הנסתר שלא נגמר

subatoi

New member
ברור שלא צריך לגלות הכל,

גם אי אפשר מבחינה טכנית לגלות הכל. אבל לדעתי יש דברים שצריך להסביר, במיוחד אם הם רק גורמים ליותר בלבול.

Y. Welis

New member
תלוי אם יש רקע מאחוריהן

או שהן רק תפאורה דקה. בעיקרון חשוב ליצור רקע היסטורי לסיפור שאמור בעצמו להיות רקע היסטורי לסיפור קיים - אבל צריך לעשות את זה נכון. זה אחד הדברים הבעיתיים בטרילוגיה הראשונה, שהוצגה בלי די רקע והסברים. כך למשל, פתיחה טובה יותר לסרט הראשון, היתה יכולה להיות סצינת הפגישה של אובי וואן וקוואי-גון בקורוסנט, והסמכתו של אובי וואן כפאדוואן, בנוכחות יודה. זה היה מספק שני דברים - התחלה טובה לסיפורו של אובי וואן, שמקשר את האירועים לסיפור לטרילוגיה השניה, וכן הצגת דמות מעוררת סימפטיה לצופים שיוכלו להיזדהות איתה (כמו עם לוק ברביעי), ולהכיר את השאר *דרך עיניו*. הסרט הראשון לא הציג שום הקדמות, ונע בין שתי דמויות ראשיות, קוואי-גון ואובי וואן, מבלי להחליט מי מהם הוא שם בחזית (כי אח"כ תשומת הלב עוברת לאנאקין, הדמות הראשית השלישית).

מה שאני חושב

דוקו העמיד פנים שהוא ג'די שמת כמה חודשים לפני כדי להזמין את הצבא, ואז הוא שוכר את ג'נגו פט בשביל השיבוט.

Neotrix

New member
הטעייה עדיין עומדת....

בסופו של דבר משהו חסר פה אנשים יקרים, פיסת מידע קטנה שעשוייה לגרום לי להבין את הכול , צריך ללכת לפספש איפשהו באחד מספרי הסיפור הזה, כול העניין הזה עדיין עומד בסימן שאלה
אבל לעניין אחר, מעניין אם לוקאס יחליט יום בהיר אחד להפיק לחיים שלושה פרקי המשך (פרק 7 8 ו-9)

שני דברים:

דוקו לא היה פעם ג'דיי? ודבר שני כשאובי וואן היה עצור אצל דוקו(מלחמת המשובטים), דוקו אמר לו שביחד הם יחסלו את הסית'(אם אני לא טועה) וגם הוא אמר שמנהיג הסנאט הוא לורד סית'(פלאפטין)וגם שקוואי גאן ידע את זה. ואובי וואן לא האמין לו.

מה שטוב במלמת הכוכבים

זה שכל אחד יכול לראות את מה שהיה לפני זה או מה שיהיה אכרי זה כפי רצונו, וכך אני רואה את הסידרה. אז זות אומרת שלפי התגובה של דוקו הוא לא ידע על צבא המשובטים, אז הוא לא ידע, ולא צריך לחפש מעבר לזה. ולדעתי כמה שאני אוהב את הסרטים צריך להיתייחס עליהם בהומור וקלות ראוש. אומנם כרגע אני לא זוחר אבל יש ארבה דברים שלא מיתחברים בין הסרטים עצמם, והדבר אכי בולט זה כמובן הכרבות ויכולת הלחימה האצומה של אובי ואן (הדמות האהובה עלי) בצעירותו והעלובה בזיקנתו, אם תיזכר בכרב בינו לבין וידאר/ אניקן בהתיקוה החדשה. אז אני אומר לקחת אכול בערבון מוגבל ופשות להנות מיצירת המופת.

הרגע ראיתי את הקטע

שאתה מדבר עלו וצר לי להודיע לך אבל דוקו לא היה מופתע ביכלל להפך, הוא היה נירא כאילו הוא ציפה לזה.

וגם אסור לישקוח

שכמו הרפובליקה לא ידע על הדו פרצופיות של פלפטין גם הפדירציא לא ידע. דוקו היה חייב לשחק אותה מופתע מול ראשי הפדיראציה והספאראטיסתים אפילו אם הוא ידע על כיום צבא המשובטים, ולפי התגובה הרישונית שלו הוא ידע. כל מה שהוא היה צריך זה את התוכניות של כוחב המווד, אכרי שקיבל אותם עזב מייד. זה לדעתי ההזבר אכי טוב. ואים כבר האם מישהוא סם לב שב"אימת הפנטום" כש מצביעם על אי אמון בסנאט לשניה מופיע E.T של ספילברג?

למעלה