הנ)פילים - פרק 22

oracle

New member
הנ)פילים - פרק 22 ../images/Emo58.gif

סופרמרקט: התושבים מגלים שלצורי יש כוחות על. צורי וליאה משלימים, אבל עלמה לא מרוצה מהיחסים הנרקמים ביניהם. שלומי מעסיק שומר חדש בישוב, אבל המצב רק הולך ומסתבך. תהנו~

ילד רע 16

New member
../images/Emo6.gif

אני דווקא מאוד מרוצה שהוא עם ליאה. בהתחלה היו לי קצת "חששות", שהזוג לא יצליח. אבל אהבתי מאוד את סצינת ה"נשיקה" (או "הנשיקה"
), את המתח ביניהם בקפיטריה, המבטים בכיתה וכו'.. הם פשוט זוג מושלם! לדעתי...

יווו עד שיש משהו לא מובן בסדרה והוא נפתר, אז

חייב להיות עוד משהו לא מובן?! מה לעזעזל קרה פה? איזה כוחות בדיוק יש לו? בכלל, במופע קסמים הוא זה שהיה עם הראש לא מכוסה, וה"חבר"(תכסף תבינו למה זה במרכאות) שלו ניחש הכל. האם הכוחות שלו זה לא לקרוא מחשבות אלא להתפצל ולהופיע בשני מקומות? וככה מי שהיה בעיניים מכוסות במופע זה בעצם הוא עצמו, שדיקלם את מה שראה בגוף עם העיניים הלא מכוסות? ומה לעזעזל קרה בסוף? מי דיבר אל מי? אל מי הוא מדבר ומי זה מי? ואיפה פה מעורב ה"רואה ואינו נראה"? כי בסוף הפרק "ראו" מישהו מרביץ לשלומי. ובכלל, אחרי זה ראו את שתי הדמויות של יואל הזה בסוף, אבל דמות אחת שלו הייתה במקלחת. איך? והאם איכשהוא הרואה ואינו נראה משתף פעולה עם יואל? מישהו הבין?

לא

רוב הקוסמים הם תאומים (בישביל טרקים)זה אח שלו כי זה שתיי שמות שונים השני זה היה בפרק הקודם אם השק אבל למה יש להם קול דומה(אני יודעת שזה אותו בן אדם וזה טריק של המחשב) אבל יכלו קצת לשנות את הסאודן.

nofarosh11

New member
פרק מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח בזכות מאור זה מטוס? לא זה ציפור? לא זה סופרמרקטטטטטטטטט
*אחרי איזה 5-6 דק'* יובל- חיחיחיחיחי, סופרמרקט.. חיחיחי סופר פארם..
מאור-'רגע אז אתה לא יכול לדעת איפה האנשים נמצאים בכל רגע נתון?' צורי- 'אתה יודע,אני לא GPS'
וגם יובל- 'יהה, אז אולי יבוא אחד שהוא שומע ואינו נשמע, או שאחד שהוא מריח אבל בלי ריח? או שאחד שהוא משושש אבל לא ששי?!'
או שמאור- 'הוא הציל אותה,היא הצילה אותו, פשוט מצילתיים..'
חח וגם עדי.. צורי- אתם מוכנים להפסיק עם הכוחות שלי? עדי- אנחנו יכולים גם לנהל את השיחה הזאת בשקט אם לא היית שומע כ"כ טוב..
חח אחרי שאני אראה ת'שידור חוזר אני בטח אזכר בעוד דברים..

nofarosh11

New member
חח נזכרתי בעוד../images/Emo3.gif

מאור עושה לליאה 'אז מה הוא יודע משהו שאנחנו לא יודעים לעשות'? ליאה ועדי- 'ביי!' יובל-'מה הוא באמת יודע דברים שאנחנו לא יודעים לעשות?' מאור-'הוא יודע דברים שאתה לא יודע לעשות..' יובל-'ביי!' מאור-'לוונליי,איי מיסטר לונלייייי'
אני לא יודע מה שלומי סיפר לך עליי... אבל הכל נכון..(פרצוף ערמומי וקול של פרומו
) או שבכיתה.. 'צורי וליאה לנצח קשר בין-גלקטי בפתחחח'
או שכשהם דיברון על היצירות האלה אז המורה אמרה שיש עוד כמה יצירות ואחת מהם זה 'סיפוק' אז מאור כולו מחייך כזה 'סיפוק,אה?'
חח, זה מה שנזכרתי, אחרי הש.ח בטוח אני אזכר בעוד

noam270

New member
../images/Emo9.gifפרק מעולה! אהבתי!

היה פרק מצוין לדעתי! אלה הפרקים שאני אוהבת- שמשלבים הומור, מתח וקלילות. הסוף היה מפתיע ולא צפוי, כי מה צורי עשה שם בכלל? או שמההתחלה הוא חשד ביואל ובכוונה עזר לו כדי לראות אם הוא יבוא למינוס חמש? הפרצוף שצורי עשה בסוף היה טוב- הוא לא הבין מה רוצים ממנו בכלל...! זו ששיחקה את המורה מאוד הזכירה לי מישהי מ"לרדת בגדול". "הוא הציל אותה, היא הצילה אותו, ממש מצילתיים..." בקטע שיואל שבר ליובל את השעון התפוצצתי מצחוק (ירדו לי דמעות מרוב צחוק!!!!) GO עלמה GO עלמה GO GO GO עלמה...שתגרום לליאה לעזוב את צורי שיתפנה לעדי!!!! שמתם לב שלא ראו את אבא של צורי כבר כמה פרקים? מוזר...! רואים על הפרצוף של עדי שנשבר לה הלב, אני רואה את זה וגם לי נשבר...
לפי התקצירים הבאים אפשר להתחיל לחגוג! צורי ועדי יתנשקו שהוא יבוא לעודד אותה שהיא תהיה מבואסת!

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם הכל ... כמעט. ../images/Emo58.gif

עם החלק האחרון לא כ"כ
ממש לא מקווה שהם
יתנשקו. ומסכים עם הכל, הסברת את זה מצויין - מתח, קלילות והומור בשפע. פרק מצויין! לגבי המורה
..LOL בתגובה שלי רשמתי מה ציפיתי שיהיה. את המתח שלבו בסוף וזה יצא פשוט מושלם! חשבתי שאיך ששלומי יראה שמישהו במשרד אז הפרק יסתיים, או לפחות נראה אותו פועל. אבל קבלנו את שלומי בגרסא ה"מעולפת"
מישהו מחטט במשרד... (או מה-שזה-לא-יהיה) שאותו מסתירים ווילונות, פתאום רואים את יואל עם התג האדום בדרך לחללית - לא צפוי בכלל, אחרי שראינו הוכחה חד משמעית (האליבי) לכך שיואל לא אשם, והכי הפתיע אותי - שני דברים - * צורי מגיע לחללית? WTF?! הוא לא לפני רגע הוציא אותו מכלל אשמה? את יואל? ולא שזה לא טוב, זה מצויין, מפתיע ועדיין מראה שצורי חושש ובמקביל, בד בבד - פועל. זה ניגוד, אחרי שהוא הוציא אותו חף מפשע (כביכול) - הוא בא לחללית, וישר מתקיף אותו מנגד. מפתיע! אהבתי.
* פתאום הוא קורא לכפיל שלו או יואל 2
סצינה יפה מאוד! הם פשוט קוראים את המחשבות זה של זה, נראים אותו דבר...זה מוזר ובייחוד אחרי מה שראינו עם הקלטת והפריצה למשרד של שלומי.

לא נראה לי שצורי דווקא חשד ביואל

עוד אחרי שהם הבינו שיואל חף מפשע שלומי אמר לצורי שיהיה ערני כי אם הוא לא גנב את התג אז מישהו אחר גנב את התג ואם מישהו אחר גנב את התג אז המישהו הזה יכנס ל5-....וככה צורי יתפוס אותו.

ילד רע 16

New member
לא הבנתי

התגובה שלך לא ברורה לי והוא כן חושד בו עובדה שהוא היה שם או שהוא סתם היה בחללית אבל בערב?מה יש לו לעשות שם?

למעלה