הנעלמים

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
הנעלמים

הנעלמים
ב"ה אביתר - עסוק בעניני חתונה. אבל יש אחד שאני לא יודע מה קרה לו מאז /חזר לארץ . וקוראים לו.... JAY ZED. האם למישהוא יש מושג לאן הוא נעלם? כמו כן נגיד לבני הספל ד"ש מישראל - כשיחזור בטח יקרא את זה וישמח(שגם הוא נעדר- כמדומנ ילברצולנה) ונקווה שיחזור אלינו בשלום. מהם שלא ראיתי את הטנדר נוסע (למרות שפתח לי חלון בתפוזון אבל אני היתי באמצע האוכל - ולא ראיתי אוותו מגיב ולזה אני קורא "נעלם"). כמו"כ אני מארגן מפגש ומחפש מישהוא שיוכל לעזור לי. אני חוזר על הבקשה לקבלת תמונות של כל אטובוס אפשרי מכל הכיוונים בזווית ישרה (שרואים בכל תמונה בדיוק צד אחד לא כולל הלמטה ואם אין לכם תקרה - לא נורא). תודה מראש ומקווה שנהנתם לקורוא.... אחרי זה אשתדל לסרוק תמונות של הבניה בישוב רבבה לטובת אנשי הציוד המכני הכבד שבפורום, ברואשם המנהל FIR MAN(לא כדור
) וכן, ראיתי בפ"ת בז'בוטינסקי ליד השוק, דחפור מתוצרת סמסונג ואבא שלי צחק ואמר לי , מקרבים את האוזן לטרקטור הזחלי ... ומדברים בפלאפון
!.... -סוף- (להודעה...)

ה דרומי

New member
בלי נדר תקבל תמונות של אוטובוס

הנעלמים
ב"ה אביתר - עסוק בעניני חתונה. אבל יש אחד שאני לא יודע מה קרה לו מאז /חזר לארץ . וקוראים לו.... JAY ZED. האם למישהוא יש מושג לאן הוא נעלם? כמו כן נגיד לבני הספל ד"ש מישראל - כשיחזור בטח יקרא את זה וישמח(שגם הוא נעדר- כמדומנ ילברצולנה) ונקווה שיחזור אלינו בשלום. מהם שלא ראיתי את הטנדר נוסע (למרות שפתח לי חלון בתפוזון אבל אני היתי באמצע האוכל - ולא ראיתי אוותו מגיב ולזה אני קורא "נעלם"). כמו"כ אני מארגן מפגש ומחפש מישהוא שיוכל לעזור לי. אני חוזר על הבקשה לקבלת תמונות של כל אטובוס אפשרי מכל הכיוונים בזווית ישרה (שרואים בכל תמונה בדיוק צד אחד לא כולל הלמטה ואם אין לכם תקרה - לא נורא). תודה מראש ומקווה שנהנתם לקורוא.... אחרי זה אשתדל לסרוק תמונות של הבניה בישוב רבבה לטובת אנשי הציוד המכני הכבד שבפורום, ברואשם המנהל FIR MAN(לא כדור
) וכן, ראיתי בפ"ת בז'בוטינסקי ליד השוק, דחפור מתוצרת סמסונג ואבא שלי צחק ואמר לי , מקרבים את האוזן לטרקטור הזחלי ... ומדברים בפלאפון
!.... -סוף- (להודעה...)
אגד תיור ונופש ללא התקרה שכחתי לצלם אותה
אבל רק ב"ה בעוד כמה ימים ב"ה.

צחקן

New member
לא נורא... נזייף את התקרה... .

אגד תיור ונופש ללא התקרה שכחתי לצלם אותה
אבל רק ב"ה בעוד כמה ימים ב"ה.
לא נורא... נזייף את התקרה... .
ב"ה זה לא כ"כ בעיה.. אם כי זה סיבוך.

נצלו"ש - מפגש.

הנעלמים
!.... -סוף- (להודעה...)
נצלו"ש - מפגש.
האם מתוכנן מפגש פורום לתקופת החופש הגדול? האם יש סכוי למפגש שוב במרכז הבקרה בלוד? אשמח לתשובות.....

fireman

New member
עזוב מרכז הבקרה....

נצלו"ש - מפגש.
האם מתוכנן מפגש פורום לתקופת החופש הגדול? האם יש סכוי למפגש שוב במרכז הבקרה בלוד? אשמח לתשובות.....
עזוב מרכז הבקרה....
אני חושב שמיצינו את המקום....צריך משהו אטרקטיבי.....

fireman

New member
אני דווקא חשבתי על רמת"א או על

כפי שכתבתי, לא הייתי שם.
ואני רוצה לבקר שם. ארזS, יש לך איסיקיו או מסנג'ר? אם כן, שלח לי, בבקשה, במסר.
סדנאות הקישון....לשם באמת הייתי רוצה לנסוע. עם כל הכבוד למרכז הבקרה והביקור הבאמת נחמד שהיה שם והמפגש אין מה לראות שם, ערימת מסכים בחדר חשוך....לא כזה אטרקציה.

היה פעם מפגש של פסים ברמת"א...

סדנאות הקישון....לשם באמת הייתי רוצה לנסוע. עם כל הכבוד למרכז הבקרה והביקור הבאמת נחמד שהיה שם והמפגש אין מה לראות שם, ערימת מסכים בחדר חשוך....לא כזה אטרקציה.
היה פעם מפגש של פסים ברמת"א...
הרבה אין שם מה לראות, שני סטים של IC על ג'קים.... אולי נארגן טיול מאורגן למפעל של ג'ק אלטום/בומברדיר טרנספורטיישן?

omer landau

New member
../images/Emo45.gif רעיון מצויין

רעיון מצויין
אני אשמח לבוא ............ שני המקומות נשמעים מאוד מעניינים מכיוון שעדיין לא הייתי שם וגם הדבר אומר נסיעה קצת יותר ארוכה ברכבת
זה יהיה ממש טוב אם נצליח לארגן מפגש בטרמינל 3 ולעשות מעין סיורון במקום אם כי יכול להיות נחמד ללכת לשם בתור נוסעים מדומים אבל לא נראה לי שיקבלו אותי לשם באופן חד פעמי למרות שאין לי בעיה לעשות את זה יותר ערן אני לא מצליח להכנס לפתוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כתוב לי לא ניתן להציג דף זה! הכוונה לכניסת מנהלי תוכן

fireman

New member
תנסה עכשיו

רעיון מצויין
אני אשמח לבוא ............ שני המקומות נשמעים מאוד מעניינים מכיוון שעדיין לא הייתי שם וגם הדבר אומר נסיעה קצת יותר ארוכה ברכבת
זה יהיה ממש טוב אם נצליח לארגן מפגש בטרמינל 3 ולעשות מעין סיורון במקום אם כי יכול להיות נחמד ללכת לשם בתור נוסעים מדומים אבל לא נראה לי שיקבלו אותי לשם באופן חד פעמי למרות שאין לי בעיה לעשות את זה יותר ערן אני לא מצליח להכנס לפתוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כתוב לי לא ניתן להציג דף זה! הכוונה לכניסת מנהלי תוכן
תנסה עכשיו
בדקתי וזה עובד.

omer landau

New member
מהמחשב שלי זה לא פועל אבל

תנסה עכשיו
בדקתי וזה עובד.
מהמחשב שלי זה לא פועל אבל
ממחשב אחר זה פועל אז זה בסדר כנראה אני אכתוב את מה שרציתי לכתוב מחר אחרי מתמטיקה אלא אם כן אתה רוצה אני פשוט מוריד משהו אז לא רוצה לעשות ריסט

ארזS

New member
עומרי האוזר

כפי שכתבתי, לא הייתי שם.
ואני רוצה לבקר שם. ארזS, יש לך איסיקיו או מסנג'ר? אם כן, שלח לי, בבקשה, במסר.
עומרי האוזר
אני חושב שכבר דיברנו לפחות פעם אחת במסנג'ר. אבל עכשיו אתה במצב לא זמין שם...

ה דרומי

New member
../images/Emo91.gif לשלב כמה מקומות באותו מפגש

הנעלמים
!.... -סוף- (להודעה...)
לשלב כמה מקומות באותו מפגש
נגיד חב' ארגז המשך יפו לפי פסי הרכבת הדרכה מפי המומחה שנמצא כרגע בחו"ל. אולי בחלל נתב"ג 200\טרמינל 3 אולי סדנאות הרכבת בקישון. או טיול תחנות רכבת עולים בנקודה בתחנת רכבת יורדים שומעים ועולים שוב לרכבת לתחנה הבאה?. החופש בא החופש בא ולעבודה רבה אז יאללה לארגן ולאתארגן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה