הנ)פילים - פרק 12

וואי יש לי כמה שאלות לא פתורות

גם לגבי היום וגם לגבי אתמול. ד"א, אני חדש בפורום
1. למה נוח הביא את כל מי שהוא הביא לכמ"ג (להזכירכם: הוא הביא המון אנשים לכמ"ג שהיה להם דנ"א דומא לזה שבמפתח. הוא כאילו בדק אחד אחד אם הוא מתאים לפתיחת החללית כדי שיוכל לשמש לו כאמצעי?) 2. לפי מה שנוח אמר ("חיכיתי לזה שנים") זה נשמע כאילו הוא גם אחד מהנפילים שרוצה להשתמש בכוחות ולהשתלט על כדה"א. איך זה יכול להיות שהוא לא נפיל (לפי מה שרואים אין לו כוחות)? ואם הוא לא נפיל אז מה כל כך היה חשוב לו למצוא את צורי כדי לפתוח את החללית? 3. כולם, בסופו של דבר, צאצאים של נפילים. זה לא הגיוני שיש רק איזה 10 בכל הכדור עם כוחות על. איך זה שלא לכל האנשים בכמ"ג יש כוחות (שלהזכירכם שוב: לכולם יש דנ"א דומה לזה של צורי - שכמובן שדומה לזה של האסיר לוחם החופש. אז נכון שבגלל שאין להם דנ"א מדויק מדויק הם לא יכולים לפתוח את החללית, אבל עדיין הם נפילים..כמעט 100% כמו צורי..אז למה אין להם כוחות?) מקווה להשתלב בפורום, תומר

dairy milk

New member
אממ, ../images/Emo220.gif

1. כן, הוא בדק אחד אחד במאגר הדנ"א של המדינה. 2. נח הוא לא נפיל, מהסיבה הפשוטה שאם הוא היה נפיל הוא היה פותח את החללית כבר מזמן, והוא לא היה צריך את העזרה של צורי בשביל זה. הוא מאוד רוצה שצורי יפתח את החללית ויגלה את הסודות בגלל א. תאוות בצע, אני מניחה, הוא רוצה להיות הראשון שיגלה שיש חייזרים וכו'. ב. הוא חושב, כנראה, שזה טוב בשביל המדינה והכל, כי הוא לא יודע שהחייזרים רוצים להשתמש בבני האדם כעבדים והוא לא מקשיב מספיק זמן כדי להבין את זה. 3. אין להם כוחות בגלל שיש בהם ממש טיפה נפילים. פשוט, כנראה שצורי איכשהוא קיבל הכי הרבה דנ"א של נפילים (וגם אסף כנראה), ולכל השאר יש קצת דנ"א של נפילים אבל לא מספיק כדי לפתוח את מתקן הכליאה (חח נדבקתי מהמחשב
) ולא מספיק כדי שיהיו להם כוחות.

פייביש, אני מבקש!

1. לא הבנת: הוא בדק אחד אחד בחללית? כאילו הוא העלה כל אחד לחללית לבדוק אם הוא פותח את החללית? ברור לי שלא, אז למה הוא בכלל הביא אותם לכמ"ג? 2. אני לא חושב שמה שאמרת נכון. אם הוא היה נפיל הוא לא היה יכול לפתוח את החללית, כי רק מי שיש לו בדיוק דנ"א כמו של לוחם החופש (כמו הדנ"א שבמפתח) יכול לפתוח את החללית, בגלל מה שתכנת הסוהר אמנון וולף. 3. זה לא נכון! אם יש בהם ממש טיפה נפילים, איך הם עם דנ"א כמעט זהה לזה של לוחם החופש? אבל זה מה שאני לא מבין, כולם אמורים להיות נפילים כי כולם צאצים! ואם לאנשים בכמ"ג יש דנ"א כמעט כמו של צורי זה אומר שיש בהם הרבה גנים של נפילים, לכן הם קרובים לדנ"א ה"נשגב". לכן גם להם אמורים להיות כוחות. סליחה על הפלצפנות, פשוט זה נשמע קצת לא הגיוני

ילד רע 16

New member
תשובות להכל,

1. בפרק מס' 7 - החזרה אל העבר, ראינו שהDNA של אנשי הכמ"ג (ועוד רבים אחרים) נדבק הרבה לפני שאירע מקרה מוות מסוים והרבה לפני שהם הגיעו לשם. הוא עבר על הנקודות של המפתח - שמציגות את הDNA הל המפתח - בהשוואה לDNA של האנשים - ופשוט עבר מהר וברפרוף (בתור פעולה פשוטה מאוד) כדי לבדוק למי יש את הDNA הקרוב ביותר כדי להביא אותו לכמ"ג, כמישהו שהוא פוטנציאל לכוחות בעתיד - כלומר: נפיל. הוא לא העלה כל אחד לחללית, לדוגמא - הוא הביא את ליאה כתוצאה מהתאמה בDNA אבל עדיין לא ניסה אותה. צורי לדעתי הוא אחד הראשונים. המקרים האחרים היו המדען והחייל. הוא הביא אותם לכמ"ג - וככה כדי לבדוק מי האחד שבאמת יוכל לפתוח את החללית. 2. זה שנוי במחלוקת וקצת קשה להסביר או להבין. יכול להיות שנח הוא באמת נפיל - כלומר DNA דומה אבל ללא כוחות. מה שמשנה היא המטרה עצמה. נח רוצה גילוי מדעי חדש לעצמו ובכלל, נח רוצה הכרה, לפתח את הכמ"ג וכו' .. הרעיון הוא שאין לו כוחות כדי לפתוח את החללית והוא משתמש בצורי, לשם כך. 3. קודם כל - לא לכולם יש DNA דומה אחד לשני. רק ל- 73%, זה דבר ראשון. דבר שני הוא שאיילת צודקת - לאנשי הכמ"ג ברובם (73%) יש DNA דומה אבל לא לכולם יס כוחות מהסיבה הפשוטה שבתורשה הגנים האלו לא עברו. יש גן בנפילים שמנטרל את ה"כוחות". צורי הוא ההתאמה הזהה והמושלמת - כמה שיותר קרוב (למעשה, זהה). כל דבר יכול לשנות הכל בDNA, ולו הדבר הקטן ביותר. אני גם מזכיר לך שלצורי יש DNA זהה וכוחות - ולאביו אין לו DNA ולא כוחות, מדוע? אם-כן, בתורשה יש כלל ברזל של מעבר וקפיצה מדור לדור בDNA - כלומר, מבחינה תורשתית 73% דומים ולא זהים, משהו אחד מבדיל אותם - ויותר מזה. צורי הוא האחד שיכול לפתוח את החללית. אם הבנתי נכון (לפי פרק 11) - הנפילים הם אילו שכונו בידי האדם הקדמון (הניאנדרתלי) - כך - האדם הקדמון = המקומיים. הנפילים הם אותם הפושעים. האדם המודרני נולד כתוצאה מאדם קדמון + נפיל (זיווג, סינתיזה) - אבל ברור שיש גם גן של אדם קדמון שמשפיע ומשנה, וגם כן - כמו שכבר נכתב כאן - לא כל הנפילים מלכתחילה הם בעלי כוחות.

תודה, מקווה שהבנתי../images/Emo13.gif

בשילוב עם התשובות של חן, עכשיו הכל הרבה יותר מובן. אבל כשחושבים על זה? למה בכלל התעמקנו, זה נושאים שוליים, העיקר שלצורי יש כוחות ולשאר אין (בעצם לא לשאר. לאלה שבכמ"ג חוץ מאסף אין כוחות, ולנפילים הרעים האחרים יש). בכלל הרבה שאלות פה בפורום הן שאלות קטנוניות (גם שלי, מודה
) אבל זה לא ממש חשוב להמשך הסדרה.

TheBlackParade

New member
פרק מדהיםםםם

עכשיו באמת הנ)פילים התחיל. היה קצת מצחיק עם כל הקטע הזה עם מאור ויובלXD

soybelinda

New member
פרק מהמםםםםםםםםםםםםםם

חחח יובל מה זה מצחיקק חחח איך הוא התלהב "הוא קרא לי יובי" חחחחחחח גם מאור היה מצחיק היום חחחחחחחחחח ועדי שכל הזמן אמרה קול XD עכשיו דברים מתחילים באמת להיות מעניינים =] שלומי חמודד טוב קיצר אהבתי לגמרי ת'פרקק!!!!!

daeve1

New member
2 דברים על הפרק...

1. ההתחלה שלו הייתה קצת קיצ'ית לטעמי, מקווה שהם יחדשו ולא ילכו לכיוון הקיצ' בהמשך! 2. שאלות... אם נח הוא סגן מפקד הכמ''ג אז מיהו המפקד?! והעם גם הוא רע?! איפה הוא בכלל?! ולמה הוא לא זה שפוקד על הכמ''ג?!

ילד רע 16

New member
ולמה אתה כ"כ בטוח שלא?

אני לא מבין למה רואים בזה כחור עלילתי. זה פשוט לא חשוב. המפקד כולה מפקד הכמ"ג. הוא לא מדען, לא שפן נסיונות, לא קרבן לכלום, חסר עלילה, לא דמות חשובה, לא חוקר, לא בעלי אינטרסים רעים (כמו נח), לא מנסה להציל את המדע או לפתח משהו - הדבר היחידי שמעניין אותו הוא לפתח את הכמ"ג, באופן נורמלי. החידוש כאן הוא שנח הוא רע ובעל אינטרסים - ולכן הוא חשוב, ולא המפקד. המפקד - מפקד ושולט על הכמ"ג. ויש לו סגן. אם היה זה המפקד בעל אינטרסים ורע - אז היו מתמקדים בו ולא בסגן. מה זה משנה כ"כ? הוא ממש לא חשוב.

אביקם1

New member
פרק יפה

ראיתי קצת מאוחר כי אין לי יס אבל היה ממש יפה וגם התקציר לפרק הבא עושה טעם לעוד

yyoossii111

New member
וואי פרק יפה כמו כולם!חח מסכן מאור

חתף הרבה מכות בפרק אחד חח היה פרק ממש יפה ובאמת מעכשיו מתחיל כל הקטע של הכוחות והמתח מה יהיה עם כל האנשים שישי להם כוחות שהם ינצלו את זה לרעה לדעתי מה שיקרא זה שכל החברה כאילו בכמ"ג עדי ליאה צורי .....וכו ואז הם יפעלו ביחד עם החללית כאילו עם המחשב כידי להציל את העולם מידי הנפילים !!

ילד רע 16

New member
נדמה לי ש... (אולי ../images/Emo58.gif)

לא לכולם יש כוחות כי רק צורי הוא מיוחד. אני מסכים עם זה שישתפו איתו פעולה כמו עדי, יובל (שזה מה שהם עושים עכשיו) וליאה, אבל נדמה לי שלליאה אין כוחות, וגם לא לעדי ויובל. הם לא בני הנפילים, הם קבלו פחות DNA של נפיל בעל כוחות מאשר צורי - יכול להיות שיש כזה דבר. אבל הם יסייעו לו במאמבק לדעתי. בצד המדעי, הטכני וכו' .. אני מאוד מקווה שלרוב רובם יש כוחות כדי לעזור לו.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחח משהו מגניב שקרה לי כמו בנפילים

יש לי מנורת פלורצסנט שיש לה קצת בעיות להידלק, אז ניסיתי להדליק אותה וחיכיתי שהיא תידלק, אך היא לא נדלקה, ואז פתאום נזכרתי בנפילים והסטתי את הראש הצידה לרגע ואז מהר הבטתי שוב במנורה והיא פתאום עשתה קליק ונדלקה XDDD
כמו לצורי חחחח.

nofarosh11

New member
אממ סליחה..

קוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול

למעלה