הנ)פילים - פרק 12

nofarosh11

New member
לעע,יותר שווה בלילה..../images/Emo3.gif

מילא אין מש'ו יותר טוב לעשות/לראות..

../images/Emo58.gif הפרק הזה עבר ממש מהר!!

אז גילינו בפרק הזה את האדם השלישי שיש לו כוחות על. די מגניב. משחק די מדהים של שלומי, והדמות שלו די עברה "התעללות" בלשון המעטה בפרק הזה. כל כך דברים חדשים לעקל בשבילו... יש לי תחושה שאסף ישתף פעולה עם נח... פרק מעולה, עבר ממש מהר.

ומוסיף עוד משהו... ../images/Emo58.gif

גילינו מה היה הדבר הירוק הזה שנח הוריד מכדור הארץ.. זו היתה מן מעטפת ששמרה על כך שבעלי הכוח לא יוכלו להשתמש בהם.

אפשר הסבר? לא הבנתי...../images/Emo58.gif

מתי הוא הוריד מכדור הארץ משהו? איזה מעטפה? על מה אתה מדבר?

הסבר ../images/Emo58.gif

בפרק הקודם, נח שיחק במערכת של החללית, ואז צורי ירד לעצור אותו. נח התעסק במשהו, וכנראה נגע באיזשהו כפתור בזמן שצורי דחף אותו. אותו כפתור הוריד מין מעטפת ירוקה שהייתה סביב כדור הארץ, ולא השאיר מסביבה כלום. אותה מעטפת כנראה הגנה על כך שהנפילים לא ישתמשו בכוחות שלהם בכדור הארץ. ועכשיו היא כבר לא מקיפה את כדור הארץ (המעטפת) אז הנפילים יכולים לעשות מה שהם רוצים.

אהה...כן, את זה כבר ידענו../images/Emo58.gif

איזה שיחת
ים יצרנו לנו כאן
על השדה כוח אתה מדבר? כבר מאז שדיברו עליו (שזה היה לפני שהורידו אותו) ידענו שהדבר הירוק הוא שדה הכוח...חשבתי שאתה מדבר על מה שראו בפרק היום, שלדעתי זה פצצה.

אביקם1

New member
../images/Emo58.gif

כן כנראה שזאת פצצה אבל זאת כנראה פצצה שונה ממה שאתה מכיר כי אסף שאל את נח מה קורה בכמ"ג אז נח אמר לו לבנתיים כלום אבל עוד מעט הכל (תקנו אותי) וזה קצת מחשיד ומוזר אבל יכול להיות שאני סתם פרנואיד (XD)

Yarinv

New member
../images/Emo58.gif על איזה

על איזו פצצה אתה מדבר, או מה שזה לא יהיה?

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif הסרת מעטפת "שדה הכח" לא גורמת לכוחות

להרכש ע"י הנפילים - אלא מסירה את הריסון על הכוחות. כלומר - הם נולדו עם הכוחות כמו עם הDNA - רק שהמעטפת היא ריסון. כשמשחררים את "שדה הכח" (המעטפת) - אפשר להשתמש בכוחות.

ילד רע 16

New member
את זה ידענו ממזמן,

המעטפת הזו היא "שדה כח" שמרסן את כוחות- העל שיש לנפילים כתוצאה מהDNA שיש להם - בין אם דומה או זהה. רק צורי יכול לפתוח את החללית, ולכן נח משתמש בו כדי להסיר את הכח הזה מעל פני כדה"א - כדי לחבור לנפילים הרעים בעת השתלטות על הכדור.

למעלה