הנערה בזרקורים

אנגלינה

New member
הנערה בזרקורים

יש נערה אחת שבה אני כל היום מביטה היא מהפנטת אותי בשלמותה החוצפה ההישג היופי שמחת החיים הכל חלק מאותה נערה מדהימה כשמסתכלת עליה יכולה לראות חלק ממני כשמסתכלת עליה יכולה לראות את כל העולם דרך עניה אני אוהבת אותה כל כך היא מן מיתוס שכזה שקיים במוחי היא יכולה להוציא אותי תמיד מהדיכאון רק לראות אותה עושה לי את כל היום שואבת ממנה את כוחי שואבת ממנה את חוצפתי ואת אופיי אוהבת אותה....... מקווה שיום יבוא ואולי גם אכיר אותה אנגלינה נ.ב השיר הזה מוקדש למישהי שבאמת את כל חיי שינתה רק בזכות המוסיקה ופירסומה מילדה קטנה ושקטה הפכתי לפצצת אנרגיה עם עקרונות אמונות וביטחון עצמי תמיד אודה לה אותה נערה היא לא אחרת מאשר מדונה........מקווה שלא תצחקו אין לכם מושג כמה באמת היא שינתה אותי :) שינתה אותי..........

*קסנדרה

New member
אנגלינה העלית חיוך על שפתיי

אנגלינה :) לפעמים את ילדה, לפעמים את אשה אבל את מקסימה קסנדרה

יו אנגלינה...

את מזכירה לי חברה אחת שהיתה לי פעם, והיו לה המון חלומות, שאיפות... לפרוץ לעולם הגדול, להראות לכולם שהיא מוכשרת, וגם היא, כמוך, העריצה את מדונה, והיום הילדה הזו, בדרך להגשים חלום ``קטן``, חלום שפעם היה רק משאלה, והכל בזכות מדונה :). לכל ילד יש דמות שהוא מעריץ, זה יכול להיות , זמר, סופר, ואפילו אמא, או חבר. העיקר שתמיד נקשיב ללבנו, ולעולם לא נתאייש, כי כשנהיה גדולים, מה שפעם היה שייך רק לעולם ``המשחקים`` והעמדות פנים, יהפוך בעצם לחיים שלמים. אוהבת ילדה.

אנגלינה

New member
גם לי יש חלומות.....

יש לי חלומות גדולים בעיקר בזכות מדונה אבל במילה אחת אני פשוט רוצה לשנות:) בוא ניראה אולי יצליח אולי לא..... העיקר שאהנה בדרך תודה ילדה אנגלינה

למעלה