הנפש התאומה שלי..

הנפש התאומה שלי..

מצאתי את הנפש התאומה שלי. ואת האמת, בכלל בלי לחפש. לפני שנה וחצי ראיתי אותו, פעם ראשונה. למרות שהוא לומד איתי כבר 4 שנים באותה שיכבה. אני מודה לאלוהים על כל דקה בחיים שאני מכירה את הבנאדם המדהים הזה. החבר הכי טוב שלי. שמשמש לי גם כאח. אדם שהיה בין האהבות הכי גדולות שלי הפך לאושר הכי גדול שלי, האם היחיד שיכול לגרום לי לחייך גם ברגעים האפורים ביותר. האדם היחיד שמרים אותי מהבורים אליהם אני נופלת... שתמיד נמצא לידי, מושיט לי את היד. אני חושבת שבסופו של דבר כל אחד יימצא את הנפש התאומה שלו. אדם שהוא רוצה לחלוק איתו את כל חייו, ואני לא מדברת מבחינה רומנטית. :)

sh53

New member
מקסים ושמחה בשבילך ../images/Emo13.gif

חברים טובים נמדדים בשעת צרה. כשטוב לנו, כשאנו לא צריכים טובות ואנו אלה שתומכים באחרים - זאת לא חכמה ואי אפשר לדעת מי חבר אמיתי ומי לא, אך כשאנו זקוקים לאחרים, כשאנו מבקשים טובה, כשאחרים מתבקשים לתת לנו מזמנם ומלבם - לא כולם ישושו לעשות זאת מכל הלב ובשמחה, אבל אלה שכן עושים את זה בשעת משבר שלנו - הם החברים הטובים שלנו.

spirit noa

New member
ואו ../images/Emo13.gif

סול מייטס.. (נפש תאומה) או איך שלא כותבים ואומרים את זה.. ואני שמחה שיש לך נפש תאומה ושמצאת אותה, הלוואי שאני אמצא את שלי,

נינושש

New member
וואייי...

שמחה בשבילך מתוקה.. זה דבר נפלא שיש מישהו שאפשר לחלוק איתו הכל...

למעלה