הנפילה

הנפילה

זה התחילך כך: אחרי צהרים שידרו את הסרט "הנפילה" על ימיו האחרונים של היטלר בבונקר. מכיון שאני לומד את זה בהיסטוריה ראיתי צורך לראות. ועוד יותר ראיתי צורך, אחרי שאמש ראיתי את הסוף של הסרט. אחרי הסרט, גם בגללו וגם בגלל החום, וגם בגלל שקנאתי במירב מירב מירב מירב, רציתי לסוע לים. באין נענים נסעתי לבדי, פרשתי הסדין והשמלה, הורדתי את משקפי הצבעונין וקפצתי למים. אחרי שעה של נחת + סיגריה או שתים + הצצת אש לבחורה + הוכחה שיש לי אש, כשהתקרר והחשיך פניתי לדרכי. עליתי על הקטנוע, נסעתי ישר , רק ישר. איכשהו ברחובות הסיטריים של תל אביב , הגעתי לככר רבין ז"ל. הרמזור ירוק, אני מסובב את ידית הגז, ומתנגש באוטו שלמולי. האיתות התחיל רק אחרי הפניה ימינה. למזלי זה לא היה כל כך מהר, נפלתי על ישבני הרך, ובנס, כך קוראים לזה יצאתי ללא כל פגע. ממש שריטה קלה + האופנוע נפל על הזרת, שזה כאב כמו שהאצבע נלחצת בחירץ שבין הדלת והמשקוף. האדם הראשון שראיתי מעלי, היה חרדי. כזה ג'ינג'י עם זקן, ועניבה. בהבזק השניה הראשונה זה היה נראה לי מובן מאליו שהוא יהיה הראשון. רק אחר כך חשבתי על זה, איך זה שדוקא הוא היה הראשון באמצע של אמצע תל אביב. אני חייב להודות שזה גרם לי להרהר רבות בדבר הישראליות, ועל החרדים , ובפרט לאחר רגשות הזעם שהבעתי כלפיהם לאחר הצלמים במפגש. מישהו עזר להרים מעלי את הקטנוע, שלא קרה לו כלום, כי אני החזקתי אותו, ואז שמעתי קול אשה, יותר נכון בחורה "אני לא מאמינה" ו"וואו אתה בסדר" וכל מיני כאלה. הנהגת הכוסיה היתה ללחוצה, ואני הרגעתי אותה, אמרתי לה הכל בסדר. היא שואלת אולי בכל אופן תנוח קצת אמרתי לה הכל בסדר, נראה לי את לחוצה יותר ממני, חייכתי חיוך מטופש, וככה זה הסתיים, האוטו שלה נשרט קלות, וככה כולם המשיכו לדרכם, אפילו המשטרה שהייתה במקרה מאחרינו המשיכה כמו כלום. אז כמו כלום, המשכתי הביתה, נסעתי לאט לאט, לא בטוח שנרגעתי. המסקנה: אי אפשר להסיק מסקנות שחם כל כך. אבל, דברים כאלה מחזירים אותך לפרופורציות, כמובן. בשלב ראשון אתה מאבד פרופורציות, ומפחד מכל דבר, ואחר כך, אכן אתה חוזר לפרופורציות. כשהגעתי הבייתה המחשב לא עבד. לא יכלתי לכתוב. עכשיו סיימתי להתקין מחדש ואני רואה את ההודעה של מירב. מה אני אמור לחשוב? פרופורציה?

mndi gold

New member
העיקר שאתה בסדר

ועכשיו בלי להלחץ,תקפוץ לחדר מיון,ותעשה בדיקות מקיפות, ואחר כך תקפוץ למשטרה ותוציא דו"ח תאונה, כי יש סימפטומים, ותמיד כדאי שיהיה לך את זה ביד. ואת זה אני כותב לך,כרוכב קוטנוע ותיק,שעבר כמה החלקות בחייו. והעיקר אני מקוה שתרגיש טוב. לגביי החרדים,בניגוד לכמה מכותבי הפורום הצעירים,וממש לא בזילזול. לא הייתי מחליף את החרדים באף קבוצה אחרת בעולם אילו הייתי דתי. וזה לא אומר שהכל הכל שם בסדר.

תודה

על העצות, אבל אני לא חושב שצריך ללכת לבית חולים, ולעשות בלאגן, לא קרה כלום. בית חולים זה סתם כסף מיותר וטרחה ובירוקרטיה.

אמהלה יכולת למות

ועוד עם חיוך מטופש על הפנים, הכי גרוע זה למות עם חיוך מטופש, כי אז אתה לא יכול לצחוק ולרדת על החיוך המטופש שלך, וכולם בלוויה שלך צוחקים עליך ועל החיוך המטופש שלך ומנסים להתחיל עם הכוסיה שהגיע במיוחד ללוויה שלך כי "הרגישה צורך לא מוסבר", ורק אתה לא יכול לצחוק עם הכוסיה ולהציע לה טיול בירקון כי אתה מת. נס שאתה לא מת.

freewoman

New member
מזלך שיצאת ללא פגיעה...

אני חושבת שכל אדם בעל מעט רגישות ואנושיות היה נחלץ לעזרה. כך שאני לא חושבת שזה מוכיח משהו לגבי חרדים. אני חלילה לא מזלזלת, כבודם במקומם מונח.

בקשר לחרדים

מחר כושי יחטיף לך מכות אז תגיד להעיף את כל הכושים מהמדינה ולמחרת כושי יעזור לך לקום אז תגיד איזה ממוש הכושים האלו, נחמד לדעת שיש אנשים שככה בונים את השקפת עולמם...

ממש מציק לך?

אני חושבת שיש חרדים מרגיזים...כמו אלי ישי ויש חרדים מדהימים כמו אלימלך פירר... זכותם של כל אחד לחשוב שחרדיםנחמדים\מעצבנים\חסרי טקט\נשמות טובות..מחק את המיותר.. פרט שיוצא מכלל אינו אלא בא להעיד על הכלל....(איך שלא אומרים את זה)

אתה אמרת

וזה ממש לא מה שרציתי להגיד, וגם לא אמרתי כך ש: א. אל תשים מילים בפי ב. אני לא רוצה לומר מה שאני חושב בעקבות התגובה שלך. אז שוב אל תשים מילים בפי.

admor

New member
אז לא הבנתי המחשב נפל לך על אצבע הקטנה?

דבר ראשון, נהגת כוסית? מיד מחליפים פרטים!! אחרי יומים מתקשרים ואומרים לה תשמעי אומנם לא כואב לי,אבל אני זקוק ליד תומכת שתעזור לי לצאת מהטראומה... נתראה בחתונה אמן. אני מסדר קידושין. הכי חשוב שאתה מרגיש טוב.

ישאל נא באבזץ

שנהגלפי הכלל , "בנהגת כוסית נגשת, מיד פרטים לקחת" (אבזצית 1,2). וזה עלה לו ביוקר. לפי הכלל שהרוכב אשם בכל, למה לי? עדיף עוד טוסט גבינת שמנת.

barr1969

New member
מחר בבוקר

לך לראות את מליון דולר בייבי. אם זה מצליח, אני רוצה אחוזים. תרגיש טוב- ותשקול שוב את עניין בית החולים. גם אם תקבל כמה גימלים זה לא שווה?

וואלה

אפילו לקח לי זמן להבין. כרישה את. ננסה את זה עכשיו, בצהריים, למה מחר? בעצם כבר ראיתי את זה. בית חולים זה לזקנים לא? אמנם אני זקוק לגימלים מהעבודה, אבל בשביל זה לסוע לבית חולים? וסתם? מה אגיד להם שהתנפחה לי הזרת וכואבת קצת היד? נו ב'מת, וזה אומר לך היפוכונדר.

barr1969

New member
כואבת היד. כן. מה רע?

וגם קצת קשה לנשום, ואתה לא יודע בדיוק להגדיר, אבל כל פעם שאתה מזיז את הרגל הימנית, יש לך כאב בצד שמאל, או משהו. אין לי ניסיון בזה, אבל תתייעץ עם מי שכן. לא בטוחה שאישור מבית חולים על כאבים אחרי יום מהתאונה, יכולים להזיק. מצד שני- שבוע הבא כבר מאוחר להתלונן.

אז מי יודע?

אחד שאני צריך אותו נמצא עכשיו רחוק מכאן... בית חולים זה לא כסף? לא צריך הפניה מרופא לפני זה?

למעלה