הנ)פילים - פרק 22

ילד רע 16

New member
איזה פרק מעולה!!!

פרק בין החזקים שהיו בסדרה. אהבתי מאוד! הכל היה בפרק הזה
אהבתי שהראו את מאור (שלו נתנו משפטים שנונים במיוחד
), את יובל - שהצחיק כמו תמיד, את צורי (אלון רק הולך ומשתפר מבחינת המשחק) ואת עדי החמודה.
הסוף לא כ"כ קשה להבנה, אבל האמת היא שמאוד מפתיע. חשבתי שיואל יצליח להגיע לחללית ושצורי לא יופיע, לא ידעתי שזה מה שיקרה... בקטע ששלומי מסתכל על מישהו שנמצא במשרד, לא ציפיתי שמישהו יחבל בפעולות האבטחה ויכה אותו. גם זה היה מפתיע. בכלל, חשבתי שמיד אחרי ששלומי יגלה שמישהו נמצא שם - הפרק ייגמר. אבל הופתעתי גם שגילינו מה הכח של יואל, שהוא בעצמו נפיל - שצורי חשף אותם, וכבר צפוי וברור שהם לא יגברו עליו. אבל מחר הולך להיות מאוד מעניין! (מאבק ממושך ?
) פרק מצויין. משחק טוב של החדש :p, שוב - דן שפירא מעולה, המשחק של אלון משתפר, ליטל מצויינת כמו תמיד. אני מתחיל לחבב מאוד את ג'יסון, הוא שחקן טוב, ודניאל טוב מאד. זהו...

yyoossii111

New member
היה פרק יפה!!

לא יודע למה אני אישית לא מתחבר לדמות של צורי בכלל !! אולי אפילו אליו אישית היה פרק ממש יפה..מענין מה יקרה ב -5 ...

ילד רע 16

New member
אני בטוח שלא כולם או רובם מתחברים לדמות

של צורי, לא חייב. אבל בד"כ הדמות הראשית מעוררת עניין והזדהות. צריך לתת עוד קצת זמן, לדעתי. בכל מקרה - "להתחבר לשחקן", מבחינת אופי? יכולות משחק? לא ברור.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifנאמ. פרק נחמד D: אהבתי ../images/Emo3.gif

לא ראיתי ממש תהתחלה כי לא הייתי בביתP:

פרק מעולה:)

יאו ואפילו אם יואל הזה רע אני מה זה מחבבת אותו הוא נראה כזה חמוד

ילד רע 16

New member
באמת? קוסמים זה לא מפחיד ../images/Emo3.gif

אני לא מצליח לזכור אם פחדתי או לא זוכר את עצמי בגיל מאוחר

אביקם1

New member
העלבת אותי

אני קוסם (חובבן +) זה לא נחמד מצידך
מילא לפחד מכאלה עם כוחות אבל קוסמים אמיתיים לא באמת רעים

טוב הם חוטחים בני אדם

ועושים דברים מוזרים(באמת למה יובל פוחד מקוסמים שהמוזר לומד איתו?)

lital20076327

New member
חחחח..אהבתי את החתימה...

"נפילים היו ביס בימים א-ה וגם אח"כ" איזה רעיונות יפים יש לכם לחתימות..אני גם רוצה!!!!!!!!

למעלה