הנסתר שלא נגמר
שלום לכם אוהבי סיפורים ללא התחלה וללא סוף(וללא אמצע ברוב המקרים) אז ככה אולי אחת הסיבות שכולכך נסחפתי אל תוך מלחמת הכוכבים היא העובדה שלסיפור המשתלשל הזה יש כולכך הרבה מיסתורין ודברים לא מובנים בתוכו, יש הרבה שאלות שאפשר לשאול מבלי לקבל תשובות לצערי, מחקר קטן שהרצתי באינטרנט הצליח לענות לי על אחת השאלות שהכי מטרידות אותי בסיפור הארוך הזה. השאלה: מיהו ג'דיי מאסטר "סייפא-דיאס"? התשובה שקיבלתי בפורופים באירנטנט: ג'דיי מאסטר שתפס את תשומת ליבו של פלפטין(הקייסר(סידייוס)) לאחר מותו של "דארת' מאול" , לאחר שבסופו של דבר לקח על עצמו את אימונו וחניכתו של הרוזן דוקו(מאוחר יותר המוכר בשם דארת' טיירנוס
) -זה לקח על עצמו להרוג את "סייפא-דיאס, ובאותו הזמן (לפי מה שקראתי) דארת' טיירנוס חובר ל"ג'נגו פאט" וביקש ממנו להיות האיש ממנו ישובט "צבא המשובטים" - לאחר מכן (שוב לפי מה שקראתי) עשה דרכו, טיירנוס, ל"קאמינו"(בהתחזות להיות בעצם "סייפא-דיאס על מנת שהאשמה של הוצאת צבא המשובטים לאור ללא ידיעת או הסכמת הסאנט לא טיפול עליו) שם יוציא לאור את הפרויקט של הצבא המצופה הזה- 10 שנים לפני מאורעות "מלחמת הכוכבים II מלחמת המשובטים".......... עכשיו הכול נשמע סבבה והגיוני, אבל
דבר אחר גורם לי לשים |x| על כול המידע הזה
|אקש| : בסצנות המסיימות של "מלחמת המשובטים" כשהצבא מגיע סוף סוף להציל את כולם יש אדם אחד שמופתע יותר מכולם שצבא משובטים כזה בכלל קיים------------> " הרוזן דוקו
- הלא הוא "דארת' טיירנוס" בעצמו ואני מצוטט
בערך)" זה לא נראה אפשרי, איך הצליחו הג'דיים ליצור צבא כולכך גדול בזמן כולכך קצר" ולכן משהו פה לא בסדר - איך הוא זה שקרה לייצר את הצבא בעצמו אם הוא אפילו לא יודע על קיומו
אשמח לקבל עזרה בנקודה הלא כולכך מובנת הזו.... תודה
שלום לכם אוהבי סיפורים ללא התחלה וללא סוף(וללא אמצע ברוב המקרים) אז ככה אולי אחת הסיבות שכולכך נסחפתי אל תוך מלחמת הכוכבים היא העובדה שלסיפור המשתלשל הזה יש כולכך הרבה מיסתורין ודברים לא מובנים בתוכו, יש הרבה שאלות שאפשר לשאול מבלי לקבל תשובות לצערי, מחקר קטן שהרצתי באינטרנט הצליח לענות לי על אחת השאלות שהכי מטרידות אותי בסיפור הארוך הזה. השאלה: מיהו ג'דיי מאסטר "סייפא-דיאס"? התשובה שקיבלתי בפורופים באירנטנט: ג'דיי מאסטר שתפס את תשומת ליבו של פלפטין(הקייסר(סידייוס)) לאחר מותו של "דארת' מאול" , לאחר שבסופו של דבר לקח על עצמו את אימונו וחניכתו של הרוזן דוקו(מאוחר יותר המוכר בשם דארת' טיירנוס