הסאלאר בבוליביה

jeshu

New member
../images/Emo45.gif נחמד הערה ידידותית בנוגע לתמונות - כדאי לך לקרוא בספר על צילום על חשיפה נכונה וניגודיות (בין עצמים כהים עם רקע מאוד בהיר או להיפך). התמונה הראשונה שלך מסנוורת ../images/Emo8.gif

shaishoo

New member
../images/Emo32.gif את סתם אוהבת את הריח של מתאן

או את העיקרון שפרט לבישול עושים איתו דברים נפלאים כמו יצור חומצה אצטית (או בשמה המוקר יותר לעם.. חומץ בלסמי) או שאורגנית זורם אצלך בדם

C H 4

New member
לא, הסיפור עצוב הרבה יותר

אחרי שעברתי את גיל 16 ואיתו עבר מן העולם הצורך שלי להקרא בניקים דיכאוניים מאוד, החלטתי לפנות לקצת הומור. ובסמסטר הראשון חשבתי שמתאן זה מצחיק.

Black Star

New member
זה באמת שווה בטירוף!

חברה טובה שלי שנמצאת כרגע בדרום אמריקה שלחה תמונות כאלה, היא והחבר'ה שלה עשו דברים מממש ממממש מגניבים שם

jeshu

New member
אחד הדברים ש"כולם" עושים שם זה תמונות עירום עם הרקע הלבן. חובר טעם נוראי.

C H 4

New member
אנחנו ניסינו דברים מגניבים

כמו תמונה שבה מנסים להדליק סיגרית ענק. אבל זה לא יצא, אז יש לי תמונה שאני בתוך סיר, וזהו

shaishoo

New member
אתה יודע למה זה...

כי לפני כמה שנים צילמו שם את גליון בגדי הים של sport illustrated ומאז כולם מנסים לחכות את זה...

jeshu

New member
אבל הם שוכחים להביא איתם בגד ים וזה יוצא וולגרי ובנוסף אחרי כל התמונות בלובו גם מאוד לא מקורי. נראה לי שזה יותר בעקבות כל התמונות בלובו,למרות שהיו חייבים להיות כמה ראשונים. ואני חשבתי שזה כדי להראות ולומר שאפשר ללכת ערומים בשלג וזה בכלל לא קר.

shaishoo

New member
לדעתי

בטח הראשונים עשו זאת בעקבות המגזין, וכמובן שמו את התמונות בלובו ומאז זה הפך למסורת ישראלית מפוקפקת ותיירים האחרים בטח חושבים שיש לישראלים גנים נודיסטים חבויים שפשוט מתפרצים בסלאר החוצה, זה הגיע למצב שכשאני הייתי שם אז הנהג שאל אותנו "נו אתם לא יוצאים לעשות תמונות בעירום?"

dafmic

New member
גם אותנו הנהג שאל את אותה שאלה ../images/Emo4.gif

ובכלל לא חשבנו על תמונות בעירום. מה שכן - היינו רק 3 ישראלים, השאר אירופאים, והם לא שמעו בכלל על הנושא של תמונות תעתועים (ככה קוראים לזה?), אז כשהם ראו אותנו הם ממש התלהבו. הם אפילו הצטרפו גם - והיה ממש כיף. חבל רק שלא חשבנו על זה שהבחור שנתנו לו לצלם העביר את הטיול כולו בלי מצלמה, כך שהוא לא ממש היה מנוסה, והכל יצא עקום ובלי כל הדיוק שעבדנו עליו שעה...

natyh

New member
מההההה ? ואיפה התמונות

ממה סתם מדברים ..... יש תמונות תועבה ....

dafmic

New member
לא שלנו

כמו שאמרתי... אנחנו בכלל לא היינו בעניין. הצטלמנו רק תמונות "תעתועים" אחרות. יש אלפי "תמונות תועבה" אצל אלפי ישראלים אחרים

shaishoo

New member
בבקשה

לא שלי תמונות של חברים וששלחו לי אבל תקבל את הרעיון

למעלה