הנקת תאומים
שלום,
לפני עשרה ימים ילדתי תאומים-בן ובת במשקל ממוצע של 2200.
השתחררנו אחרי כמה ימים ומאז אני מניקה אותם במשך שעות היום ובלילה נותנת להם האכלה אחת של סימילאק פגים שקיבלנו לפני שחרור.
למה סימילאק-כדי להיות בטוחה שהם אוכלים מספיק. לפחות בלילה.
כרגע הם אוכלים מבקבוק הסימילאק בערך כמות של 40-50 מ"ל.
בהנקה אין לי מושג כמה יונקים, אבל הם ישנים ורגועים ולא מתעוררים כל הזמן וגם יש חיתולים עם יציאות.
היינו בשקילה יומיים לאחר השחרור והם עלו 70 גר'. מקווה שזה בסדר.
שקילה הבאה עוד יומיים.
כמה שאלות-
1. האם זה בסדר שכרגע, כיוון שהם קטנים כל אחד יונק רק מצד אחד ואחכ אני מחליפה ביניהם? כלומר מי שינק מימין יונק משמאל וההפך, ולא שניהם יונקים משני הצדדים.
2. מה עושים כשהם ישנים כל כך חזק שלא מתעוררים בזמן (כל שלוש שעות) להנקה? לא החלפת חיתול עזרה ולא רעיונות אחרים...
3. האם יש מצב שלא לישון בלילה עם חזיה כשמניקים??? לא מכבידי ולוחץ! אבל אמרו לי שזה מחזיק את החזה
4. כרגע אני מניקה כל אחד בנפרד כי הם קטנים ועושים הפסקות, מתי ניתן להתחיל לנסות להניק יחד?
5. האם הכמות שהם אוכלים מהבקבוק היא בסדר, או שזה הולך לפי רצון שלהם?
תודה לעוזרות
שלום,
לפני עשרה ימים ילדתי תאומים-בן ובת במשקל ממוצע של 2200.
השתחררנו אחרי כמה ימים ומאז אני מניקה אותם במשך שעות היום ובלילה נותנת להם האכלה אחת של סימילאק פגים שקיבלנו לפני שחרור.
למה סימילאק-כדי להיות בטוחה שהם אוכלים מספיק. לפחות בלילה.
כרגע הם אוכלים מבקבוק הסימילאק בערך כמות של 40-50 מ"ל.
בהנקה אין לי מושג כמה יונקים, אבל הם ישנים ורגועים ולא מתעוררים כל הזמן וגם יש חיתולים עם יציאות.
היינו בשקילה יומיים לאחר השחרור והם עלו 70 גר'. מקווה שזה בסדר.
שקילה הבאה עוד יומיים.
כמה שאלות-
1. האם זה בסדר שכרגע, כיוון שהם קטנים כל אחד יונק רק מצד אחד ואחכ אני מחליפה ביניהם? כלומר מי שינק מימין יונק משמאל וההפך, ולא שניהם יונקים משני הצדדים.
2. מה עושים כשהם ישנים כל כך חזק שלא מתעוררים בזמן (כל שלוש שעות) להנקה? לא החלפת חיתול עזרה ולא רעיונות אחרים...
3. האם יש מצב שלא לישון בלילה עם חזיה כשמניקים??? לא מכבידי ולוחץ! אבל אמרו לי שזה מחזיק את החזה
4. כרגע אני מניקה כל אחד בנפרד כי הם קטנים ועושים הפסקות, מתי ניתן להתחיל לנסות להניק יחד?
5. האם הכמות שהם אוכלים מהבקבוק היא בסדר, או שזה הולך לפי רצון שלהם?
תודה לעוזרות