הנשים לשלטון

Sודית

New member
הלכה כיפה אדומה...בא איש כחול....

מה הם רוצים??? יש לך הודעה...יש לך הודעה... איזה עבודה בעיניים.... בדיוק כמו הממשלה... אין שום הודעה...איש משעמם ... סודית מנסה למחוק אותו.

magy

New member
אי אפשר למחוק אותו

זה מכניס אותך למשחק....של תפוז....... זה פרסום למשחק חדש......

Sודית

New member
דפקא לא לוחצת.....

אותי לא יכניסו לאף מקום בכח....
מספיק טיילתי עם כיפה אדומה ביער... ונאדה....לא פיטריות ולא שועלים... כולם משקרים.... סודית, מתה לחפש פיטריות....מי בא????

B T1

New member
טוסקה´לה-אני מקשיב עד סוף המר...

אבל אולי אני לא מבין עד הסוף אז תאירי את עיני. ממש אשמח להתבדות.

B T1

New member
איש חביב וסימפטי...

אלי גולדשמידט ראה, התנסה, קיבל בחילה ועזב. חגי מרום כנ"ל. למה היתר לא לומדים מהם?

BT1 לגבי השמות שהזכרת - לפעמים

מה שמצטייר החוצה - אינו בהכרח כל המשמעות. לפעמים מדברים יפה, נראים טוב, כובשים את לב הצבור במן פייסנות וטוהר, אבל מה עם עשייה משמעותית? מי שעושה עשייה משמעותית לא נשאר צח. ולכן - אינני מתפעלת מהאלו שקבלו בחילה לכאורה - ........להיות פוליטיקאי אמיתי שנלחם על עקרונותיו אמונותיו לא נשאר מוגן מבקורת. ואנחנו צריכים דווקא את הללו - שלא נשארים לשמור על שמם הטוב לכאורה - אלא נאבקים על חזונם.

magy

New member
../images/Emo41.gifהודעה בשם הברבורה הלבנה../images/Emo41.gif

בהתייעצויות חשאיות שנערכו בלשכה סודית, ובמקום סודי... עם אנשים מאד מאד סודיים.... הוחלט על הקמת ממשלה חדשה. ואלו הנבחרים על ידי ברבורה לבנה לשרת כשרים : ברבורה - ראש הממשלה שיח סלימאן - שר חוץ סודית - שר צבא BT1 - שר חינוך איב - שר אֹמניות/לאוּמניות? "רוצה להגיד" - שר העבודה טוסקה - שר התשתיות והמדע מגי - שר התרבות (מה לי ולתרבות?) חסר לה ....שר דתות ועוד הרבה שרים אצלה יהיו, 72 שרים שתהיה ממשלה רחבה ושמנה... יש מועמדים נוספים?

טוסקה

New member
כולי נפעמת ונרגשת

מהכבוד שנפל בחלקי... מה בדיוק עושה שר התשתיות והמדע?????

magy

New member
עדיין לא הבנתי את המייל שלך

רשום את תאריך הולדתך.....שאוכל להכניסך לרשימה...ישראל........ קרא לברבורה ....יש לה מלא תיקים.......... רגע, היא גם ראש הממשלה וגם שר הבריאות........שכחתי....... ומה עם האוצר?????

ישRאל

New member
25/5 מגי ניסיתי לעדכן

אבל לא שמרתי,, אני פחות מסגן ראש ממשלה ,,לא מוכן,,

magy

New member
רשום , שמור.....מעודכן.....

ישראל, בלי לשמור....כלום לא נשמר........ אתה לא יודע? על כל דבר צריך לשמור..... לטפח, לשמור על קשר......... לא מגיעים ככה פתאום......וזה שם....נכון? אז שמרתי במקומך......... את תאריך יום הולדתך..........

Sודית

New member
ישראל....אתה תהיה שר בלי תיק....

אני כבר אקנה לך תיק...איזה שתרצה.

ישRאל

New member
את יודעת סודית,,זה מזכיר לי,,

חבר שלי חזר מאפריקה ,,חמש עשרה שנה היה שם,,וחזר עם ארנק עור,, "זה מה שהבאת לאחר חמש עשרה שנה"שאלתי אותו,, לא הוא אומר זה ארנק מיוחד,,עשוי מעור של זין של פיל,, כאשר אני מלטף אותו ,,זה הופך למזוודה הוא אומר,, אז אני שואל אותך אני צריך תיק??

Sודית

New member
ישראל, אם גם אתה.....

היית שם...באפריקה.... ואם גם אתה הבאתה משם....ארנק... אז אני ממש לא דואגת.... תלטף, תלטף.... סודית לא קנתה ארנק בקניה.

Sודית

New member
טוסקה, את הבנת ש.....

כל ההתייעצויות היו אצלי??? ואני אפילו לא ידעתי... הכל נעשה בנקום סודי....ת סודית כבר עם הקשר.

למעלה