הנעלמים

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
../images/Emo52.gif בחלל=בכלל ו200= 2000../images/Emo4.gif

לשלב כמה מקומות באותו מפגש
נגיד חב' ארגז המשך יפו לפי פסי הרכבת הדרכה מפי המומחה שנמצא כרגע בחו"ל. אולי בחלל נתב"ג 200\טרמינל 3 אולי סדנאות הרכבת בקישון. או טיול תחנות רכבת עולים בנקודה בתחנת רכבת יורדים שומעים ועולים שוב לרכבת לתחנה הבאה?. החופש בא החופש בא ולעבודה רבה אז יאללה לארגן ולאתארגן.
בחלל=בכלל ו200= 2000

צחקן

New member
טוב!

לשלב כמה מקומות באותו מפגש
נגיד חב' ארגז המשך יפו לפי פסי הרכבת הדרכה מפי המומחה שנמצא כרגע בחו"ל. אולי בחלל נתב"ג 200\טרמינל 3 אולי סדנאות הרכבת בקישון. או טיול תחנות רכבת עולים בנקודה בתחנת רכבת יורדים שומעים ועולים שוב לרכבת לתחנה הבאה?. החופש בא החופש בא ולעבודה רבה אז יאללה לארגן ולאתארגן.
טוב!
ב"ה אני יכול לארגן בהארגז, אבל אחרי כן מה נעשה? אולי לסוע ברכבת "טיול משפחתי" ברכבת? מה אתם אומרים? אבל אני צריך עוזר! מי מתנדב?.

ה דרומי

New member
יצחקנוס שאל את אלירן אולי הוא יכול

טוב!
ב"ה אני יכול לארגן בהארגז, אבל אחרי כן מה נעשה? אולי לסוע ברכבת "טיול משפחתי" ברכבת? מה אתם אומרים? אבל אני צריך עוזר! מי מתנדב?.
יצחקנוס שאל את אלירן אולי הוא יכול

ה דרומי

New member
הנה תראי שלא שכחתי לכתוב

אני פה אוהד

חזרתי, היה לי וירוס במחשב והייתי מנוטרלת לכמה ימים והיה לי נורא עצוב
אבל עכשיו הכל בסדר
.
הנה תראי שלא שכחתי לכתוב
אלונה\לילנד בקשה למסור לכולם שב"ש מאת: ה דרומיו 27/05/04 | 20:24 ושאין לה מחשב תולעת\דודה\וירוס בה לבקר ת'מחשב. מסרה דרך ה שלה.

כן, דרומי ראיתי ../images/Emo51.gif לך

הנה תראי שלא שכחתי לכתוב
אלונה\לילנד בקשה למסור לכולם שב"ש מאת: ה דרומיו 27/05/04 | 20:24 ושאין לה מחשב תולעת\דודה\וירוס בה לבקר ת'מחשב. מסרה דרך ה שלה.
כן, דרומי ראיתי
לך
מה שלום שקדון, ראיתישגם אותו שמת בהודעה, איזה מאמי, מתאים לו לנהוג קטר
.

אוהד11

New member
ברוכה השבה, אלונה. ראיתי גם את

כן, דרומי ראיתי
לך
מה שלום שקדון, ראיתישגם אותו שמת בהודעה, איזה מאמי, מתאים לו לנהוג קטר
.
ברוכה השבה, אלונה. ראיתי גם את
ההודעה לפני שבוע, אבל שבוע זה המון זמן !

מצב
הנושא נעול.
למעלה