הנסיך שלי

דנה551

New member
הנסיך שלי

אינני יודעת אם אתם זוכרים את ההודעות הקודמות שלי בפורום האם להפגש עם "אהובי" הוירטואלי. בכל מקרה הוא לחץ עלי מאוד להפגש ואני רציתי עוד קצת זמן לחהחליט על זה כי חששתי שכל המילים היפות יתנפצו מולנו במציאות. דיברנו ביום ראשון ואמרתי לו שכרגע אני לא מסוגלת לפגוש אותו ואתמול דיברנו שוב והוא אמר שהוא התחיל לצאת עם מישהי אבל רוצה להמשיך להיות איתי בקשר. אני מאוד נעלבתי (למרות שזה טבעי וברור לי ולא ציפיתי שהוא ישב בבית ויצפה להנות מקשר וירטואלי בלבד) אבל בכל זאת הרגשתי רע כי ניהלתי איתו המון שיחות על המון נושאים ונפתחתי בפניו כפי שלא נפתחתי מעולם בפני מישהו וזה כלל שיחות על סקס (פעם ראשונה בחיי שעשיתי כזה דבר) ובשיחה ביום ראשון גם עשינו זאת ומאוד נעלבתי למה הוא טרח לומר לי זאת אחרי כמה ימים ונתן לי למרות הכל בשיחה הקודמת שלנו לדבר איתו ככה. אתמול אמרתי לו שאני מאחלת לו בהצלחה ושאני כאן בשבילו אם ירצה לדבר על כל מה שעולה לו בראש אבל אני לא רוצה להפריע לו בקשר המציאותי שהוא מצא כי אני לא יכולה לשנות את אופן הדיבור שלי אליו וזה לא יהיה הוגן. הוא מצידו בחר לומר לי שהוא עייף וסיכם את השיחות שלנו במילים "לילה טוב" כל כך נעלבתי וכתבתי לו אם זה כל מה שיש לו לומר לי והוא אפילו לא טרח לענות. מה שרציתי לומר שאתמול הבנתי עד כמה העולם הוירטואלי יכול להיות פוגע ומאפשר לאנשים להעלם רק עם המילה לילה טוב לאחר שבמשך ערבים רבים דיברנו לתוך הלילה כל כך הרבה שעות ולא התעניינו בעייפות שלנו. קצת קשה לי היום אני מרגישה ממש פגועה (יש לציין שאני סטודנטית שנחשבת ליפה, חכמה ויש לי המון חברים וחברות) אבל נקשרתי אליו וזה קשה לי. התגובה הראשונית שלי היתה רצון למחוק אותו מרשימת האיסקיו שלי אבל בינתיים לא עשיתי זאת. גם לי יש כרגע מחזר עקשן (סטודנט שלומד איתי) אבל עד עכשיו הייתי עסוקה עם "החבר הוירטואלי שלי" ולא התייחסתי אליו. אולי עכשיו אני יעשה זאת. טוב הרגשתי צורך לשפוך את הלב מקווה שכל מי שכותב פה ומנהל קשר וירטואלי מכל סוג שהוא יחשוב בעקבות מה שכתבתי שלפחות שהוא מגיע לידי סיום אפשר לומר שלום בצורה קצת יותר אישי במיוחד לאחר שניהלו שיחות שגלשו קצת מעבר לעניינים בנאליים אבל כנראה שאני לא יכולה לחנך את כל העולם. דנה (שם בדוי)

דנה...

ראשית, אני רוצה לשלוח לך חיבוק... אני יודעת שלא ציפית שהוא ירצה רק בקשר וירטואלי אתך אבל עמוק עמוק בלב אולי בכל זאת קיוית שמשהו יסתדר ותוכלו בדרך כלשהי להפגש ולאהוב... פתחת את לבך בפניו ואת מרגישה כעת פגועה לא באשמתו, לא באשמתך, אלא פשוט כי כך הדברים התגלגלו לתת צ'אנס למחזר הלא-וירטואלי שלך יכול להיות רעיון טוב... מקווה שהחיים יחייכו אליך בקרוב...

liron ron

New member
כל העניין הוירטואלי הזה...

אנשים נוטים לחשוב שבגלל שאנחנו מאחורי מסך, אז אי אפשר להיפגע... וזה כ"כ לא נכון... אני מוצאת את עצמי מנתחת דברים כמו : למה הוא כתב לילה טוב בלי סמיילי ... ? ... דנה , הוא לא שווה את זה ! אינטרנט או לא ,בשביל לא לענות לבן אדם ולסיים ככה צריך להיות טיפוס. טיפוס מגעיל. אני מתארת לעצמי שאת עדיין חושבת עליו.. אני גם בעד לתת צ'אנס לסטודנט, הוא בטח ישמח...

דנה551

New member
הנסיך

החלטתי להפסיק לחשוב על זה למרות שקצת קשה לי עדיין. בכל זאת הכרתי אותו כבחור הכי מקסים שפגשתי אי פעם כל כך עדיו ומתחשב ברגשותיי ופתאום שהוא סיכם את הקשר ביננו ב"לילה טוב" כי יש לו מישהי והוא מרגיש עם זה טוב קצת גורם לי להרגיש מנוצלת. כשלא היה לו קשר הואידע לדבר איתי ועייפות לא הטרידה אותוב כלל אבל עכשיו כשיש לו מישהי הוא מסכם את הקשר ביננו בסתם לילה טוב . בעוד שאני אמרתי לו שאני פה תמיד בשבילו לכל מה שעולה לו בראש והייתי הוגנתמספיק לומר לו שאני לא רוצה לקלקל לו. בכל אופן החלטתי שהיום אצא עם הבחור שהכרתי במכללה ואשתדל להיות נחמדה למרות המצב רוח העגמומי שיש לי היום. אני מרגישה שאני חייבת לצאת להתאוורר היום ולהפנות את המחשבות שלי למישהו קצת יותר מציאותי. תודה בכל אופן וחיפושית אינני יודעת מי את אבל כל פעם שכתבתי כאן ענית לי תשובות כל כך מחממות ועם המון מחשבה שזה פשוט כיף לדעת שיש לאן לפנות ביי דנה

שאנל24

New member
אני חושבת....

שגם הוא קצת נפגע שאמרת שאת לא תפריעי לו.ואולי הוא ציפה שתגידי לו שאת רוצה להיות שם במקומה.אני לא מכירה את הסיפור.ולמה אתם לא ביחד.אבל נראה לי שהוא גם מרגיש שהשיחות שלכם היו סתם להעביר לילה.נסי להתחבר למה שהוא מרגיש וככה הרבה פחות תפגעי.(מנסיון) בהצלחה!!

Rנבוני

New member
שלום דנה ../images/Emo39.gif

בעולם הוירטואלי הדברים באמת מתנהלים קצת אחרת. את לא יכולה לראות את הפנים והעיניים של מי שאת מדברת איתו. יכול להיות שפשוט היה קשה לו להתמודד עם החדשות שהוא סיפר לך. אולי הוא היה צריך לאזור אומץ לבשר לך את מה שבישר דוקא משום שהוא כך כך קשור אלייך ולא רוצה לפגוע בך. יכול להיות שהיה לו קשה לעמוד פנים אל פנים מול האכזבה שהיבעת... הוא התנתק אולי כי לא מצא את המילים ובאינטרנט זה נראה לך כל כך חזק.. כל כך פוגע.. אולי הוא אפילו לא מודע לעוצמה של התגובה שלו.. תחשבי גם על האפשרות הזו...
Rנבוני

למעלה