הנעימי לי בשירייך

גדעון היחידי

New member
מנהל
הנעימי לי בשירייך הנעימי לי בשירייך פירטי על מיתרים שהעלו אבק חדשי את המנגינה שירי לי ורוח קל של טרום שקיעה תיסער עם רדת ערב. יבשה הדיו בקולמוסי כשכתבתי לך איגרת. קולי נבלע בהמולת הזמן כשלחשתי לך - זוכרת ? .

שמים1

New member
שיר לי שיר ../images/Emo79.gif הד ברק מתגלגל כהמיית פעימות ליבך, שיר לי שיר ואחוש ערגות מתנפצות כגלים לוחשי אהבות לחוף מבטחים. במכחול מכושף, צייר בי רזים החפצים להתגלות במגע ידיך הנוסך בי שיכרון חושים. נגן לי בכלי מיתר, במנגינה קסומה מבעד לקלידים, ספר לי על רגעי געגוע.

גדעון היחידי

New member
מנהל
שיר לך. האובך שכיסה על הפסגות התפוגג הברד שהיכה אמש, היה כלא היה. הרוח העזה, שכחה. הכחול הבהיר, ניראה והחמה שוב מחממת ומאירה "עת הזמיר הגיע וקול התור נשמע בארצנו" והנפש מתרוננת אביב האביב בא !

ריקי די

New member
אשיר לך אשיר לך ואביב בעינייך וליטפתי גופך בניחוחות הפרחים הולם לבי הן תחוש בשפתייך, איבריי רכים אל שפעת הצבעים במרחב לוטפים.

גדעון היחידי

New member
מנהל
מתמיד ידעתי מתמיד ידעתי כי האביב עושה אותך רכה ונחשקת. המנגינה של הצמיחה החדשה הירוקה בהירה בשדות ובצידי הדרכים עושה לך חשק לפצוח בשירת אהבה אדירה אלי לעולם ולמשפחה.

חורזת לך חורזת לך חרוזים כשתקרא תבין עד כמה אהבתי למה נפגעתי כותבת לך שירים מלאי תשוקה אפלים מכאב מתגעגעת כמהה האם אתה זוכר איך מילותי עוררו אותך?

גדעון היחידי

New member
מנהל
תודות לכל המגיבים תודות ולטאקי המנהלת שלא חוסכת מאמץ להאיר את שמי הפורום ולטעת בו אהבה, נשיקה חברית על לחייך שבוע טוב וקסום וחג אביב שמח לכל הפורום המקסים.

גדעון היחידי

New member
מנהל
לאש הסגולה "כל שיר הוא זיכרון בלתי נשכח" כתב: שלמה ארצי הנפלא. . כשהלב מלא עד גדותיו בזיכרונות קשה לו לקבל אהבה חדשה.

למעלה