הנסיך של אמא

הנסיך של אמא

שנולד ילד תמיד נולדת אמא היעוד של האשה הוא ליצור חיים בקרבה כאם להוביל את הגורים שלה לבגרות תמיד אפילו בגיל 80 היא אם דואגת חוששת לגוזל שלה שכבר הוא נשר גדול פעם צחקו על הפולניה שרצה אחרי הילד/ה היום כולנו הפכנו לאמהות פולניות או שמא נאמר שהאם היהודיה היא המנצחת זו המטפחת את ילדיה ואוהבת בלי גבולות איך לאין נעלמה בדרך האישה והרעיה האם היא האמא חיה במלחמה פנימית עם הרעייה והאהובה והמאהבת של האבא בראש שלי יש שילוש לקשר זוגי שאשה היא הרעייה אהובה ומאהבת כשם שהגבר הוא האיש האהוב ומאהב החבר הכי טוב שצריך להיות לי בעולמנו הרי את חיים והמיטה חולקים יחד לישון לצד איש שלא אוהב ומאהב הוא סיוט אז איך שורדת האמא היהודייה גלו לי כי לצערי לא אוכל לגדל ילדים משלי בחיי הנוכחים לא אוכל להרות וללדת אותם שאקים בית בישראל עם אהוב שאמצא עלי נגזר לגדל ילדים שאחרת הרתה וילדה לאחרונה מציקה לי השאלה הזו מאד

נסיכת הכוכב ../images/Emo41.gif

יש לאימך המון מזל שיש לה בת מקסימה ונהדרת כמוך

magenta73

New member
כמה כאב...

כמה דברים... יש פעמים בהן אמהות ביולוגיות לא ממש יודעות להיות אמהות... לא ממש דואגות ואוהבות את ילדם ויש לכך מספיק דוגמאות, אני לא אביא אותם לפורום הזה. להיות אמא הוא כנראה לא משהו ביולוגי שטבוע בנו אלא עיניין של אופי. כל אחד עושה את זה אחרת, יש כאלו שהם יותר או פחות מוכשרים לזה... ובשביל להיות אמא את לא חייבת להיות האמא הביולוגית, את יודעת. יש אפשרות לאמץ ילד, לאהוב אותו ולטפל בו, כמו שהיה שלך, מרחמך. לדעתי, מה שעושה אותך לאמא הוא לא העובדה שילדת. ממש לא. מה שהופך אותך לאמא זה הטיפול היום יומי בילד... זה אני בטוחה שיש לך, זה אני בטוחה שתתני...

לחלוטין עניין של אופי...

יש אימהות שבוא נאמר שחבל שהחליטו להביא ילדים לעולם, ויש אנשים שגם אם אין להם ילדים, יתנהגו כמו אימהות יותר מאותן אימהות.

למעלה