New member
כמו שמתאן אמרה

בגלל שהשטח פלאטו מושלם (או הכי קרוב למושלם שיש) אפשר לשחק עם האפקטים האלה של הדו מימד כי אין אף עצם ברקע שיגרום לך לראות את אפקט התלת מימד כלומר אם היה צל ישר היית רואה לפי הצל מי קרוב מי רחוק בגלל שהמשטח לבן ולא בולע אור טוב לכן אפקט הצל גם קצת מתבטל ואתה למעשה מאבד את העניין של העומק . למה דווקא שם אני מניח שמישהו עלה על זה הראה את התמונות לחברה ומשם זה רץ...

למעלה