הנקה בפומבי - שאלה

לא אכפת לי להניק בגינה או ברכבת

אבל אני נורא מתביישת כשאנחנו אצל חברים או קרובי משפחה. אז או שאני מתחבאת מתחת לשמיכה או מבקשת לעזוב לחדר אחר. אבל אני כן שואלת: אכפת לכם שאניק? גם כשאני רק בחברת בנות. עוד לא קיבלתי תשובה של "כן אכפת לנו".

חבצלת א

New member
הייתי חייבת להוסיף את התמונה הזו

היא נראתה לי כל כך קשורה לדיון...

limori

New member
אני מניקה בכל מקום ובכל מצב

אני חושבת שזה מאד מנומס לשאול בבית שבו את מתארחת אם זה בסדר מבחינתם. אני אישית לא שאלתי אף אחד כי לא ניראה לי שלמשהו מהחברים שלנו איכפת. אבל להבא תשאלי על מנת למנוע מצבים לא נעימים. אני אפילו הנקתי היום בחנות בגדים...נעה יונקת ואני מחפשת לי חולצות

ציפי ג

New member
איזה יופי

סיפרתי עליך למישהי ששאלה לשם מה צריך יועצות הנקה. איך הגדול מתנהג איתה? איך הוא מגיב להנקה?

_גלית_

New member
אני מניקה בכל מקום, ליד כולם

בלי בעיה, אבל מעולם לא הייתי במקום שבו הייתה לי תחושה שאני פוגעת במישהו (איכשהו, נראה לי שמבוכה קלה זה משהו שאדם בוגר יכול להתמודד איתו) מה שכן, אם הייה לי חשש קל שאכן זה פוגע או מפריע למישהו הייתי שואלת. כנראה שאני משום מה לא נקלעת למקומות כאלה... לפני שילדתי, לא היה לי בכלל ברור שאני אניק בפומבי, אבל בשניה שהוא נולד, היה לי ברור שאני לא מתכוונת לצאת לגלות בכל פעם שהוא יהיה רעב, ובהתחלה זה המון פעמים ביום. המקום היחידי שבו התאמתי את עצמי, היה באיטליה, שבה טרחתי לברר מראש מה מקובל, ופעלתי בהתאם. מסתבר שבאיטליה ממש לא מקובל להניק בפומבי, ובמעט הפעמים שעשיתי את זה, ישבתי רחוק מאנשים והצנעתי במיוחד את מה שאני עושה
, וגם אז, אף פעם לא במסעדה או משהו כזה.

למעלה