הנשים לשלטון

gilan

New member
הנשים לשלטון

מסכים איתך מאגי במאה אחוז הצרה שלמרות שאתן למעלה מ-51 אחוז מהאוכלוסיה אתן מהססות לקחת את השלטון, אולי יש לך הסבר לכך?

אני נמצאת עכשיו באיזו סדנא לג´ז עם

איריס ועופר פורטוגלי. איריס אמרה שכפי הנראה שיש רק מעט נשים בג´ז היא שנשים לא עושות דברים עד שהן בטוחות שהן עושות זאת נכון. יכול להיות שזו אחת הסיבות?

magy

New member
נא לרדת כמה הודעות למטה

נתתי את כל ההסברים למה לא מתאים לי אישית..... הזנות מרתיעה אותי מאד.... אני רואה במקצוע הזנות....מקצוע מכובד יותר ממקצועם של הפוליטיקאים. והראיה.........הביטי במדינה.......משנת 48 איזה לכלוך הולך פה. אפילו מצנע, שחשבתי לתמוך בו......טונף בצורה לא רגילה....לפני שדרך בדלת הפוליטיקה.... אני כבר לא יודעת מה אמת ומה עלילה...... אני צריכה את זה? שימציאו לי אחות??????? (דווקא יש לי) שיעלילו עליו עלילות, שאפילו לא נהניתי מהן??????? הרי קודם כל ממציאים פרשה הכי מלוכלכת שאפשר..... וכעת , לך תוכיח שזה קרה לפני שנולדת......... אני לא מוכנה להודות ברצח ארלוזורוב.....לא מוכנה...... היכן שמעת על פוליטיקה נקיה..... איך קונים קולות? איך קונים בוחרים? איך מקבלים כסף עבור עמותות? אני צריכה שמישהו שתרם לי יחזיק אותי בביצים ? לא, תודה............ ואין לי עור של פיל כדי להתעלם.......אין לי.......צר לי....

magy

New member
סליחה, גילן

שאני פונה אלייך כאל אישה.. רק קודם ראיתי את הכרטיס....

gilan

New member
תשובה מלאה ומנומקת היטב

שוב קיבלתי הוכחה שהנשים מתאימות לשלטון כי הן חכמות.. ובאשר לליכלוך, מסכים איתך אבל אולי זאת עוד סיבה למועורבות גדולה יותר של נשים בפוליטיקה... ולמה רק חשבת לתמוך במיצנע? אל תאמיני לכל המלכלכים, תני לו צ´אנס.

magy

New member
חשבתי גם על טומי.....

עד לרגע זה.......הוא השפוי היחיד.....באזור.... וזכויות האדם עומדים בראש מעייני.... אבל.......אין לו מצע מדיני....חברתי, כלכלי.....בטחוני...... מה עושים?????????

magy

New member
האסון הגדול

שעברתי מקצה אחד.....של המפה......בשנתיים האחרונות..... לפינה אחרת....ואני לא אוהבת אותי .....שעשיתי את זה..... ממר"ץ.....לכיוון המרכז...... מהפך....ממש...... אבל אני לא היחידה, כנראה......

gilan

New member
טומי לא הפתרון

הוא עושה קולות של שפוי אבל כמו שאמרת אין לו מה למכור למעט ההתנגדות לדתיים. מה עושים? מקשיבים טוב טוב לכולם ובוחרים במפלגה שלמיטב הבנתך מציגה את הפתרון הנכון וההגיוני ביותר לבעיות שלנו. ברור שאין אימון בפוליטיקאים אבל אין ברירה צריך לבחור בפחות גרוע. אני מאמין במיצנע , הדרך שלו נשמעת הגיונית ואתן לו צ´אנס.

magy

New member
זו ברירית המחדל.....

הוא מהאזור שלי.... אבל אשמח אם יצרף אליו את לפיד....כמו כשהמערך צירף תמיד את מר"ץ. הבן כבר הודיע.....שאם מצנע לוקח בשביעיות...שמיניות...תשיעיות... לא יודעת אפילו איך קוראים לזה.......הוא הולך עליו. אני גם רוצה שיועמדו לדין, כל המכפישים, אם אכן היתה הכפשה.... (בעיקר אם הם אנשי מפלגת העבודה שניסו לטרפד אותו).

ונניח שמצנע הוא הפתרון. אבל תראו

את יתר חברי מפלגת העבודה. אין בהם מנהיגים. כולנו כבר מכירים את השקרים שלהם. פואד - מזמן לא אמר מלה אמת. רמון - כל מה שנגע קלקל. מי נשאר? אופיר פינס, הוא חמוד, אבל מה מעבר לכך? אין לנו מנהיגים בעלי שיעור קומה, וזה מאד עצוב.

ישRאל

New member
בזמנו מאוד רציתי,,,

שיוסי ביילין ירוץ לראשות העבודה,,אני חושב שהוא אחד עם ראש על הכתפיים,,אבל מאז שהוא הפך לשמאל שמאל שמאל יתר על המידה אני חוזר בי,,

טוסקה

New member
ישראל, מידע אישי...

יוסי ביילין ממש לא שמאל שמאל שמאל... הוא רק שמאל....

B T1

New member
טוסקה´לה---גם לי ידע אישי....

שרק כל עם ישראל ראה אתמול בטלוויזיה אצל דן מרגלית. יוסי ביילין אמר שהסכם אוסלו נכשל כי ישראל לא מילתה את חלקה בהסכס. את הצד השני לא הזכיר בכלל. את צודקת הוא לא שמאל שמאל שמאל כי אז היה דואג יותר לרווחת האנשים, לזכויות בעלי חיים, אקולוגיה, איכות חיים ועוד כמה דברים שלשמאל שמאל שמאל יש מונופול עלהם.

magy

New member
יש בעיה במסרים.......קחו בחשבון

נודע לי..... וגם נולדה לה פרסומת חדשה שמופיעה בכחול בעת כתיבת הודעות.. בטח שמתם לב.......... והאיש כל הזמן מבקש שילחצו עליו......... ללחוץ על איש כחול? צריך לחשוב על זה!!!!

מגוש - לחצתי על הקטכחול......עד

שכמעט נעשה קטצהטב - שום כלום, מסר לא עבר......... גם אלייך, אנסה מאוחר יותר. וחוץ מיזה..................... אין משהו חדש................. לא בהר לא בגיא ולא ברמה...................

magy

New member
האיש הכחול תקע את המסרים.

כנראה שפועלים להשמידו......

למעלה