הנשים לשלטון

טוסקה

New member
אני הבנתי את זה Sודי - ת....

אני במקומך הייתי בודקת אם לא לקחו גם משהו בטעות משהו סודי....

B T1

New member
כולי התרגשות....

שהממשלה שנבחרה בדרך מאוד דמוקרטית כוללת לא רק נשים (פאר הטבע והיצירה) אלא גם (ייצורים נחותים) גברים אחדים. יחי החופש והשוויון.

magy

New member
חייבים

גם כמה פרימאטים.......אין מה לעשות........
שלא יהיה משעמם...... וכל טענה נא להפנות אל ברבורה.....ולא לשליח....... לא הורגים את השליח.......

BT ואני מתרגשת מ- פרח אחד

ביום הנכון, בזמן הנכון ומהאיש הנכון. כל היתר לא ממש מרגש. עובר על יד. לא ראיתי חדשות הרבה זמן...... בשעה 2000 רואה "טרה נוסטרה" בשעה 2100 ארוחת ערב +מטבח + כיור + מדיח +זבל בשעה 2200 יצפאן. ואח"כ קצת כאן. אהה שכחתי...במשך היום עובדת. טרנזיסטור אין לי...רק במלחמות קונה שצריך לשכב בחדר האטום....... ואם בכל זאת פותחת את החדשות .....נוכחת לדעת שאין חדשות. הכל ישן. לא נעים להודות...אבל ל"צרות" התרגלנו...מה חדש ???.. מלחמות ?????? כל עשר שנים בערך יש. מה חדש ???? עבודה ??????? כל כמה שנים יש מיתון ??? הוא יגמר אחרי המלחמה ....... ביבי ???. פעם הוא בירושלים ופעם בניו יורק ..מה חדש ??.. שרה שינתה תסרוקת ????? צבע שיער ???.. אפילו שמעון פרס לא חדש..... בחירות ?????. כל שנתיים שלוש יש . מה חדש ????? יום חופש יום כיף יום קניונים......שעולה מיליונים....... תוספת יוקר ?????? כן יתנו...לא יתנו......ו"זה עם השפם": מאיים בשביתה ??? מה חדש ? מתי לא היו שביתות. אז יש משהו חדש באמת ??????? משהו פיקנטי ????? ערב טוב.

טוסקה

New member
באמת מזמן לא דברנו על יהודית ../images/Emo8.gif

כמובן שאת מוזמנת, רוזנת...

../images/Emo127.gif

מה קורה אם האיש הכחול הזה שקופץ לי........ מענין איזה הודעה יש לו בשבילי.........

Sודית

New member
רוזנת הקשיבי נא....

אם תרצי, אם תאבי... תוכלי להכיר את יהודית...מ ח ר.... קודם ניתן לך רק להריח.... את הבלינצ´ס כמובן ואז.... אל תשאלי.... אז את באה מחר או מה???? סודית מזמינה מקום נוסף.

פפוש4

New member
עם כל הכבוד ליהודית

הבלינצ´ס של בבושקה מרח´ ירמיהו פנת בן יהודה (שנסגר בגלל שהבעלים עברו לגור בזכרון יעקב) .....אין תחליף לא לפיקנטים ולא למתוקים אל תשאלו אותי למה לא כתבתי לפורום במשך עשרה ימים בקרוב אני אהיה זקוק לעזרתכם, בנושא שהוא קרוב לליבו של כל אדם "המטופל" בהורים מבוגרים. אני מכין מאמר לשקול ולחוות דעתכם שכמו שאתם יודעים אני מעריך ומחשיב מאוד אני פשוט זקוק לעוד שנים שלושה הצלבות של מידע ואז כאשר הדברים יהיו ניתנים להוכחה אתם תהיו הראשונים לדעת ולהדריך אותי בעצתכם. ואני רוצה לומר לכם בשיא הכנות .......... מאוד מאוד התגעגעתי אליכם!!!!!!!!!!!!

Sודית

New member
פ פ ו ש.....אופו היית??????????????

כמה הדאגת אותנו.... מקווה שהכל בסדר.... סודית במתח.

פפוש, הרגשנו בחסרונך. הדאגנו אותנו

בעזיבתך הפתאומית. מקוה שהדברים מסתדרים אצלך.

למעלה